Ga naar hoofdinhoud

Showroom van meer dan 1.000m2

Showroom met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Ambiant

PVC vloeren zijn een enorme trend in Nederland, en niet in de laatste plaats door de schitterende en vooruitstrevende collectie PVC vloeren van Ambiant. Dyrback PVC stroken, klik PVC of een visgraat PVC vloer? Ambiant biedt een gigantische keuze aan robuuste en betaalbare PVC en Silent Rigid Click vloeren. De volledige Ambiant PVC collectie is volledig gericht op de Nederlandse interieur trends, zo vind je voor ieder interieur dé perfecte PVC vloer.

Ambiant pvc vloeren.

Opzoek naar een PVC vloer die niet van een echte houten- of natuurstenen vloer te onderscheiden is? Een PVC vloer die robuust is, en waarvan je jarenlang plezier hebt? Bekijk dan de trendy collectie Ambiant PVC bij POPUP Vloerenmarkt. De Ambiant PVC collectie is volledig afgestemd op de Nederlandse interieur trends en heeft daardoor voor elk huis een unieke vloer in het assortiment. De Ambiant PVC collectie omvat een aantal trendy en voordelige PVC click- en PVC dryback vloeren.

Ambiant pvc vloeren – de collectie .

Ambiant biedt met een duidelijk assortiment een ruim aanbod aan PVC vloeren. Deze zijn te onderscheiden in dryback PVC vloeren, welke op bijvoorbeeld geëgaliseerde ondergrond verlijmd kunnen worden, en een serie Silent Rigid Click klik PVC vloeren.

Ambiant silent rigid click pvc.

SRC = Silent Rigid Click = Eenvoudig te installeren. Om het leggen van een Ambiant PVC vloer zo eenvoudig als mogelijk te maken zijn alle Ambiant PVC click vloeren rondom voorzien van het gepatenteerde UNICLIC klik systeem van Unilin. Hiermee klik je, net als bij laminaat eenvoudig en snel de delen van jouw nieuwe Ambiant PVC vloer aan elkaar. De Ambiant click visgraat vloeren zijn voorzien van het handige UNIZIP kliksysteem. Daarnaast zijn bijna alle PVC click vloeren van Ambiant voorzien van een aangekleefde en 10dB gecertificeerde IXPE onderlaag wat het leggen nog sneller én eenvoudiger maakt, zelfs in een appartement.

ambiant dryback pvc vloeren.

Anders dan bij de Ambiant PVC click vloeren worden deze Ambiant dryback PVC stroken volledig verlijmd op een geëgaliseerde ondergrond, of geplakt op een zefklevende ondervloer. Na het drogen van de egalisatie wordt deze nageschuurd waarna de Ambiant dryback PVC stroken in de lijm geplaatst worden. Hierna worden de stroken stevig aangedrukt met een speciale PVC wals of aandrukroller.

DE VOORDELEN VAN EEN ambiant PVC VLOER.

  • Trendy decors
  • Matte toplaag
  • PVC click en dryback in dezelfde kleur
  • Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling
  • Gemakkelijk te leggen
  • Levenslange garantie
  • Vrij van schadelijke weekmakers
  • Onderhoudsvrij
  • Uitgebreide collectie visgraat vloeren

ambiant VISGRAAT PVC.

Ambiant biedt met 14 schitterende visgraat decors een ruime visgraat PVC collectie. Trendy, modern of een juist een rustieke visgraat PVC vloer? In plakstroken of met de handige UNIZIP klik verbinding? Je vindt alle Ambiant visgraat PVC vloeren bij jouw POPUP Vloerenmarkt. Wist je trouwens dat alle Ambiant visgraat PVC vloeren ook in een standaard plank leverbaar zijn? Hiermee kun je bijvoorbeeld een combinatie maken op verschillende etages in je huis. Zo heb je exact dezelfde vloer maar in een ander motief!

Ambiant TEGEL PVC vloeren.

Buiten de schitterende houtdecors heef Ambiant ook nog een grote collectie betonlook en tegel PVC vloeren. Zo biedt Ambiant een collectie PVC vloeren voor elke ruimte in huis.