Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Klik PVC

Wil jij een klik PVC vloer kopen? Zodat je deze zelf kunt leggen, zonder lijmen of egaliseren? Kies dan voor één van de klik PVC vloeren van POPUP Vloerenmarkt! Net als bij laminaat laten de panelen van een klik PVC vloer zich eenvoudig aan elkaar verbinden en is deze zeer geschikt voor gebruik over vloerverwarming. De klik PVC vloeren zijn leverbaar in tal van patronen, zelfs als visgraat klik PVC en betonlook! Bezoek de winkel en laat je verrassen door het ruime assortiment goedkope klik PVC vloeren.

Pvc Vloer Assendelft

PVC vloer Assendelft

IVC RIGID CLICK

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
€18,95per m2

KLIK PVC VLOER KOPEN

Bij POPUP Vloerenmarkt vind je de goedkoopste klik PVC vloeren. Met een assortiment van meer dan 400 verschillende klik PVC vloeren bestaande uit visgraat, tegels en planken is er altijd een vloer voor jou. Wil jij een een nieuwe klik PVC vloer kopen? Bezoek dan nu jouw POPUP Vloerenmarkt en ontdek de enorme collectie goedkope klik PVC vloeren.

WAAROM KIEZEN VOOR KLIK PVC?

Klik PVC is net als plak PVC een vloer die jaren meegaat, daarmee is de keuze voor een PVC vloer dan ook snel gemaakt. Maar waarom zou ik nou voor een klik PVC vloer kiezen? Behalve de iets hogere kosten voor dit type vloerbedekking heeft een PVC vloer met een kliksysteem of geïntegreerde klikverbinding eigenlijk alleen maar voordelen. Zo hoef je in de meeste gevallen niet te egaliseren en kun je de vloer eenvoudig zelf installeren. Hiernaast is klik PVC uitermate geschikt voor vloerverwarming, zeer slijtvast en bijzonder stil. En wist je dat type PVC vloer ook beschikbaar is in tegels en visgraat?

Twijfel je, of heb je nog vragen waarom je voor klik PVC zou kiezen? In onze winkels staan onze PVC experts voor je klaar met alle informatie en helpen ze je graag met het maken van de juiste keuze.

WAT IS KLIK PVC?

Klik PVC is een PVC vloer met geintegreerde klikverbinding. Anders dan bij een plak PVC worden de stroken of tegels van het klik PVC niet op de ondergrond verlijmd maar middels een kliksysteem aan elkaar bevestigd. Op deze manier kan een klik PVC, ook wel PVC click genoemd, zwevend gelegd worden met tussenkomst van een ondervloer. Het grootste voordeel is dan ook dat er voor het leggen meestal niet geëgaliseerd hoeft te worden, en dat je net als bij laminaat de vloer zelf kunt leggen. De dikte van een klik PVC varieert, deels afhankelijk van de ondervloer, tussen de 4 en 8mm. Wil je weten welke dikte je nodig hebt? Bij POPUP Vloerenmarkt zijn we gespecialiseerd in klik PVC, en informeren we je graag!

WELKE ONDERVLOER VOOR KLIK PVC?

Wil jij een klik PVC vloer kopen? Dan heb je altijd een ondervloer nodig! Maar welke ondervloer heb je dan nodig? Anders dan bijvoorbeeld laminaat of parket is klik PVC door de geringe dikte minder stabiel op de naden van het kliksysteem. Hiervoor is de maximale dikte van ondervloer ongeveer 1.5mm. Wist je dat er ook PVC vloeren zijn met een geïntegreerde ondervloer? Je hoeft dat niet eerst een losse ondervloer te leggen maar je kunt de vloer direct op de basisvloer plaatsen, dit scheelt natuurlijk tijd en geld.

VOORDELEN VAN KLIK PVC

Behalve dat een klik PVC altijd iets duurder is dan een plak PVC vloer heeft deze variant eigenlijk alleen maar héél veel voordelen. Zo liggen de kosten van klik PVC uiteindelijk lager omdat je niet vooraf hoeft te egaliseren én omdat jij de vloer zelf kunt leggen. De belangrijkste voordelen van een klik PVC zijn:

 • Stil: klik PVC is stiller dan plak PVC of laminaat en daarmee meestal geschikt voor gebruik in een appartement
 • Zelf te leggen: bespaar kosten door je vloer zelf te leggen
 • Leggen zonder egaliseren: in de meeste gevallen hoef je voor klik PVC niet te egaliseren
 • Oersterk: dankzij de slijtvaste laag gaat dit type PVC jarenlang mee
 • Waterbestendig: door de opbouw uit PVC en kalksteen
 • Onderhoudsvriendelijk: Vuil hecht zich niet aan het oppervlak
 • Gemakkelijk schoon te maken: je kunt een klik PVC dweilen met water

Wil je meer weten over de voordelen van klik PVC? Bij POPUP Vloerenmarkt staan onze PVC experts dagelijks voor je klaar om je informatie te geven over PVC vloeren.

