Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Belakos PVC

Belakos PVC vloeren winnen momenteel enorm aan populariteit in Nederland, en dit komt mede dankzij de prachtige kleuren en hoogwaardige materialen. Klik PVC, plak PVC of een visgraat PVC vloer? Alles is aanwezig binnen de Belakos PVC collectie. Naast de hoogwaardige kwaliteit van deze PVC vloeren zijn ook alle kleuren volledig gemaakt voor de Nederlandse klant, hierdoor heeft Belakos voor iedere woning dé ideale PVC vloer. Van licht tot donker, en van klik en plak PVC tot visgraat, je koopt je nieuwe Belakos PVC vloer voordelig bij POPUP Vloerenmarkt.

Belakos Attico Rigid Click 830

Attico Rigid click

Belakos

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
Tot 45% winkelvoordeel

WIE IS BELAKOS?

Belakos is net als Ambiant en Floorlife een vooruitstrevende fabrikant van PVC vloeren met haar vestiging in het Overijsselse Genemuiden. Bij Belakos, dat al bestaat sinds 1960, staan samenwerking en verduurzamen hoog in het vaandel, en dit zien we natuurlijk terug in de Belakos PVC vloeren. “Als liefde voor vloeren wordt gedeeld kun je groeien” luidt het op de website van Belakos. Wil je meer weten over de oorsprong van Belakos, of hoe de kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren collectie tot stand is gekomen? Bij POPUP Vloerenmarkt staan onze Belakos PVC specialisten voor je klaar! En we geven je niet alleen informatie over het merk Belakos, maar kunnen je ook een uitgebreide leginstructie geven voor deze schitterende collectie PVC vloeren.

BELAKOS PVC KOPEN

Wil jij een Belakos PVC vloer kopen, omdat je opzoek bent naar een sterke PVC vloer in de allermooiste kleuren? Een PVC vloer die een leven lang meegaat en niet van echt parket te onderscheiden is? Bezoek dan nu de POPUP Vloerenmarkt en ontdek de moderne collectie Belakos PVC vloeren. De Belakos PVC collectie bestaat uit een groot aantal betaalbare klik PVC en plak PVC vloeren. Dus welke stijl je ook kiest, of hoe de basisvloer eruit ziet, er is voor iedereen een prachtige Belakos PVC vloer beschikbaar!

DRYBACK OF RIGID CLICK

Welke kleur Belakos PVC jij kiest is natuurlijk afhankelijk van je persoonlijk smaak, maar de keuze tussen Belakos dryback PVC of Belakos rigid click PVC is een keuze die voornamelijk afhankelijk is van de basisvloer en de gewenste manier van leggen. Zo worden de Belakos dryback PVC vloeren verlijmd op een geëgaliseerde ondergrond, en worden de Belakos rigid click PVC vloeren zwevend gelegd, net als een laminaatvloer. Het mooie van de Belakos PVC collectie van POPUP Vloerenmarkt is dat alle kleuren die je ziet zowel in plak PVC als klik PVC beschikbaar zijn. Dus de keuze is aan jou! Vind je het lastig om een keuze te maken tussen Belakos klik PVC en een Belakos plak PVC vloer? Bij POPUP Vloerenmarkt staan we voor je klaar met informatie over alle verschillen.

BELAKOS RIGID CLICK PVC

De klik PVC vloeren van Belakos worden rigid click genoemd. Rigid click staat voor een PVC vloer met een rigide kern en een geïntegreerd kliksysteem. De Belakos rigid click PVC vloeren hebben tevens een geïntegreerde ondervloer voorzien van een 10dB ISO-certificaat. Dus wil je één van deze vloeren in een appartement leggen dan kan dat gewoon! Daarnaast laten de Belakos rigid click PVC vloeren zich, net als bijvoorbeeld laminaat, snel en eenvoudig leggen. Een aantal andere grote voordelen van de Belakos rigid click vloeren zijn:

 • Extreem stil: dankzij de geïntegreerde 10dB ondervloer is de vloer zo stil dat deze zonder het gebruik van een extra ondervloer in een appartement geplaatst kan worden
 • Eenvoudige te installeren: de panelen van dit type PVC vloer zijn voorzien van het UNICLIC kliksysteem wat een snelle en eenvoudige installatie garandeert.
 • Leggen zonder eerst egaliseren: de Belakos rigid click PVC vloeren zijn dermate stevig dat deze in de meeste gevallen direct over de bestaande vloer gelegd kunnen worden

