Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Visgraat PVC

Ben jij opzoek naar een visgraat PVC vloer? En wil je een visgraat PVC vloer kopen voor de allerlaagste prijs? Wij helpen je hier graag een handje bij! In de winkel van POPUP Vloerenmarkt vind je een zeer ruime collectie trendy en betaalbare visgraat PVC vloeren. Visgraat klik PVC, of visgraat plak PVC?  We hebben het allemaal! En zo vind je bij ons niet alleen alle A-merk visgraat vloeren tegen de laagste prijs, maar hebben we ook een ruime collectie betaalbare huismerk PVC visgraat vloeren.
Avanti Visgraat Pvc
WEEKACTIE

Avanti visgraat PVC

Designvloer

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
€17,95per m2

WAAROM KIEZEN VOOR VISGRAAT PVC VLOER?

Waarom je zou kiezen voor een visgraat PVC vloer? Buiten het zeer luxe uiterlijk van een PVC vloer gelegd in visgraat patroon geeft een visgraat PVC vloer ook een zeer ruimtelijk effect aan de kamer waarin deze gelegd wordt. Zo kun je zelf de legrichting bepalen, een band en bies toevoegen en op deze manier speels omgaan met de ruimte. Bovendien zijn de voordelen van een pvc visgraat vloer dat deze geschikt is voor vochtige ruimtes, compatibel is met vloerverwarming en eenvoudig te onderhouden is.

WAT IS VISGRAAT PVC?

Een pvc visgraat vloer is een plak PVC vloer, of een klik PVC vloer waarbij de meestal korte delen haaks op elkaar geplaatst worden. Hierdoor ontstaat het trendy visgraat patroon dat doet denken aan de graat van de vis, de vissengraat. PVC visgraat kan geheel worden verlijmd of zwevend gelegd worden wanneer er wordt gekozen voor een klik PVC visgraat.

VOORDELEN PVC VLOER IN VISGRAAT

Behalve dat er bij het leggen van een visgraat PVC vloer geen lengte of breedte te ontdekken valt straat het visgraat patroon natuurlijk ontzettend veel luxe uit. De visgraat PVC vloeren zijn als sinds jaar en dag de trend onder de vloeren. Hieronder een aantal van de belangrijkste voordelen:

 • Ruimtelijk gevoel
 • Zeer luxe uitstraling
 • Uniek

Daarnaast combineert een visgraat PVC vloer de voordelen van PVC met de authentieke uitstraling van een houten visgraat vloer.

NADELEN VISGRAAT PVC

Waar de nadelen niet op zullen wegen tegen de voordelen van een luxe visgraat PVC vloer benoemen we zo toch maar even. Zo weet jij straks precies waar je aan toe bent wanneer je een visgraat PVC vloer gaat kopen.

 • Iets duurder in aanschaf dan een standaar PVC strook
 • Het leggen van een visgraat PVC vloer is een tijdrovend karwei
 • Het laten leggen van een visgraat PVC brengt hoge kosten met zich mee

VISGRAAT PVC LEGGEN

We vertelden al dat het leggen van een visgraat PVC vloer een tijdrovend karwei kan zijn. Maar heb je alle tijd van de wereld, wil je kosten besparen en ga je zelf je eigen visgraat PVC vloer leggen? Kies dan voor een visgraat PVC met kliksysteem. Dit is een klik PVC visgraat met handige klikverbinding waardoor je zonder egaliseren kunt gaan leggen. Wil je het leggen van je nieuwe visgraat PVC graag uitbesteden dan kun je ook kiezen voor een dryback pvc vloer. Dit is een dunne plak PVC strook welke op een geëgaliseerde ondergrond verlijmd wordt. Het is belangrijk om de juiste lijm te gebruiken voor een lijm pvc installatie, afhankelijk van de specifieke ondergrond. Heb je vragen over het leggen van je eigen visgraat plak PVC of visgraat klik PVC vloer? In onze winkel geven we je graag en uitgebreide leginstructie.

VERSCHILLENDE SOORTEN VISGRAAT PVC?

