Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Ambiant PVC

Ambiant PVC vloeren zijn een enorme trend in Nederland, en niet in de laatste plaats dankzij haar schitterende en vooruitstrevende collectie. Plak PVC stroken, klik PVC of een echte visgraat PVC vloer? Je vindt het allemaal in de volledige Ambiant PVC collectie van POPUP Vloerenmarkt. Ambiant biedt een ruime keuze aan robuuste en betaalbare dryback PVC en Silent Rigid Click vloeren. Daarnaast is de gehele collectie gericht op de laatste Nederlandse interieur trends, zo vind je voor ieder interieur dé perfecte PVC vloer.

Vivero Dryback Natural Oak

Vivero dryback

Ambiant

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
Tot 40% winkelvoordeel

WIE IS AMBIANT?

Ambiant is net als Floorlife een prachtig merk van het Nederlandse Cotap, groothandel in vloeren met als hoofddoel een collectie PVC vloeren neer te zetten met het oog op de toekomst. Zo investeren ze in het verduurzamen van haar Ambiant PVC collectie en hebben ze zelfs het innovatieve ‘Vloerretour’ ontwikkeld, waarbij oude PVC vloeren zonder kosten voor de detaillist ter recycling retour genomen worden.

AMBIANT PVC VLOEREN KOPEN

Wil je een Ambiant PVC vloer kopen, omdat je opzoek naar een PVC vloer die niet van een echte houten- of natuurstenen vloer te onderscheiden is? Een PVC vloer die robuust is, en waarvan je jarenlang plezier hebt? Bekijk dan de trendy collectie Ambiant PVC vloeren bij POPUP Vloerenmarkt. Deze collectie PVC vloeren is volledig afgestemd op de laatste interieur trends en bevat daardoor voor elk huis een unieke PVC vloer in het assortiment. De collectie omvat een aantal trendy en voordelige plak PVC en klik PVC vloeren, dus wat je smaak ook is, en hoe de ondervloer er ook uitziet, er is een Ambiant PVC vloer voor iedereen!

KLIK OF PLAK PVC?

Welke Ambiant PVC er bij jou past is natuurlijk afhankelijk je persoonlijke smaak, maar ook van de basisvloer. Zo kunnen we binnen de Ambiant PVC collectie onderscheid maken tussen plak PVC, welke op een geëgaliseerde ondergrond geplakt wordt, en klik PVC, welke zwevend gelegd wordt. Het unieke aan de Ambiant PVC collectie is overigens dat alle kleuren leverbaar zijn in zowel een klik- als plak variant. Dus als jij de kleur kiest, dan helpen wij jou bij het maken van de keuze tussen klik PVC of plak PVC!

AMBIANT SILENT RIGID CLICK PVC

De klik PVC vloeren van Ambiant worden aangeduid met de letters SRC, kort voor Silent Rigid Click PVC. Om het leggen van een PVC vloer zo eenvoudig mogelijk te maken heeft Ambiant deze vloeren voorzien van een handig kliksysteem en geïntegreerde ondervloer met een 10dB ISO-certificaat. Met name als je zelf een PVC vloer wilt gaan leggen is dit type een gedegen keuze. Een aantal andere voordelen van de Silent Rigid Click PVC vloeren van Ambiant zijn:

 • Zeer stil: dankzij de geïntegreerde IXPE ondervloer is de vloer zo stil dat deze zonder het gebruik van een extra ondervloer in een appartement geplaatst mag worden
 • Eenvoudige installatie: de panelen van dit type PVC vloer zijn voorzien van een UNICLIC kliksysteem wat garant staat voor snelle en eenvoudige montage
 • Leggen zonder egaliseren: de Ambiant Silent Rigid Click PVC vloer is dermate stevig dat deze gelegd kan worden zonder eerst te egaliseren

