Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Visgraat laminaat

Visgraat laminaat kopen? Wie wil dat nou niet! Bij POPUP Vloerenmarkt koop je voordelig alle populaire visgraat laminaat vloeren van het moment, en dat uiteraard tegen de laagste prijs. Behalve onze betaalbare huismerk visgraat laminaat vloeren bieden we ook visgraat laminaat van alle bekende A-merken. Bezoek jouw POPUP vloerenmarkt en ontdek de trendy en betaalbare collectie visgraat laminaat vloeren.

WAAROM VISGRAAT LAMINAAT?

Waarom kiezen voor een visgraat laminaat? Behalve de luxe uitstraling bied het hebben van een visgraat laminaat vloer nog véél meer voordelen. Denk maar aan hoe een lange plank in de lengte leggen een kamer smaller kan doen lijken. Dit nadeel is er bij een visgraat laminaat niet.

WAT IS VISGRAAT LAMINAAT?

Wat is visgraat laminaat? Een visgraat laminaat is een laminaat die in een haaks verband gelegd wordt. Hierdoor ontstaat er een patroon dat doet denken aan de ruggengraat van een vis. Wanneer de planken van de visgraat laminaat langer zijn dan circa 75 centimeter wordt er ook wel gesproken over een walvis visgraat.

VOORDELEN VISGRAAT LAMINAAT

Wat zijn de voordelen van een visgraat laminaat? Voorop gesteld dat er bij het leggen van een visgraat laminaat niet echt een lengte of breedte te ontdekken valt. Hiermee kan een visgraat laminaat een ruimte bijvoorbeeld niet smaller doen lijken dan dat deze al is. Hiernaast heeft een visgraat laminaat natuurlijk de uitstraling van ultieme luxe.

NADELEN VISGRAAT LAMINAAT

Behalve de eerder genoemde voordelen van een visgraat laminaat kleven er helaas ook een aantal nadelen aan een visgraat laminaat. Over het algemeen is het productieproces van een visgraat laminaat iets kostbaarder dan die van een standaard plank. Hierdoor ligt de verkoopprijs van een visgraat laminaat dan ook vaak een stukje hoger. Hiernaast is ook het leggen van een visgraat laminaatvloer een tijdrovend karwei.

VISGRAAT LAMINAAT LEGGEN

Hierboven vermeldden we al dat het leggen van een visgraat laminaat een tijdrovend karwei kan zijn. Het helpt daarom om vooral de leginstructies van de visgraat laminaat vooraf goed door te nemen. Heb je vragen over het leggen van een visgraat laminaat? Onze medewerkers in de winkel helpen je graag.

KLIK-SYSTEEM VISGRAAT LAMINAAT

Een visgraat laminaat laat zich net als een standaard laminaat leggen middels een klik-systeem. Maar bij visgraat is niet elk klik-systeem gelijk. Zo kunnen we onderscheid maken uit twee soorten klik-systemen. Een a en b, oftewel een links- en rechts systeem en het door UNILIN ontwikkelde UNIZIP klik-systeem.

WELKE SOORTEN VISGRAAT LAMINAAT?

Wil je weten welke soorten visgraat laminaat er zijn? Bezoek dan jouw POPUP Vloerenmarkt en ontdek de uitgebreide collectie visgraat laminaat vloeren. Zo vind je in onze winkel onder andere:

En wist je dat er ook visgraat PVC vloeren zijn? Je ontdekt het allemaal bij jouw POPUP Vloerenmarkt.

VISGRAAT LAMINAAT KOPEN

Wil jij visgraat laminaat kopen? En voor de laagste prijs? Bezoek dan onze winkel en ontdek de volledige collectie trendy en betaalbare visgraat laminaat vloeren.

GOEDKOOP VISGRAAT LAMINAAT

Niemand wil teveel betalen voor een nieuwe visgraat laminaat vloer. Daarom ben je bij POPUP Vloerenmarkt aan het juiste adres voor jouw eigen goedkope visgraat laminaat. Zo vind je bij ons een uitgebreide collectie goedkope visgraat laminaatvloeren. Goedkoop visgraat laminaat? Bezoek jouw POPUP Vloerenmarkt in Heemskerk >

VISGRAAT LAMINAAT AANBIEDING

Ben je opzoek naar een visgraat laminaat aanbieding? Bij POPUP Vloerenmarkt zijn alle visgraat laminaat vloeren in de aanbieding. Zo hebben we al een visgraat laminaat voor maar €15,95 per m2. Wil je op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Bekijk dan ook af en toe onze weekactie. Je vindt jouw favoriete visgraat laminaat vloer dan nog goedkoper!

VISGRAAT LAMINAAT MERKEN

Bij POPUP Vloerenmarkt bieden we een ruime collectie goedkope visgraat laminaat vloeren. Behalve onze huismerk visgraat laminaat vloeren bieden we ook een complete collectie van betaalbare A-merk visgraat laminaat vloeren. Zo bieden we visgraat laminaat van de volgende merken:

VISGRAAT LAMINAAT ONDERHOUDEN

Anders dan bij een houten visgraat is het onderhouden van een visgraat laminaat heel eenvoudig. Je kunt het laminaat na het leggen vegen, stofzuigen en zelfs dweilen met een goed uitgewrongen microvezel vloerdoek

GARANTIE VISGRAAT LAMINAAT

Hoeveel jaren garantie je krijgt is afhankelijk van het de fabrikant van jouw nieuwe visgraat laminaat. De meeste visgraat laminaatvloeren worden geleverd met 20 jaar garantie.

ZELF EEN VISGRAAT LEGGEN

Ja, ook jij kunt je eigen visgraatvloer leggen! Vraag tips aan onze collega’s van de POPUP Vloerenmarkt, bekijk instructies video’s, en lees bovenal de gebruiksaanwijzing in de verpakking goed door. Op deze manier gaat het ook jou lukken om je eigen visgraat laminaat te leggen.

LOCATIE VAN POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt bevindt zich centraal gelegen in Heemskerk aan De Smidse 5. Wij zijn trotse leverancier van visgraat laminaat en visgraat PVC vloeren voor iedereen uit Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Egmond, Limmen, Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard, Purmerend, Hoorn, Assendelft, Krommenie, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Amsterdam, Amstelveen, Uitgeest, Velsen-Noord, Hoofddorp, Haarlem, Heemstede, Driehuis, Santpoort-Noord, Velserbroek, IJmuiden en alles daar omheen!

Loading...