Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Egger laminaat

EGGER laminaat kopen? De laminaatvloeren van EGGER bieden de ideale vloer voor de meest uiteenlopende wensen. Met twee verschillende productcategorieën levert EGGER elk type harde vloerbedekking. Laminaat PRO of Laminaat Home? EGGER heeft het in huis! Benieuwd naar de volledige collectie EGGER laminaatvloeren? Bezoek jouw POPUP Vloerenmarkt en ontdek het grootste assortiment tegen de laagste prijs. Beloofd.

EGGER LAMINAATVLOEREN

Ben je opzoek naar een stevige en onderhoudsvrije laminaatvloer? Kijk dan ook zeker even bij het Duitse EGGER! “Hoge kwaliteit laminaat vloeren die zich met hun unieke eigenschappen inzetten voor een gezond leefklimaat”. Bij EGGER hebben ze als geen ander begrepen dat laminaat naast sterk en mooi bovenal betaalbaar moet zijn. EGGER biedt dan ook een collectie laminaat die voor iedereen bereikbaar is. Een grote collectie laminaatvloeren die passen in elk interieur. Van goedkoop laminaat tot Hongaarse punt en waterbestendig laminaat, binnen de EGGER laminaat collectie vindt je het allemaal!

WAAROM KIEZEN VOOR EEN EGGER LAMINAAT VLOER?

Bij Egger produceert men vloeren met respect voor de natuur. Middels efficiënte productiemethoden wordt er gewerkt aan een duurzame en tevens betaalbare collectie laminaat vloeren. Tijdens de productie van een Egger vloer worden er geen weekmakers, PVC of vervuilende stoffen gebruikt, maar voornamelijk hout uit duurzame bosbouw en gerecyclede materialen. “EGGER laminaat, laminaat geproduceerd met respect voor onze natuur”. Behalve dat EGGER dus duurzame laminaatvloer produceert zijn er nog een aantal voordelen waarom jij zou kunnen kiezen voor een vloer van het Duitse EGGER:

HANDIG KLIKSYSTEEM

Alle EGGER laminaatvloeren zijn voorzien van een type kliksysteem dat speciaal geselecteerd is aan de hand van de dikte van de drager en de breedte van de plank. Zo laat elk type plank zich gemakkelijk aan elkaar verbinden en leg je eigen EGGER laminaat in een handomdraai, dus CLIC it! En wist je dat ook grote oppervlakken zich in een hoog tempo laten leggen dankzij het handige kliksysteem van EGGER? Zowel door de professional als door jou zelf.

DUURZAAM EN TIJDLOOS

Alle EGGER laminaatvloeren worden op een duurzame manier vervaardigd en hebben daarnaast altijd een tijdloos decor. De duurzaamheid zit hem bij EGGER vooral in de extra dikke slijtlaag en de stevige verbinding van de planken. Daarmee zijn ook bijna alle EGGER laminaatvloeren geschikt voor de meest druk belopen ruimtes. En natuurlijk zijn er nog veel meer belangrijke eigenschappen aan een echte EGGER laminaat vloer:

 • Laminaat van topkwaliteit en dus zéér slijtvast
 • Antistatisch dankzij een door EGGER ontwikkelde technologie
 • Natuurlijke grondstoffen dragen bij tot een gezond woonklimaat
 • Te gebruiken in elke ruimte in huis, maar ook in winkels en kantoren
 • Eenvoudige te leggen dankzij een kliksysteem dat is aangepast op het formaat van de plank
 • Ruime keuze in decors; zo zijn er behalve houtlook laminaatvloeren ook betonlook laminaatvloeren en Hongaarse punt laminaatvloeren van EGGER beschikbaar
 • Betaalbaar; EGGER heeft er voor gezorgd dat met een lage instapprijs een EGGER laminaat vloer voor iedereen bereikbaar is

EGGER HONGAARSE PUNT LAMINAAT

Behalve het zeer uitgebreide assortiment laminaat vloeren in standaard formaat biedt EGGER ook een aantal prachtige Hongaarse punt laminaatvloeren. En anders dan bij een visgraat laminaat bestaan de Hongaarse punt laminaat vloeren niet uit losse plankjes maar zijn deze decors geprint op een XL plank. Op deze manier behaal jij de looks van een trendy Hongaarse punt vloer zonder dat je ontzettend veel tijd kwijt bent aan het leggen.

EGGER PRO LAMINAAT & EGGER HOME LAMINAAT

In onze winkel vind je een ruime collectie aan EGGER laminaatvloeren. Daarnaast is de collectie van EGGER laminaat opgedeeld in twee collecties, de EGGER PRO laminaat én de EGGER HOME laminaat collectie. Waar de EGGER PRO collectie geselecteerd is voor de professional is de HOME collectie van EGGER speciaal ontwikkeld voor de doe-het-zelver. Bij POPUP Vloerenmarkt hebben we ervoor gekozen om beide collecties op te nemen in ons assortiment.

DE COLLECTIE

De EGGER laminaat collectie bestaat uit een groot aantal uiteenlopende decors; zo vinden we er van EGGER Hongaarse punt laminaat en waterbestendig laminaat tot aan smalle planken en 6mm laminaat. Bij POPUP Vloerenmarkt vind je de volgende EGGER collecties tegen de allerlaagste prijs:

 • EGGER BASIC: klassieke basis laminaatvloer met een dikte van 6mm, leverbaar in drie uiteenlopende decors
 • EGGER Panthera: stevige 7mm laminaatvloer verkrijgbaar zowel twee- als vierzijdige v-groef
 • EGGER Tiger: ook een zeer stevige laminaatvloer maar dan met een dikte van 8mm
 • EGGER Kingsize laminaat: extra brede laminaatvloer verkrijgbaar met twee of vier groeven
 • EGGER Rillington: Hongaarse punt laminaat van EGGER leverbaar in een aantal schitterende decors

 

GOEDKOOP EGGER LAMINAAT

In de winkel van POPUP Vloerenmarkt vind je niet alleen goedkoop laminaat maar ook goedkoop EGGER laminaat. Zo hebben we al een EGGER laminaatvloer voor maar een paar euro per vierkante meter. Ben je benieuwd naar ons volledige assortiment goedkope EGGER laminaatvloeren? Bezoek dan nu de winkel bij jou in de regio!