AMBIANT DRYBACK PVC VLOEREN

Bij Ambiant noemen ze plak PVC ook wel dryback PVC. En anders dan bij de Ambiant klik PVC vloeren worden deze Ambiant dryback PVC vloeren volledig verlijmd op een geëgaliseerde ondergrond, of geplakt op een zefklevende ondervloer. Na het drogen van de egalisatie wordt deze nageschuurd waarna de dryback PVC stroken in de lijm geplaatst worden. Hierna worden de stroken stevig aangedrukt met een speciale PVC wals of aandrukroller. Wist je trouwens dat een dryback PVC vloer de laagste warmteweerstand heeft? Daarnaast zitten er natuurlijk nog een aantal voordelen aan dit type PVC vloer:

 • Gunstige aanschafprijs: een dryback PVC vloer is in de regel een stukje goedkoper dan een klik PVC
 • Leggen zonder ruimte: dryback PVC vloeren kunnen strak tegen plinten, kozijnen en stofdorpels aangelegd worden
 • Band en bies: kies je een Ambiant visgraat PVC vloer? Dan kun je hierin zelfs een band en bies verwerken

AMBIANT PVC BIJ POPUP VLOERENMARKT

Bij POPUP Vloerenmarkt vinden we dat een nieuwe PVC vloer een leven lang mee moet gaan. Mede hierom hebben we gekozen om ons te specialiseren in de PVC vloeren van Ambiant. Bij Ambiant werken ze continue aan het verduurzamen van haar producten, en dat vinden we wel zo fijn. Zo zijn alle Ambiant PVC vloeren volledig recyclebaar, vrij van schadelijke weekmakers en nemen ze kosteloos je oude PVC vloer retour via het vloerretour programma van Cotap. Daarnaast zijn alle Ambiant PVC vloeren zeer slijtvast en eenvoudig te leggen, “Ambiant PVC, een vloer voor het leven”. Als Ambiant specialist hebben we in onze winkels dan ook de volledig collectie Ambiant PVC opgenomen en bieden we je deze collectie tegen de laagste prijs.

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER AMBIANT PVC

Ondanks alle informatie over Ambiant PVC begrijpen we bij POPUP Vloerenmarkt natuurlijk heel goed dat er vragen overblijven. Is Ambiant en goed merk? Is Ambiant PVC goed? En wat kost een Ambiant PVC vloer? Om je alvast op weg te helpen hebben een aantal van de meest gestelde vragen voor je op een rijtjes gezet:

IS AMBIANT PVC GOED?

Ambiant timmert alweer een tijdje aan de weg. Hierbij valt op dat de kwaliteit inmiddels in het rijtje van de A-merken thuishoort. De Ambiant PVC vloer zijn zelfs zo goed dat er op alle Ambiant PVC vloeren met een toplaag van 0.55mm levenslang garantie wordt gegeven.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN PVC EN VINYL?

Waar vinyl op kamerbrede rollen geleverd wordt komt een PVC vloer altijd in stroken. Maar wat is nu het echte verschil tussen Ambiant PVC en Ambiant vinyl vloeren? Waar de decors en slijtlaag gelijk zijn ligt het grootste verschil in de opbouw. Een PVC vloer is veel harder dan de onderlaag van vinyl. Hierdoor is deze veel minder indrukgevoelig en zal een PVC vloer minder snel scheuren dan een vinyl vloerbedekking.

WAT ZIJN DE PRIJZEN VAN AMBIANT PVC?

Ondanks dat de PVC vloeren van Ambiant zich tegenwoordig kwalitatief kunnen meten aan de producten van de grotere fabrikanten zien we dat Ambiant PVC vloeren toch relatief betaalbaar zijn. Zo koop je een Ambiant plak PVC al voor minder dan 15 euro en variëren de prijzen van de klik PVC vloeren tussen 18 en 30 euro per vierkante meter

IS HET PVC GESCHIKT VOOR KINDEREN?

Ambiant PVC staat voor robuuste en slijtvaste vloeren. Dus ook de kinderen zullen niet gemakkelijk krassen kunnen maken in de harde toplaag van het PVC. Daarnaast zijn de Ambiant PVC vloer niet indruk gevoelig en volledig waterbestendig, wat natuurlijk handig is bij een klein ongelukje. Het spelen met autootjes, het schuiven met stoelen of het lopen met wagentjes is dan dus ook geen enkel probleem.

