Skip to content
Google Review score Icoon van een vinkje

Winkel van meer dan 1.000m2

Icoon van een vinkje

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Icoon van een vinkje

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Goedkoop laminaat

Wil jij goedkoop laminaat kopen? We begrijpen dat je natuurlijk niet teveel wilt betalen voor je nieuwe laminaatvloer. Daarom hebben we bij POPUP vloerenmarkt een selectie gemaakt van ruim 300 goedkope laminaatvloeren. Zo hebben we al laminaat voor maar €3,49 per vierkante meter of een complete vloer inclusief ondervloer en plinten voor maar €8,49 per m2.

Trend Eiken Naturel
WEEKACTIE

Trend eik licht laminaat

Kronotex

Alleen in de winkel!

Kronotex
€3,49per m2

GOEDKOOP LAMINAAT BIJ POPUP VLOERENMARKT

In de winkel van POPUP Vloerenmarkt ben je voor goedkoop laminaat aan het juiste adres, en begrijpen dat er voor iedereen goedkope vloeren beschikbaar moeten. Zo vind je bij ons niet alleen het laminaat voor de laagste prijs, maar hebben we ook een ondervloer en plint voor elk budget. Op deze manier ben je verzekerd van de laagste prijs voor je complete laminaatvloer. Dus voor iedereen die een goedkope laminaatvloer wil kopen, bezoek vandaag nog de POPUP Vloerenmarkt, wij staan voor je klaar!

WAT IS HET GOEDKOOPSTE LAMINAAT?

Binnen ons ruime assortiment laminaat bieden we ook een aantal écht goedkope laminaatvloeren. Deze laminaatvloeren hebben een dikte van 6mm en zijn leverbaar in een aantal verschillende kleuren. Ondanks de zeer lage prijs voor deze laminaatvloeren worden deze toch geleverd met ten minste 6 jaar fabrieksgarantie. Wil je iets meer betalen, maar toch nog altijd goedkoop laminaat kopen? Kijk dan ook eens naar onze 7mm dikke laminaat vloeren. Een aantal voorbeelden van de goedkoopste laminaatvloeren:

GOEDKOOP KLIKLAMINAAT

Ondanks de lage prijs van ons goedkope laminaat zijn ook deze vloeren voorzien van een klikverbinding. Zo betaal je niet teveel en leg je toch je nieuwe vloer in een handomdraai. Hou er wel rekening mee dat de allergoedkoopste laminaatvloeren slechts 6 millimeter dik zijn en niet over een v-groef beschikken, dit betekent dat de randen van het laminaat tijdens het leggen iets kwetsbaarder zijn. Wil je toch een laminaat met v-groef? Deze zijn leverbaar op al onze 7- en 8mm dikke laminaatvloeren.

GEBRUIKSKLASSE

De meeste goedkope laminaatvloeren hebben gebruiksklasse 32. Dit betekent dat deze geschikt zijn voor normaal voetverkeer in bijvoorbeeld de woonkamer, gang en keuken. De allergoedkoopste laminaatvloeren hebben meestal klasse 31. Een laminaatvloer met klasse 31 is geschikt voor weinig belopen ruimtes en zijn meestal 6- of 7mm dik. Welke dikte je kiest is dus niet alleen afhankelijk van je budget maar ook van in welke ruimte het laminaat gelegd gaat worden. Heb je vragen over de kwaliteit van onze goedkope laminaatvloeren? In de winkel geven we je niet alleen advies over het product, maar ook over het leggen en onderhouden van je nieuwe laminaat.

DE PRODUCTIE VAN GOEDKOOP LAMINAAT

Wist je dat goedkoop laminaat eigenlijk alleen maar gemaakt wordt om de productielijn van de fabriek niet stop te hoeven zetten? Wanneer er in de markt tijdelijk weinig vraag is naar laminaatvloeren beginnen de laminaat fabrikanten met het produceren van goedkoop laminaat. Hierbij worden standaard decors gemaakt op een basis van 6- of 7mm HDF, en altijd zonder v-groef. Op deze manier kan de productielijn van de fabriek rustig doordraaien, hetgeen goedkoper is dan het volledig uitzetten van de productielijn. Deze kostenbesparende actie zorgt ervoor dat wij deze vloeren extra goedkoop kunnen aanbieden.

WELKE GOEDKOPE LAMINAATVLOEREN ZIJN ER?

Buiten het goedkoopste laminaat van 6mm of 7mm dik zijn er natuurlijk ook goedkope laminaatvloeren te vinden van 8mm. Hieronder een aantal voorbeelden van verschillende betaalbare laminaat soorten:

  • Goedkoop 6mm laminaat: budget laminaatvloer zonder v-groef
  • Goedkoop 7mm laminaat: stevige laminaatvloer met een twee- of vierzijdige v-groef
  • Goedkoop 8mm laminaat: de stevigste variant, meestal met vierzijdige v-groef
  • Goedkoop visgraat laminaat: goedkope laminaatvloer in visgraat patroon
  • Goedkoop extra breed laminaat: betaalbare laminaatvloer met een breedte tot 33cm
  • Goedkoop tegel laminaat: budgetvriendelijk laminaat met tegel of beton decor
  • Goedkoop waterbestendig laminaat: goedkope waterdichte laminaatvloer

Ben je benieuwd naar alle goedkope laminaat soorten die er zijn? Bij POPUP Vloerenmarkt bieden we je een ruim assortiment betaalbaar laminaat. Zo heb je altijd een onderhoudsvriendelijke vloer. Naast een nieuwe laminaatvloer kun je bij ons ook terecht voor een voordelige pvc vloer, of een echte houten vloer. Zowel de PVC vloeren als de houten vloeren hebben wij ook voor een scherpe prijs. Onze adviseurs kunnen je hierover adviseren. Ook wanneer je hulp nodig hebt met laminaat leggen, over de juiste ondervloer of advies over laminaat onderhouden staan we je graag te woord. Zo eindig je altijd met een prachtige vloer.

GOEDKOOP V-GROEF LAMINAAT

Wil je niet het allergoedkoopste laminaat omdat je bijvoorbeeld laminaat met een v-groef wilt? Hiervoor zijn er een aantal betaalbare 7mm dikke laminaatvloeren beschikbaar. De planken van dit laminaat worden dan aan twee- of vier kanten afgeschuind waardoor er bij het leggen een v-groef ontstaat

De winkel van POPUP Vloerenmarkt bevindt zich centraal gelegen in Heemskerk aan De Smidse 5. Wij zijn trotse leverancier van goedkoop laminaat, parket en PVC vloeren voor iedereen uit Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Egmond, Limmen, Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard, Purmerend, Hoorn, Assendelft, Krommenie, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Amsterdam, Amstelveen, Uitgeest, Velsen-Noord, Hoofddorp, Haarlem, Heemstede, Driehuis, Santpoort-Noord, Velserbroek, IJmuiden en alles daar omheen!

LAMINAAT AANBIEDING

We weten dat niemand graag teveel uitgeeft aan een nieuwe vloer. Daarom zijn de laminaatvloeren in de winkel van POPUP Vloerenmarkt dan ook altijd in de aanbieding, en vind je nog meer laminaat aanbiedingen in onze wekelijks wisselende weekactie. Meer dan 2000 vloeren, een duidelijk assortiment en vaste lage prijzen. Beloofd.

Loading...