EGGER LAMINAAT LEGGEN

Heb jij een nieuwe EGGER laminaat vloer gekocht, en ga je deze zelf leggen? Gelukkig hebben alle EGGER laminaatvloeren een geïntegreerd kliksysteem. Hiermee ben jij in staat om zonder te lijmen je eigen EGGER laminaat te leggen. Daarnaast zorgt het kliksysteem ervoor dat de planken van het laminaat zich op slechts een manier aan elkaar laten verbinden. Hiermee leg je snel je eigen EGGER laminaat en geheel zonder kiertjes.  Uiteraard geven je graag nog wat tips mee zodat ook jij je nieuwe laminaatvloer in een handomdraai kunt leggen:

 • Acclimatiseren: leg het laminaat ten minste 48 uur van te voren in de te leggen ruimte. Op deze manier kan het EGGER laminaat wennen aan de temperatuur en luchtvochtigheid in de ruimte
 • Bereid de ondergrond voor: zorg ervoor dat de basisvloer voldoende vlak is en dat deze vrij is van stof en vuil
 • Een ondervloer leggen: plaats altijd een dampdichte ondervloer, of een ondervloer met een aparte vochtwerende folie. En houd deze rondom iets vrij van de kanten. Let op, ook de ondervloer voor laminaat dient 48 uur te acclimatiseren
 • Houd voldoende ruimte: zorg ervoor dat het EGGER laminaat overal 1 centimeter vrij ligt van muren, plinten, kozijnen en stofdorpels. Op deze manier is het laminaat altijd in staat om vrij te werken
 • Dilateren: breng dilatatievoegen aan van 2 centimeter onder de deuren en dek deze nadien af met een dilatatieprofiel
 • Wildverband: we adviseren je om een laminaat van standaard formaat in een wild verband te leggen. Dus zonder zichtbaar patroon. Hiermee heb je het minste snijverlies

Heb je nog vragen over het leggen van je eigen EGGER laminaat vloer? De EGGER specialisten van POPUP Vloerenmarkt staan voor je klaar. In onze winkels voorzien we je van tips en kunnen we je tevens een uitgebreide leginstructie geven. Alle gereedschappen die je nodig hebt om je eigen laminaat te kunnen leggen vind je in ons uitgebreide doe-het-zelf assortiment.

EGGER LAMINAAT & VLOERVERWARMING

Ben jij de trotse eigenaar van een luxe vloerverwarming? Goed nieuws! Alle EGGER laminaat vloeren zijn perfect geschikt voor het gebruik met vloerverwarming en vloerkoeling. Dit uiteraard wel met het gebruik van een ondervloer die tevens geschikt is voor vloerverwarming. Tezamen zouden deze twee producten een maximale warmteweerstand moeten bereiken van 0.09. Wanneer je het laminaat gaat leggen schakel je de vloerverwarming uit. Wanneer je deze vervolgens weer inschakelt zorg er dan voor dat de temperatuur van de bovenzijde van de basisvloer niet boven de 28 graden Celsius uitkomt.

HET ONDERHOUDEN VAN JE EGGER LAMINAAT

Elke EGGER laminaatvloer is met een paar kleine trucs eenvoudig schoon te houden. Wanneer je deze in praktijk toepast op je nieuwe laminaat vloer dan zul je er zeer lang van kunnen genieten.

 • Stop vuil bij de deur: gebruik deurmatten en lopers bij de ingang, omdat vuil en zand als schuurpapier kunnen werken. We adviseren je om bij de ingang je schoenen uit te doen, of maak een zo’n groot mogelijke schoonloop zone.
 • Voorkom krasjes: viltglijders onder tafel- en stoelpoten voorkomen krassen. Voor bureaurolstoelen is het gebruik van een geschikte plexiglas onderlegger aan te raden. Of gebruik in ieder geval rubberen wieltjes
 • Houd de vloer schoon: Stofzuig regelmatig. Eventueel overmatig vocht moet onmiddellijk worden weggeveegd om te voorkomen dat het in de naden van het laminaat trekt

EGGER LAMINAAT AANBIEDING

Heb jij een mooie EGGER laminaat vloer gezien maar wil je niet teveel betalen? Dan hebben we goed nieuws! Alle laminaatvloeren van EGGER zijn bij de POPUP Vloerenmarkt elke dag in de aanbieding. Zo bieden we het grootste assortiment EGGER laminaat tegen de laagste prijs van Nederland!

LOCATIE VAN POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt bevindt zich centraal gelegen in Heemskerk aan De Smidse 5. Wij zijn trotse leverancier van Egger laminaat en Egger vloeren voor iedereen uit Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Egmond, Limmen, Heiloo, Alkmaar, Schagen, Heerhugowaard, Den Helder, Purmerend, Hoorn, Assendelft, Krommenie, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Amsterdam, Almere, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Amstelveen, Uitgeest, Velsen-Noord, Hoofddorp, Haarlem, Heemstede, Driehuis, Santpoort-Noord, Velserbroek, IJmuiden, Leiden en alles daar omheen!

 

Loading...