WEEKMAKERS IN PVC

Een Ambiant PVC vloer bevat geen schadelijke stoffen. Waar andere PVC fabrikanten soms geen rekening houden met de verwerking van schadelijk ftalaten zien we dat bij Ambiant onze gezondheid hoog in het vaandel staat. Zo zijn alle Ambiant PVC vloeren voor 100% ftalaatvrij en gebruiken ze organische weekmakers die geen schadelijk effect hebben op onze gezondheid. Niet voor niets dat Ambiant PVC vloeren voorzien zijn van alle mogelijke keurmerken zoals Greenguard, Floorscore en REACH. Deze keurmerken staan garant voor een emissiearme fabricage en gezond leefklimaat.

PVC OP DE TRAP

Naast de uitgebreide collectie PVC vloeren biedt Ambiant ook een uitgebreid assortiment PVC traprenovatie artikelen. Denk hierbij aan traptrede sets van PVC met kant-en-klaar gesneden stootborden en strookjes die je eenvoudig in het trapprofiel kunt schuiven. Behalve de voorgesneden traptrede sets zijn er natuurlijk ook speciale trapprofielen beschikbaar. En zeg nou zelf, wat is er nou mooie dan je prachtige PVC vloer doortrekken op de trap? De populairste Ambiant traprenovatie sets zijn wel die van de Estino, de Ceramo en de Avanto. Benieuwd naar welke kleuren traprenovatie er nog meer van Ambiant zijn? Bezoek dan nu de POPUP Vloerenmarkt bij jou in de buurt en ontdek de collectie

PVC VLOER IN EEN APPARTEMENT

Heb je een Ambiant PVC vloer op het oog, en twijfel je of je deze vanwege geluidseisen in een appartement mag plaatsen? Een plak PVC vloer geeft een geluidsreductie van ongeveer 8 decibel. Wanneer de geluidseis in het appartement om 10 decibel vraagt dan heeft Ambiant hier speciaal de Silent Rigid Click vloeren voor ontwikkeld. Tezamen met de geintegreerde IXPE onderlaag geven deze Ambiant PVC klik vloeren een geluidsreductie van 10dB. Ook zijn deze vloeren ISO gecertificeerd waardoor jij zonder klagende buren kunt genieten van je nieuwe PVC vloer. Koop je een Ambiant Silent Rigid Click PVC vloer in de winkel van POPUP Vloerenmarkt? Dan ontvang je ook direct het bijbehorende test certificaat.

Heb je nog vragen of de PVC vloer die je gezien hebt geschikt is voor in jouw appartement? Neem dan even contact met ons op.

 

AMBIANT VISGRAAT PVC

Spigato, Italiaans voor visgraat! Ambiant biedt met meer dan 30 schitterende decors een ruime visgraat PVC collectie. Trendy, modern of een juist een rustieke visgraat PVC vloer. In plakstroken of met de handige UNIZIP klik verbinding. Een aantal van de meest populaire Ambiant Spigato uitvoering zijn:

 • Ambiant Spigato Estino: rustige decors zonder knoesten en met weinig kleurnuance tussen de verschillende planken. De Ambiant Spigato Estino is leverbaar als Spigato Estino visgraat dryback én als Spigato Estino visgraat click SRC
 • Ambiant Spigato: de “normale Ambiant Spigato” loopt gelijk aan de prachtige klassieke decors uit de Avanto, de Robusto en de Essenzo collectie en is leverbaar in verschillende lengtes. De Ambiant Spigato is leverbaar als Spigato visgraat dryback en als Spigato visgraat click SRC
 • Ambiant Spigato Vivero: met een stuk meer knoesten en scheurtjes dan de Spigato Estino heeft deze collectie een zeer levendig uiterlijk. De Spigato Vivero visgraat is leverbaar als Spigato Vivero visgraat dryback en als stevige Spigato Vivero click variant
 • Ambiant Spigato Viranto visgraat: Extra grote visgraat PVC vloer met de decors uit de Avanto collectie. Leverbaar als Ambiant Spigato Viranto visgraat dryback

