Skip to content
Google Review score Icoon van een vinkje

Winkel van meer dan 1.000m2

Icoon van een vinkje

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Icoon van een vinkje

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Boen parket

Kies je voor een Boen parket vloer? Dan kies je voor kwaliteit, innovatie en respect voor de natuur. ‘Het beste van de boom, verwerkt tot een vloer’. De Boen parket collectie bestaat uit een gevarieerd aantal eiken vloeren welke allen hun unieke behandeling hebben ondergaan. Daarnaast zijn de Boen parketvloeren ideaal voor gebruik met vloerverwarming en zijn ze dankzij het Boen X-Press click systeem snel en eenvoudig te leggen.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN BOEN PARKET VLOER?

Wanneer je voor Boen kiest dan kies je voor alleen het allerbeste van de boom. Hiermee kies je voor innovatie, respect voor onze natuur en bovenal kwaliteit. En met name deze kwaliteit zie je direct terug na het leggen van je eigen Boen parketvloer. Bij Boen kiezen ze ervoor om de afwerking, zoals de olie, in verschillende dunnen lagen aan te brengen, en dit komt de duurzaamheid van het parket ten goede.

PARKET MET EEN KLIKSYSTEEM

Als je een nieuwe parket vloer gaat leggen is het natuurlijk belangrijk om de eerste keuze te maken, wel of geen gebruik maken van een ondervloer? Kies jij ervoor om gebruik te maken van een ondervloer, omdat je bijvoorbeeld in een appartement woont, dan is het belangrijk dat je de vloer zwevend kunt leggen. Dit betekent niet letterlijk dat de vloer ‘zweeft’, maar wel dat deze niet wordt vastgelijmd op de basisvloer. Alle Boen parket vloeren zijn rondom voorzien van een handig kliksysteem hierdoor is deze ideaal voor zwevende montage. Het voordeel van een parket met kliksysteem is dat deze tijdens het in- en uitzetten van de vloer, ook wel werken genoemd, nooit zal gaan kieren. Je legt je nieuwe Boen vloer dus hetzelfde als bij een kliklaminaat.

HET LEGGEN VAN EEN BOEN PARKETVLOER

Makkelijk te installeren. Om het leggen van de Boen parketvloer zo eenvoudig mogelijk te maken is er gekozen om een combinatie van twee verschillende click-systemen te gebruiken. Zo vind je aan de lange zijde het Uniclic systeem van Unilin en aan de korte kant van de plank het handige 5G systeem van Välinge. Door het gebruik van deze twee bijzonder legsystemen kunnen alle Boen vloeren zonder lijm gelegd worden. Ook wanneer u ervoor kiest om u Boen parket vloer te combineren met vloerverwarming.

DE VOORDELEN VAN EEN BOEN PARKETVLOER

  • Unieke dessins
  • Hoge slijtvastheid
  • Met respect voor de natuur
  • Eenvoudige installatie
  • Zeer geschikt voor vloerverwarming
  • Onderhoudsvriendelijk

HOUTSORTERING

De meeste Boen parket vloeren zijn voorzien van een rustieke tot extra rustieke houtsortering. Dit wil zeggen dat in de eiken toplaag van het parket een gemiddeld tot groot aantal knoesten en scheurtjes voorkomen. Dit is kenmerkend voor de kwaliteitsvloeren van Boen en daarmee haal jij een echt stukje natuur in huis.

VERSCHILLENDE AFWERKINGEN

Boen biedt een grote verscheidenheid aan oppervlaktebehandelingen en kleuren. De gekozen afwerking beïnvloedt het uiterlijk en de duurzaamheid van het parket. Bij POPUP Vloerenmarkt bieden we twee verschillende afwerkingen aan; de bekroonde Live Pure ultramat gelakte afwerking en de sterke olie behandeling in de kleuren naturel en wit.

BOEN PARKET OP VLOERVERWARMING

Waar het bij veel massieve vloeren niet mogelijk is om deze op een basisvloer met vloerverwarming te plaatsen is dit bij de parketvloeren van Boen een heel ander verhaal. De tussen laag van een Boen parket vloer is gemaakt van multiplex welke goede geleidende eigenschappen bezit. Hierdoor is de warmteweerstand zeer laag en kun jij zorgeloos genieten van je nieuwe parket én het comfort van je vloerverwarming.

HET ONDERHOUD VAN JE NIEUWE BOEN PARKETVLOER

Alle Boen parket vloeren zijn met een paar kleine trucs gemakkelijk schoon te houden. Wanneer je deze in praktijk toepast op je nieuwe vloer dan zul je er zeer lang van kunnen genieten. Afhankelijk van de belasting van je nieuwe eiken vloer, is deze onderhevig aan natuurlijke slijtage. Ook bij eiken en hoogwaardige oppervlaktebehandelingen kunnen op lange termijn gebruikssporen aan het oppervlak ontstaan. Daarom adviseren wij de volgende trucs:

  • Stop vuil voor de deur: gebruik deurmatten en lopers bij de ingang, omdat vuil en zand als schuurpapier kunnen werken. We raden aan om bij de ingang je schoenen uit te doen, of maak een zo’n groot mogelijke schoonloopzone.
  • Voorkom krassen: viltglijders onder tafel- en stoelpoten voorkomen krassen. Voor bureaurolstoelen is het gebruik van een geschikte plexiglas onderlegger aan te raden.
  • Houd de vloer schoon: Stofzuig regelmatig. Eventueel overmatig vocht moet onmiddellijk worden weggeveegd om te voorkomen dat het door het hout wordt opgenomen.

BOEN PARKET KOPEN BIJ POPUP VLOERENMARKT

Heb jij je oog laten vallen op één van de schitterende Boen parket vloeren? Bezoek dan nu jouw POPUP Vloerenmarkt. Hier bieden we je niet alleen de laagste prijs, maar geven we je ook graag tip en trucs voor het leggen en onderhouden van je nieuwe vloer.

POPUP Vloerenmarkt is trotse leverancier van Boen parket vloeren voor iedereen uit Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Limmen, Egmond, Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard, Amsterdam, Amstelveen, Purmerend, Assendelft, Krommenie, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Uitgeest, Velsen-Noord, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Driehuis, Santpoort, Velserbroek, IJmuiden en alles daar omheen!

Loading...