Ga naar hoofdinhoud

Showroom van meer dan 1.000m2

Showroom met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Boen

Kies je voor een Boen parketvloer? Dan kies je voor kwaliteit, innovatie en respect voor de natuur. Het beste van de boom, verwerkt tot een vloer. De Boen parket collectie bestaat uit een gevarieerd aantal eiken vloeren welke allen hun unieke behandeling hebben ondergaan. Daarnaast zijn de Boen parketvloeren ideaal voor gebruik met vloerverwarming en zijn ze dankzij het Boen X-Press click systeem snel en eenvoudig te leggen.

waarom kiezen voor een boen parketvloer?

Wanneer je voor Boen kiest dan kies je voor alleen het allerbeste van de boom. Hiermee kies je voor innovatie, respect voor onze natuur en kwaliteit. En met name deze kwaliteit zie je direct terug na het leggen van je eigen Boen parketvloer. Bij Boen kiezen ze ervoor om de afwerking, zoals de olie, in verschillende dunnen lagen aan te brengen, en dit komt de duurzaamheid van het parket ten goede.

Het leggen van een Boen parketvloer.

Makkelijk te installeren. Om het leggen van de Boen parketvloer zo eenvoudig mogelijk te maken is er gekozen om een combinatie van twee verschillende click-systemen te gebruiken. Zo vind je aan de lange zijde het Uniclic systeem van Unilin en aan de korte kant van de plank het handige 5G systeem van Välinge. Door het gebruik van deze twee bijzonder legsystemen kunnen alle Boen vloeren zonder lijm gelegd worden. Ook wanneer u ervoor kiest om u Boen parket vloer te combineren met vloerverwarming.

de voordelen van een boen parketvloer.

  • Unieke dessins
  • Hoge slijtvastheid
  • Met respect voor de natuur
  • Eenvoudige installatie
  • Zeer geschikt voor vloerverwarming
  • Onderhoudsvriendelijk

verschillende afwerkingen.

Boen biedt een grote verscheidenheid aan oppervlaktebehandelingen en kleuren. De gekozen afwerking beïnvloedt het uiterlijk en de duurzaamheid van het parket. Bij POPUP Vloerenmarkt bieden we twee verschillende afwerkingen aan; de bekroonde Live Pure ultramat gelakte afwerking en de sterke olie behandeling in de kleuren naturel en wit.

het onderhoud van je nieuw boen parketvloer.

Alle Boen vloeren zijn met een paar kleine trucs gemakkelijk schoon te houden. Wanneer je deze in praktijk toepast op je nieuwe vloer dan zul je er zeer lang van kunnen genieten. Afhankelijk van de belasting van je nieuwe eiken vloer, is deze onderhevig aan natuurlijke slijtage. Ook bij eiken en hoogwaardige oppervlaktebehandelingen kunnen op lange termijn gebruikssporen aan het oppervlak ontstaan. Daarom adviseren wij de volgende trucs:

  • Stop vuil voor de deur: gebruik deurmatten en lopers bij de ingang, omdat vuil en zand als schuurpapier kunnen werken. We raden aan om bij de ingang je schoenen uit te doen, of maak een zo’n groot mogelijke schoonloopzone.
  • Voorkom krassen: viltglijders onder tafel- en stoelpoten voorkomen krassen. Voor bureaurolstoelen is het gebruik van een geschikte plexiglas onderlegger aan te raden.
  • Houd de vloer schoon: Stofzuig regelmatig. Eventueel overmatig vocht moet onmiddellijk worden weggeveegd om te voorkomen dat het door het hout wordt opgenomen.