Ga naar hoofdinhoud

Showroom van meer dan 1.000m2

Showroom met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Designvloer

PVC vloeren zijn een enorme trend in Nederland, en niet in de laatste plaats door de prachtige en innovatieve collectie PVC vloeren van Designvloer. Dyrback PVC stroken, klik PVC of een visgraat PVC vloer? Designvloer biedt een ruime keuze aan kwalitatief hoogwaardige en betaalbare PVC vloeren. De volledige Designvloer PVC collectie is volledig gericht op de Nederlandse markt, zo vind je voor elke woonstijl jouw perfecte PVC vloer.

designvloer. exclusief bij popup vloerenmarkt.

Opzoek naar een PVC vloer die niet van een echte houten- of natuurstenen vloer te onderscheiden is? Bekijk dan de uitgebreide collectie Designvloer PVC exclusief bij POPUP Vloerenmarkt. De Designvloer PVC collectie is volledig afgestemd op de Nederlandse vloeren markt en heeft daardoor voor elk huis een uniek item in het assortiment. De Designvloer PVC collectie omvat een groot aantal unieke en betaalbaren PVC click- en PVC dryback vloeren.

Het leggen van een designvloer pvc click vloer .

Eenvoudig te installeren. Om de installatie van een Designvloer zo gemakkelijk mogelijk te maken zijn alle PVC click vloeren rondom voorzien van het handige Uniclic systeem van Unilin. Hiermee bevestig je, net als bij een laminaatvloer, eenvoudig en snel de delen van jouw nieuwe PVC vloer aan elkaar. Daarnaast zijn alle PVC click vloeren van Designvloer voorzien van een geïntegreerde en 10dB gecertificeerde ondervloer wat het leggen nog sneller én eenvoudiger maakt, zelfs in een appartement.

het leggen van een designvloer pvc plak vloer.

Anders dan bij de Designvloer PVC click vloeren worden deze dryback PVC stroken volledig verlijmd op een geëgaliseerde ondergrond. Na het drogen van de egalisatie wordt deze eventueel geschuurd waarna de Designvloer PVC stroken in de lijm geplaatst worden. Hierna worden de stroken stevig aangedrukt met een lineolumwals en speciale PVC aandrukroller.

de voordelen van een designvloer pvc vloer.

  • Hollandse dessins
  • Bijna alle kleuren zijn leverbaar in een klik- én plak variant
  • Perfect geschikt voor gebruik bij vloerverwarming
  • Eenvoudige installatie
  • Bij huishoudelijk gebruik levenslang garantie
  • Onderhoudsvrij
  • Uitgebreide collectie visgraat vloeren

designvloer visgraat pvc.

Designvloer biedt met 14 prachtige dessins een zeer uitgebreide visgraat PVC collectie. Trendy, klassiek of een rustieke visgraat PVC vloer? In plakstroken of met een stevige klik verbinding? Je vindt ze allemaal bij jouw POPUP Vloerenmarkt.

Designvloer tegel pvc.

Naast de prachtige houtmotieven en visgraat dessins biedt Designvloer ook een uitgebreid assortiment aan tegel en betonlook PVC vloeren. Zo vind je binnen de Designvloer PVC collectie een prachtige vloer voor werkelijk elke ruimte in huis.