Behalve de verschillen legmethoden wil je vast ook weten welke kleuren en soorten er nog meer zijn! Bezoek dan jouw POPUP Vloerenmarkt en ontdek de collectie PVC visgraat vloeren. Zo vind je in onze winkel onder andere:

 • Beige visgraat PVC vloeren
 • Eiken visgraat PVC vloeren
 • Naturel eiken visgraat PVC vloeren
 • Bruine visgraat PVC vloeren
 • Grijze visgraat PVC vloeren

Is jouw vloer niet geschikt voor het leggen van een visgraat PVC vloer? Wellicht is een visgraat laminaat dan iets voor jou!

VISGRAAT PVC KOPEN

PVC visgraat vloeren kopen doe je natuurlijk bij POPUP Vloerenmarkt! Met meer dan 150 verschillende soorten tegen de laagste prijs weet je niet alleen zeker dat jij de visgraat vloer van je dromen vindt, maar ook dat je niet teveel betaald.

GOEDKOPE VISGRAAT PVC VLOEREN

Bij POPUP Vloerenmarkt begrijpen we heel goed dat je niet graag teveel betaald voor je nieuwe visgraat PVC vloer. Daarom hebben we een speciale selectie goedkope visgraat PVC vloeren voor je samengesteld. Naast deze goedkope visgraat PVC collectie vind je in onze winkels ook alle A-merken voor de laagste prijs. Zo koop je ook de visgraat PVC vloeren van onder andere Ambiant, Gelasta, Therdex, Floorlife en Belakos en nog veel meer A-merken voor véél minder. In onze betaalbare selectie vind je ook diverse plak-PVC visgraat opties.

VISGRAAT PVC VLOER AANBIEDING

Visgraat PVC aanbieding? In de winkels van POPUP Vloerenmarkt zijn alle visgraat PVC vloeren het hele jaar door in de aanbieding. Wil je op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Bekijk dan ook af en toe onze weekactie. Hier vind je jouw favoriete visgraat PVC nog voordeliger.

BESTE VISGRAAT PVC MERKEN

Behalve onze standaar laag geprijsde huismerk visgraat PVC vloeren vind je bij ons ook de beste A-merk fabrikanten van visgraat PVC. Zo bieden we visgraat PVC vloeren van de volgende merken:

VISGRAAT PVC ONDERHOUDEN

Anders dan bij een houten visgraat, of een visgraat laminaatvloer is het onderhouden van een visgraat PVC vloer heel eenvoudig. Zo kun je het PVC vegen, stofzuigen en dweilen met een goed uitgewrongen microvezel vloerdoek.

KLEURADVIES VISGRAAT PVC

Bij POPUP Vloerenmarkt vind je meer dan 150 verschillende soorten, maten en kleuren visgraat PVC. Maar welke kleur moet je nou kiezen? Anders dan bij een standaard PVC strook veroorzaakt het haaks op elkaar leggen van de relatief korte delen van een visgraat dat deze drukker oogt. Bij POPUP Vloerenmarkt adviseren we dan ook vaak om te kiezen voor een visgraat PVC variant zonder al te drukke knoesten en scheuren in het decor.

ZELF VISGRAAT PVC LEGGEN

Ja, ook jij kunt je eigen visgraatvloer leggen! Vraag tips aan onze collega’s van de POPUP Vloerenmarkt, bekijk instructies video’s, en lees bovenal de gebruiksaanwijzing in de verpakking goed door. Op deze manier gaat het ook jou lukken om je eigen visgraat PVC vloer te leggen.

LOCATIE VAN POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt bevindt zich centraal gelegen in Heemskerk aan De Smidse 5. Wij zijn trotse leverancier van visgraat PVC vloeren voor iedereen uit Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Egmond, Limmen, Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard, Purmerend, Hoorn, Assendelft, Krommenie, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Amsterdam, Amstelveen, Uitgeest, Velsen-Noord, Hoofddorp, Haarlem, Heemstede, Driehuis, Santpoort-Noord, Velserbroek, IJmuiden en alles daar omheen!

Loading...