Skip to content
Google Review score Icoon van een vinkje

Winkel van meer dan 1.000m2

Icoon van een vinkje

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Icoon van een vinkje

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Designvloer PVC

Mede dankzij de goedkope PVC vloeren van Designvloer PVC zijn PVC nog altijd een enorm succes in Nederland. Designvloer PVC biedt een uitgebreide collectie betaalbare PVC vloeren die allen zowel in een plak PVC als in een klik PVC variant leverbaar zijn. Daarnaast vind je binnen de Designvloer PVC collectie een uitgebreid assortiment visgraat PVC vloeren. De Designvloer vloeren zijn ontwikkeld voor de Nederlandse markt en exclusief verkrijgbaar bij POPUP Vloerenmarkt.

Sentimo Pvc
WEEKACTIE

Sentimo PVC

Designvloer

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
€14,95per m2

DESIGNVLOER PVC VLOEREN BIJ POPUP VLOERENMARKT

Wil jij een nieuwe PVC vloer kopen? Maar wil je niet teveel betalen? Hiervoor heeft POPUP Vloerenmarkt een prachtige collectie PVC vloeren ontwikkeld die volledige zijn afgestemd op de Nederlandse markt. Trendy dessins op robuuste en slijtvaste PVC vloeren maken de PVC vloeren van Designvloer één van de meest verkochte PVC vloeren van Nederland.

 

LOCATIE VAN POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt bevindt zich centraal gelegen in Heemskerk aan De Smidse 5. Wij zijn trotse leverancier van laminaat, parket en Designvloer PVC vloeren voor iedereen uit Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Egmond, Limmen, Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard, Purmerend, Hoorn, Assendelft, Krommenie, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Amsterdam, Amstelveen, Uitgeest, Velsen-Noord, Hoofddorp, Haarlem, Heemstede, Driehuis, Santpoort-Noord, Velserbroek, IJmuiden en alles daar omheen!

 

Loading...