Je vindt alle Ambiant visgraat PVC vloeren bij jouw POPUP Vloerenmarkt. Wist je trouwens dat alle Ambiant visgraat PVC vloeren ook in een standaard plank leverbaar zijn? Hiermee kun je bijvoorbeeld een combinatie maken op verschillende etages in je huis. Zo heb je exact dezelfde vloer maar in een ander motief. Behalve de Ambiant visgraat PVC vloeren zijn er nog drie andere vormen leverbaar, zo zijn er de stroken, de tegels en de Hongaarse punt. En hieronder vertellen we je graag nog even over de verschillen:

PVC STROKEN

Het grootste aantal verschillende kleuren vinden we natuurlijk terug in de PVC stroken collectie van Ambiant. De meestal lange stroken zijn bij Ambiant altijd voorzien van een houtdecor en zijn leverbaar in zowel plak PVC als in klik PVC en Silent Rigid Click PVC. We vinden de PVC stroken terug in de volgende collecties:

ESTINO

De Ambiant Estino PVC vloeren kenmerken zich als “de natuursortering onder de PVC vloeren”. Weinig tot geen knoesten en een bijzonder kleurenpalet van lichte tot midden donkere kleuren. De Estino collectie is leverbaar als Estino dryback PVC en een Estino click variant.

VIVERO

Anders dan de Estino heeft de Ambiant Vivero PVC vloer wat meer kleine knoesten en scheurtjes in het decor. In het geval van hout zouden we bij de Vivero spreken van een rustieke houtsortering met een vergrijsd uiterlijk. De Ambiant Vivero PVC vloer is leverbaar als Vivero dryback en als Vivero click Silent Rigid Click PVC vloer.

ESSENZO

Voor de wat ruigere looks gaan we naar de Ambiant Essenzo PVC vloer. Met haar diepe scheuren en grove knoesten kunnen we in het geval van de Ambiant Essenzo spreken van een Extra rustieke PVC vloer. Ook deze variant is leverbaar in een plak PVC en een Silent Rigid Click uitvoering.

AVANTO

Een andere klassieker uit de collectie is de Ambiant Avanto PVC vloer. De rustige decors en de klassieke kleurnuance tussen de planken maken dat deze vloer niet van echt hout te onderscheiden is. De Ambiant Avanto wordt geleverd als Silent Rigid Click én als plak PVC.

ROBUSTO

De Ambiant Robusto PVC vloer doet zijn naam eer aan. Robuuste uitstraling en mooie vlammen maken de Robusto tot een populaire variant binnen de toch al uitgebreide Ambiant PVC collectie. De Ambiant Robusto PVC vloer is leverbaar als Robusto dryback PVC en als  Robusto click SRC.

ESPERO

Nieuw in de Ambiant familie zijn de Ambiant Espero PVC vloeren. Unieke decors met weinig tot geen knoesten en mooie kleurvariaties tussen de verschillende planken. Ook de Ambiant Espero is leverbaar als Espero dryback PVC en als de bekende Espero Click variant met geïntegreerde ondervloer.

SUPREMO

Nog een uniek item is de Ambiant Supremo. Vergrijsde planken en opvallende decors maken ook van de Ambiant Supremo PVC vloer een zeer uniek item. De korte delen van de Supremo zijn leverbaar in een Silent Rigid Click versie én in de bekende plak PVC uitvoering.

Behalve de bovengenoemde collecties vind je bij POPUP Vloerenmarkt natuurlijk ook de collecties Sentima, Venero en Navaro.