GOEDKOPE KLIK PVC VLOEREN VAN POPUP VLOERENMARKT

Goedkope klik PVC vloeren koop je natuurlijk bij POPUP Vloerenmarkt. In onze winkel vind je niet alleen goedkope huismerk klik PVC maar ook klik PVC van alle A-merken voor minder dan je zou verwachten.

WELKE SOORTEN ZIJN ER?

Je gaat een klik PVC kopen, maar welke soorten klik PVC zijn er nou eigenlijk? En welke type klik PVC is het beste. SPC, WPC of een Rigid PVC vloer? Vroeger was klik PVC niet anders dan een dikke strook plak PVC met een geïntegreerd kliksysteem. Door de dikte en daarmee hoge mate van flexibiliteit zorgde dit type klik PVC voor veel problemen. Denk aan instabiliteit op de naden. Tegenwoordig is er kalksteen toegevoegd aan het product. Hierdoor zijn de panelen velen malen sterker en meer rigide (Rigid Core). Voor nu kunnen we onderscheid maken uit de volgende soorten Rigid klik PVC, allebei met hun eigen eigenschappen:

SPC KLIK PVC

SPC klik PVC is een rigide PVC vloer met een hoge concentratie kalksteen. Dit maakt dit type klik PVC de hardste, de zwaarste en daarmee de sterkste vloer. Voordelen van klik PVC op SPC basis:

 • Zeer harde kern: met SPC als basis is dit de sterkste PVC vloer
 • Waterbestendig: SPC is watervast en daarmee geschikt voor elke ruimte
 • Betaalbaar: de productiekosten van een SPC klik PVC vloer liggen beduidend lager dan van andere PVC vloeren

WPC KLIK PVC

Bij dit type klik PVC is de concentratie kalksteen lager en bevindt zich op de WPC drager een laagje echt PVC dat doet denken aan een dun laagje plak PVC. Een WPC is iets minder hard dan een SPC klik PVC maar heeft daarentegen wat meer comfortabele eigenschappen. Andere belangrijke eigenschappen van een WPC klik vloer zijn:

 • Comfortabel: een klik PVC vloer op basis van WPC heeft een aangenaam loopgeluid
 • Waterbestendig: een WPC is volledig watervast

Ben je benieuwd naar onze collectie Rigid klik PVC vloeren op basis van SPC of WPC? Bij POPUP Vloerenmarkt hebben we meer dan 500 verschillende soorten tegen de laagste prijs.

IS EGALISEREN NODIG BIJ KLIK PVC?

Wil je weten of het egaliseren van de vloer nodig is bij het leggen van een klik PVC vloer? Het antwoord is nee. In de meeste gevallen hoef je niet eerst te egaliseren. Zo noemen klik PVC dan ook vaak “Vloeren geschikt voor renovatie”, en kunnen deze zelfs zonder te egaliseren over een bestaande plavuizenvloer gelegd worden. Twijfel je of jij moet egaliseren voor je klik PVC? In de winkel vertellen we je graag alles over het voorbereiden van de ondergrond.

HOE DIK MOET DE TOPLAAG ZIJN?

Waarom is de dikte van de slijtlaag ofwel toplaag nou zo belangrijk? Deze dikte is bepalend voor de levensduur van je nieuwe klik PVC vloer. De volgende diktes zien we het vaakst:

 • 0.3mm toplaag: standaard dikte, geadviseerd voor gebruik op de slaapkamers of zolderverdieping
 • 0.55mm toplaag: deze dikte wordt het vaakst verkocht, en is geschikt voor elke ruimte in huis
 • 0.70mm toplaag: een toplaag van deze dikte wordt vrijwel alleen gebruikt voor commerciële doeleinden zoals winkels, scholen en zorginstellingen

Behalve dat de toplaag dikte belangrijk is voor de levensduur van je nieuwe klik PVC vloer kan er ook structuur aan worden toegevoegd. Zo krijg je een reliëf als bij echt hout, of is alles wat je ziet ook daadwerkelijk voelbaar in de plank. Wil je weten welke dikte toplaag jij nodig hebt, of wil je meer weten over de structuur in de toplaag van PVC? Bij POPUP Vloerenmarkt weten we alles over klik PVC, de verschillende oppervlaktestructuren én hoe belangrijk de toplaag dikte is. En uiteraard vertellen we jou hier graag over.