BELAKOS DRYBACK PVC

Ook bij Belakos noemen ze plak PVC “dryback PVC”. En dus geheel anders dan bij de Belakos rigid click PVC vloeren worden deze droge PVC stroken geplakt op een geëgaliseerde ondergrond of op een zelfklevende ondervloer. Wanneer de egalisatie volledig gedroogd is wordt deze gepolijst waarna er een PVC lijm wordt aangebracht. Zodra deze speciale PVC lijm begint aan te drogen kunnen de Belakos plak PVC stroken in de lijm gedrukt worden. Hierna dienen de stroken nog extra te worden aangedrukt met een linoleum wals. En wist je dat Belakos dryback PVC met haar geringe dikte van slechts 2.5mm de laagste warmteweerstand heeft? Hierdoor zijn is dit type vloerbedekking uitermate geschikt voor het gebruik met vloerverwarming. Uiteraard heeft dit type PVC vloer van Belakos nog een aantal andere belangrijk voordelen:

 • Geringe aanschafprijs: een Belakos dryback PVC vloer is in de regel een stukje goedkoper dan een Belakos rigid click PVC
 • Leggen zonder ruimte: dryback PVC vloeren kunnen strak tegen plinten, kozijnen en stofdorpels aangelegd worden. Hierdoor is het gebruik van plakplinten niet nodig
 • Band en bies: kies je een Belakos visgraat PVC vloer? Dan kun je hierin zelfs een band en bies verwerken. En wist je dat Belakos haar eigen unieke biezen heeft, waaronder een goudkleurige? Je vindt ze bij jouw POPUP Vloerenmarkt

BELAKOS PVC BIJ POPUP VLOERENMARKT

Bij POPUP Vloeren zijn we van mening dat een PVC vloer jarenlang mee moet gaan. Mede hierdoor hebben we ervoor gekozen om dealer te worden van de duurzame Belakos PVC vloeren. Bij Belakos zijn ze constant bezig met het verduurzamen van de PVC vloeren. Zo zijn alle plak- en klik PVC vloeren volledig recyclebaar en vrij van schadelijk weekmakers. In de vloerenwinkels van POPUP Vloerenmarkt hebben we de gehele Belakos PVC collectie in ons assortiment opgenomen en bieden we jou deze aan tegen de allerlaagste prijs. Beloofd.

MEEST GESTELDE VRAGEN OVER BELAKOS PVC

We begrijpen bij POPUP Vloerenmarkt als geen ander dat er, ondanks alle informatie over Belakos PVC vloeren, er natuurlijk nog genoeg te vragen over kan blijven. Is Belakos PVC goed? Wat kost een Belakos PVC vloer? Om je een stukje vooruit te helpen hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet:

IS BELAKOS EEN GOED MERK?

Al sinds 1960 is Belakos actief op de Nederlandse vloerenmarkt, en dat is dus ruim 60 jaar! We kunnen dan ook wel zeggen dat Belakos PVC inmiddels thuishoort in het rijtje van A-merk PVC vloeren. De Belakos PVC vloeren zijn met een toplaag van 0.55m zelfs zo sterk dat ze allemaal geleverd worden met maar liefst 15 jaar garantie!

WAT KOST EEN BELAKOS PVC VLOER?

Nu we weten dat Belakos kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren ontwikkeld en produceert zou je bijna denken dat het ook ontzettend duur moet zijn, maar niets is minder waar. Dus ondanks de de Belakos PVC vloeren zich staande houden tussen die van de grote merken is Belakos PVC nog altijd zeer betaalbaar. Zo koop je al een Belakos PVC vloer voor maar 20 euro per vierkante meter!

WAAR WORDT BELAKOS GEMAAKT?

Belakos PVC vloeren worden gemaakt in het tapijtstadje Genemuiden. Van hieruit opereren zij al meer dan 60 jaar op de Nederlandse vloerenmarkt. En wist je dat Belakos ooit begon met de productie van kokosmatten? Wil je meer weten over hoe en waar Belakos PVC gemaakt wordt? In de winkel staan onze Belakos PVC specialisten voor je klaar.

KAN BELAKOS PVC OP VLOERVERWARMING?

Wanneer je de trotse eigenaar bent van vloerverwarming wil je natuurlijk een vloer die deze heerlijke warmte zoveel mogelijk doorlaat. Bij Belakos hebben ze hiermee speciaal rekening gehouden. Zo hebben alle Belakos PVC vloeren de laagste warmteweerstand van allemaal.

