Skip to content

Showroom van meer dan 1.000m2

Showroom met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Laminaat

Toe aan een nieuwe laminaat vloer? Bij POPUP Vloerenmarkt bieden we het grootste assortiment betaalbare huismerk- en A-merk laminaatvloeren. Bezoek jouw POPUP Vloerenmarkt en laat je inspireren door ons ruime assortiment trendy en betaalbare laminaat vloeren.

Goedkoop laminaat bij POPUP
Vloerenmarkt Heemskerk

Bij POPUP Vloerenmarkt vindt u het beste laminaat voor de laagste prijs. Wij verkopen honderden soorten laminaat voor een lage prijs. Het laminaat komt direct uit de fabriek en er zitten dus geen leveranciers tussen, daarom is onze prijs zo goed! 

Wij bieden alle soorten laminaat aan. Van lange planken en visgraat laminaat tot tegel laminaat of waterbestendig laminaat voor in bijvoorbeeld de badkamer. Al het bekende kliklaminaat is bij ons in Heemskerk verkrijgbaar! De soorten laminaat die wij aanbieden zijn:

– lange planken laminaat
– visgraat laminaat
– tegel laminaat
– waterbestendig laminaat
– XXL Laminaat
– kliklaminaat

 

Hoogwaardig laminaat voor een lage prijs

Doordat POPUP Vloerenmarkt niet werkt met tussenleveranciers kunnen wij ons laminaat aanbieden tegen de laagste prijs met hoge kortingen. Wij kopen groot in en dat scheelt! Dus voor het laminaat van de hoogste kwaliteit bent u bij POPUP Vloerenmarkt aan het goede adres. 

 

De voordelen van laminaat

Laminaat is er elke vorm, kleur, maat en prijsklasse. Daarom past laminaat in elk interieur. Daarnaast is laminaat een duurzame vloer die wel 20 tot 25 jaar meegaat en makkelijk te onderhouden is. Ook zijn er tegenwoordig soorten laminaat die geschikt zijn voor vloerverwarming. 

Doordat laminaat zo populair is, is er altijd genoeg keuze uit alle soorten laminaat. Op het moment zijn de volgende soorten laminaat erg populair: 

– betonlook laminaat
– zwart laminaat
– wit laminaat
– grijs laminaat
– bruin laminaat
– donker laminaat
– licht laminaat
– vinyl laminaat
– Vissengraat laminaat

 

Onderhoud en het leggen van laminaat

Ook voor het leggen en onderhouden van laminaat hebben wij alle nodige producten in ons assortiment. Alles voor onderhoud van laminaat vindt u hier. En alles voor het leggen van laminaat vindt u hier.

 

Locatie van POPUP Vloerenmarkt

De showroom van POPUP Vloerenmarkt bevindt zich centraal gelegen in Heemskerk aan De Smidse 5. Wij zijn trotse leverancier van laminaat, parket en PVC vloeren voor iedereen uit Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Bakkum, Limmen, Alkmaar, Assendelft, Krommenie, Wormerveer, Zaandam, Uitgeest, Velsen-Noord, Haarlem, Velsen, Velsenbroek, Ijmuiden en alles daar omheen!