PVC TEGELS

Binnen de Ambiant PVC collectie vinden we ook een groot aantal PVC vloeren in een tegelformaat. Hierbij zien we onderscheid in rechthoekige PVC tegels in het XL formaat 80×40 centimter, en twee vierkante PVC tegels in de maten 60×60 en 91×91. Ook de Ambiant PVC tegels zijn leverbaar als plak PVC, klik PVC en Silent Rigid Click PVC. Al deze PVC tegels zijn voorzien van een beton, natuursteen, gietvloer of marmer decor. Binnen deze tegelcollectie worden de volgende het meest verkocht:

 • Piero: rustig gietvloer decor in pastel tinten variërend van licht naar donker
 • Ceramo: het nabootsen van een keramische vloertegel is bij de Ambiant Ceramo zeer goed gelukt
 • Piazzo: grote tegels met een echt betonlook decor
 • Baroso: De Ambiant Baroso heeft een rustig licht gespikkeld decor en weinig kleurverschillen tussen de verschillende PVC tegels
 • Novena: nieuw in de Ambiant PVC collectie is de Novena PVC vloer. Unieke marmer decors variërend in kleur van zeer licht naar antraciet
 • Sarino: prachtige betonlook PVC vloeren in een aantal prachtige kleuren. De Ambiant Sarino is de enige PVC tegel van Ambiant zonder geïntegreerde ondervloer

HONGAARSE PUNT PVC

Naast de visgraat, de stroken en de PVC tegels is er nog één ander formaat over, de Ambiant Hongaarse punt PVC. Een uniek patroon dat doet denken aan een visgraat maar dan zonder de haakse verbinding. Wil jij iets anders dan anderen? Dan is één van de prachtige Hongaarse punt PVC vloeren wellicht iets voor jou. De Ambiant Hongaarse punt PVC vloeren worden alleen geleverd als dryback plak PVC, en dus niet in de klik variant.

VTWONEN BY AMBIANT

Wist je dat vtwonen samen met Ambiant een volledige nieuwe collectie PVC vloeren heeft samengesteld? Schitterende PVC stroken, speciale PVC tegels en unieke visgraat dessins samengesteld door de interieurstylisten van vtwonen. Je vindt de volledige vtwonen by Ambiant PVC collectie bij jouw POPUP Vloerenmarkt. Je kunt natuurlijk ook alvast een kijkje nemen op de Ambiant website.

GARANTIE

We weten dat Ambiant PVC staat voor slijtvastheid, kwaliteit en duurzaamheid? Maar wist je ook dat Ambiant levenslang garantie geeft op haar PVC vloeren met een slijtlaag van 0.55mm? Kortom, Ambiant PVC is een vloer waar jij jarenlang zonder zorgen van kunt genieten. Heb je nog vragen over de garantie? In de winkel geven we je graag alle informatie.

EEN AMBIANT PVC VLOER ONDERHOUDEN

Goed nieuws, je hebt een onderhoudsvrije Ambiant PVC vloer gekocht, of je gaat er één kopen. De Ambiant PVC vloeren zijn robuust en krasvast en zijn daarmee nagenoeg vrij van onderhoud. Toch zijn er een aantal handige tips om jouw nieuwe PVC vloer in topconditie te houden:

 • Stop vuil bij de deur: plaats een zo’n grote mogelijk schoonloopmat bij de entree
 • Voorkom krassen: plaats viltjes of andere stoelbeschermers en kijk uit met kleine wieltjes
 • Houd de PVC vloer schoon: Stofzuig regelmatig, en dweil het PVC regelmatig met een goed uitgewrongen microvezel vloerdoek en een PVC reiniger.

AMBIANT PVC AANBIEDING

Wil jij graag een echte Ambiant PVC vloer, maar wil je niet teveel betalen? Bij POPUP Vloerenmarkt zijn alle Ambiant PVC vloeren dagelijks in de aanbieding, en vind jij je nieuwe PVC vloer nog goedkoper in onze wekelijk wisselende Weekactie.

LOCATIE VAN POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt bevindt zich centraal gelegen in Heemskerk aan De Smidse 5. Wij zijn trotse leverancier van laminaat, parket en Ambiant PVC vloeren voor iedereen uit Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Egmond, Limmen, Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen, Den Helder, Purmerend, Hoorn, Assendelft, Krommenie, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Oostzaan, Almere, Amsterdam, Diemen, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Amstelveen, Uitgeest, Velsen-Noord, Hoofddorp, Haarlem, Heemstede, Lisse, Alphen aan den Rijn, Leiden, Leiderdorp, Den Haag, Driehuis, Santpoort-Noord, Velserbroek, IJmuiden en alles daar omheen!

Loading...