Ga naar hoofdinhoud

Showroom van meer dan 1.000m2

Showroom met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Plak PVC

Ben jij opzoek naar een nieuwe PVC vloer? En wil je deze gaan verlijmen over bijvoorbeeld een geëgaliseerde ondergrond? Dan is een plak PVC vloer wellicht iets voor jou! Plak PVC stroken in een hout- of tegelmotief? Waterbestendig en ideaal voor het gebruik met vloerverwarming. Bij POPUP Vloerenmarkt hebben we het ruimste assortiment aan plak PVC vloeren. Lange planken of visgraat PVC? Je vindt het hier!

ruime collectie plak PVC VLOEREN

Wil jij een nieuwe PVC vloer kopen? En heb je de mogelijkheid om deze te verlijmen op een geegaliseeerde ondergrond? Kies dan voor een plak PVC vloer van POPUP Vloerenmarkt. Bij POPUP Vloerenmarkt vindt je een ruime collectie plak PVC vloeren tegen de laatste prijs. Zo vind je in onze winkel niet alleen een groot assortiment huismerk PVC vloeren maar ook de PVC vloeren van alle A-merken voor véél minder!

Wij bieden verschillende soorten PVC vloeren aan. Van houtlook PVC vloeren en visgraat PVC tot betonlook PVC of klik PVC. Al de bekende plak PVC vloeren zijn in onze winkel in Heemskerk verkrijgbaar! De soorten PVC vloeren die wij verkopen zijn:

Betonlook plak PVC vloer
Visgraat plak PVC vloer
Houtlook plak PVC vloer
Plak PVC tegels
Plak PVC stroken
Visgraat klik PVC
Dryback PVC vloeren

HOGE KWALITEIT plak PVC VOOR DE BESTE PRIJS!

POPUP Vloerenmarkt biedt de goedkoopste PVC vloeren aan, omdat wij niet werken met tussenleveranciers. Daarnaast kopen wij groot in en dat zie je direct terug in de prijs. Bij POPUP Vloerenmarkt koop je dus grootse PVC vloeren voor kleine prijzen!

ALLE VOORDELEN VAN plak PVC VLOEREN

PVC is er verschillende soorten, maten, kleuren en prijsklassen. Door deze veelzijdigheid zijn plak PVC vloeren geschikt voor bijna elke woning. Mocht je geen mogelijkheid hebben tot het plaatsen van een verlijmde dryback PVC vloer kies dan voor een PVC click. Deze klik PVC vloer is in bijna alle gevallen toepasbaar. Zowel een plak PVC vloer als een klik PVC vloer zijn toe te passen in combinatie met vloerverwarming.