IS BELAKOS PVC GESCHIKT VOOR KINDEREN?

Belakos staat garant voor stevige en krasbestendige vloeren. Dus ook zullen kinderen niet eenvoudig een kras kunnen maken in de toplaag van het PVC. Daarnaast zijn alle Belakos PVC vloeren niet indruk gevoelig en 100% waterbestendig. Iets morsen, of schuiven met stoeltjes en loopwagentjes? Bij een Belakos PVC vloer kan het gewoon!

WEEKMAKERS IN BELAKOS PVC

Wie kiest voor een Belakos PVC vloer kiest voor een vloer zonder schadelijk stoffen. Een Belakos PVC vloer bevat namelijk geen schadelijk weekmakers. Bij Belakos staat onze gezondheid dus zeer hoog in het vaandel. Waar veel PVC fabrikanten gebruik maken van schadelijke ftalaten zijn de PVC vloeren van Belakos hier volledig vrij van. Hierom ook dat de Belakos PVC vloeren voorzien zijn van alle belangrijke keurmerken. Belakos PVC staat dus garant voor de emissiearme productie en een gezonde leefomgeving.

BELAKOS PVC VLOER IN EEN APPARTEMENT

Heb jij een mooie Belakos PVC vloer gespot, en ben je benieuwd of je deze in een appartement mag leggen? Dit is grotendeels afhankelijk van de eisen die er in jouw appartement gesteld worden. Wanneer het loopgeluid van de bewoner met 10 Decibel gereduceerd dient te worden kun je het beste kiezen voor één van de prachtige Belakos rigid click PVC vloeren. Deze hebben een geïntegreerde ondervloer welke ISO-gecertificeerd is op die demping van 10dB. Kies je er toch voor om een Belakos plak PVC vloer in een appartement te leggen? Houd er dan rekening mee deze loopgeluid reductie zal geven van ongeveer 8 Decibel. Wanneer je bij POPUP Vloerenmarkt een Belakos klik PVC vloer koopt dan ontvang je uiteraard ook direct het bijbehorende certificaat.

Heb je nog vragen of de Belakos PVC vloer die je gezien hebt geschikt is voor in jouw appartement? Neem dan even contact met ons op.

BELAKOS VISGRAAT PVC

Belakos visgraat PVC vloeren? We kennen natuurlijk allemaal wel de standaard houtlook PVC stroken. Maar wist je dat Belakos één van de meest uitgebreide visgraat PVC collecties van Nederland heeft? Zo zijn er maar liefst 30 verschillende Belakos visgraat PVC vloeren beschikbaar, en ook nog als plak PVC én klik PVC visgraat! Een aantal van de meest populaire Belakos visgraat PVC collecties zijn:

 • Belakos Attico visgraat XL: rustige houtlook visgraat PVC vloer in XL formaat en leverbaar in klik- en plak PVC
 • Belakos Palazzo visgraat XL: houtlook visgraat PVC vloer in extra groot formaat en leverbaar in een zeer uiteenlopend kleurenpalet, tevens leverbaar als dryback en rigid click

Uiteraard vind je de volledige Belakos visgraat PVC collectie in de winkel. En wist je eigenlijk al dat alle Belakos visgraat vloeren ook leverbaar zijn in een standaard formaat plank? Hiermee kun je meerdere combinaties maken met de verschillende etages in je woning. Zo zien we vaak dat er op de begane grond een visgraat PVC gelegd wordt, en dat er juist boven een standaard plank wordt geïnstalleerd. Op deze manier heb je in je gehele woning dezelfde Belakos PVC vloer liggen, maar in een ander patroon. Behalve de visgraat PVC vloeren van Belakos zijn er ook nog een groot aantal andere PVC vormen leverbaar. Hieronder lees je de verschillen tussen de verschillende vormen Belakos PVC:

BELAKOS PVC STROKEN

Het grootste aantal verschillende PVC vloeren vinden we natuurlijk terug in de Belakos PVC stroken collectie. Dit zijn houtlook PVC vloeren in een extra lang formaat. De grootste collectie hiervan is leverbaar in zowel een dryback als een rigid click variant met aangekleefde ondervloer. We vinden de Belakos PVC stroken terug binnen de volgende collecties:

BELAKOS ATTICO

De Belakos Attico PVC vloeren kenmerken zich door hun prachtige kleuren en natuurgetrouwe decors. De Belakos Attico is leverbaar als Attico dryback en Attico rigid click. En wist je dat de Belakos Attico ook als visgraat PVC verkrijgbaar is? Je ontdekt de volledige Belakos Attico PVC collectie bij jouw POPUP Vloerenmarkt.

BELAKOS PALAZZO

Zachte tinten en een warme uitstraling is waar de Belakos Palazzo PVC vloeren voor staan. Decors die niet van echt hout te onderscheiden zijn en een natuurlijk een ijzersterke toplaag. Voor wie opzoek is naar één van de mooiste PVC vloeren van Nederland moet ook zeker even bij de Belakos Palazzo kijken!

Uiteraard zijn er nog veel meer Belakos PVC in stroken formaat leverbaar, en je ontdekt ze allemaal in de winkel van POPUP Vloerenmarkt. Maar wist de je dat er ook ook Belakos PVC tegels zijn? Hieronder lees je alles over Belakos PVC in tegelformaat:

BELAKOS PVC TEGELS

Voor wie eens iets anders wenst zijn er natuurlijk de Belakos PVC tegels. Betonlook PVC vloeren van Belakos in een verschillende tegelformaten. Alle Belakos PVC tegels zijn 2.5mm dik, hebben een slijtlaag van 0.55mm en worden geleverd met 15 jaar garantie.

BELAKOS HONGAARSE PUNT PVC

Voor wie de visgraat niet luxe genoeg is er nu ook de trendy Belakos Hongaarse punt PVC vloer. Een uniek patroon voor diegene die niet van ‘standaard’ houden. Er zijn zelfs vier Belakos Hongaarse punt PVC vloeren welke gelijk gelopen met de kleuren uit de series “Attico” en “Palazzo”.

GARANTIE OP BELAKOS PVC VLOEREN

Nu we weten dat Belakos PVC vloeren garant staan voor kwaliteit, duurzaamheid en slijtvastheid begrijpen we ook de garantietermijn van maar liefst 15 jaar bij residentieel gebruik. Belakos PVC is dus een vloer waarvan jij jarenlang en zonder zorgen kunt genieten. Heb je toch nog vragen over de garantie op de PVC vloeren van Belakos? Onze Belakos PVC specialisten staan voor je klaar, en weten alles over de garantie.

EEN BELAKOS PVC VLOER ONDERHOUDEN

Gefeliciteerd, je hebt net een nieuwe Belakos PVC vloer gekocht, of bent van plan om een Belakos PVC vloer te gaan kopen. Dan weet je waarschijnlijk ook dat Belakos PVC volledig onderhoudsvrij is. De PVC vloeren van Belakos zijn namelijk krasvast, robuust en waterbestendig. Toch zijn er een aantal slimme adviezen om jou nieuwe Belakos vloer in topconditie te houden:

 • Stop vuil bij de deur: plaats een zo’n grote mogelijke schoonloopmat bij alle ingangen van je woning
 • Voorkom diepe krassen: plaats viltjes of andere stoelbeschermers en kijk uit met kleine wieltjes
 • Houd de PVC vloer goed schoon: Stofzuig regelmatig, en dweil het PVC regelmatig met een goed uitgewrongen microvezel vloerdoek en een PVC reiniger.

BELAKOS PVC AANBIEDING

Ben je er klaar voor en wil jij ook graag een echte Belakos PVC vloer zonder teveel te betalen? Bij POPUP Vloerenmarkt zijn alle Belakos PVC vloeren dagelijks in de aanbieding, en vind jij je nieuwe Belakos PVC vloer nog goedkoper in onze wekelijk wisselende Weekactie. Dus voor een Belakos dryback PVC vloer, of een handige Belakos rigid click PVC vloer shop je voordelig bij jouw POPUP Vloerenmarkt.

LOCATIE VAN POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt bevindt zich centraal gelegen in Heemskerk aan De Smidse 5. Wij zijn trotse leverancier van Belakos PVC vloeren voor iedereen uit Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Egmond, Limmen, Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard, Purmerend, Hoorn, Assendelft, Krommenie, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Amsterdam, Amstelveen, Uitgeest, Velsen-Noord, Hoofddorp, Haarlem, Heemstede, Driehuis, Santpoort-Noord, Velserbroek, IJmuiden en alles daar omheen!

 

 

Loading...