KLIK PVC OP VLOERVERWARMING

“Klik PVC is perfect op vloerverwarming”. Met zijn zeer lage weerstand is klik PVC één van de meest gebruikte vloeren op vloerverwarming. De lage Rd-waarde zorgen voor een goede geleiding van de warmte. Daarnaast is een klik PVC vloer erg zwaar waardoor deze goed op de basisvloer drukt.

VERSCHILLENDE VERBINDINGEN

Net als bij laminaat en parket heeft klik PVC ook altijd een geïntegreerd kliksysteem. Het meest voorkomende kliksysteem is UNICLIC ontwikkeld door UNILIN. Naast dit type klikverbinding is er ook een 5G kliksysteem ontwikkeld voor de doe-het-zelfer of een combinatie van beide systemen. Wil je weten welke verbinding het beste is? In onze winkels staan onze experts voor je klaar om je alles te vertellen over de verschillende klikverbinding en kliksystemen van een PVC vloer.

VERSCHILLENDE FORMATEN

Net als bij plak PVC wordt ook klik PVC gemaakt in allerlei verschillende formaten. Zo dien je niet alleen een kleur uit te kiezen maar moet je ook nog een keuze maken uit lange planken, tegels of zelfs visgraat! Wil je weten wat de verschillen zijn? Lees dan nog even verder:

KLIK PVC PLANKEN

Klik PVC planken zijn eigenlijk lange stroken klik PVC welke bijna altijd voorzien zijn van een houtmotief. De planken kunnen naar keuze in elke richting gelegd worden.

KLIK PVC TEGELS

Klik PVC tegels zijn PVC vloeren met klikverbinding in een vierkant of rechthoekige vorm. Klik PVC tegels bootsen vrijwel altijd een beton, marmer of natuursteen na. Het meest voorkomende formaat klik PVC tegel is 60x60cm maar ook 30x60cm of zelfs 40x90cm komen veel voor.

KLIK PVC VISGRAAT

Bij een klik PVC visgraat worden de korte stroken haaks aan elkaar verbonden middels een handig kliksysteem, hierdoor ontstaat het trendy visgraat patroon. Dankzij de geïntegreerde klikverbinding van klik PVC visgraat vloeren ben jij tegenwoordig in staat om zelf je eigen luxe visgraat vloer te leggen. Niet voor niets verkopen we bij POPUP Vloerenmarkt elke week meer dan 1000 vierkante meter visgraat klik PVC visgraat.

WELKE KLEUREN KLIK PVC ZIJN ER?

Klik PVC stijgt de laatste jaren enorm in populariteit, en dat is natuurlijk dankzij de vele grote voordelen die klik PVC met zich meebrengt. Maar met deze stijging stijgt ook het aantal kleuren klik PVC, en zie dan nog maar eens een keuze te maken. Bij POPUP Vloerenmarkt helpen we je uiteraard graag met het maken van deze lastige keuze! Om je alvast een beetje op weg te helpen zie je hieronder een aantal veel verkochte kleuren:

 • Beige: geeft een sereen gevoel in past in de laatste trends
 • Licht naturel: combineert goed met andere kleuren op de muur of van meubels
 • Licht eiken: vormt de basis in elke woning
 • Bruin: van landelijk tot klassiek en van stoer tot modern
 • Zwart: vooral als visgraat PVC erg populair
 • Grijs: passend in elke modern interieur

Wist je dat we in de winkels meer dan 300 verschillende kleuren klik PVC hebben? En dat je bij ons nooit teveel betaald voor de vloer van je dromen? Bezoek de POPUP Vloerenmarkt bij jou en de buurt en wij helpen je graag met het kiezen van de juiste kleur.

IS KLIK PVC GESCHIKT VOOR KINDEREN?

Vraag je jezelf af of een klik PVC vloer geschikt is voor gebruik met kinderen? Het antwoord daarop is volmondig ja! De slijtvaste toplaag, stabiliteit en zeer hoge drukvastheid van klik PVC zorgen ervoor dat deze goed tegen het vallen en stoten van bijvoorbeeld speelgoed kunnen. Daarnaast zijn alle klik PVC vloeren waterbestendig en zullen deze niet snel krassen.

ZITTEN ER WEEKMAKERS IN KLIK PVC?

Voor het flexibel houden van de stroken of tegels klik PVC is er altijd een weekmaker in verwerkt. Deze zorgen er bijvoorbeeld voor dat je de vloer kunt leggen zonder dat deze breekt. De klik PVC vloeren van POPUP Vloerenmarkt bevatten echter géén schadelijk weekmakers zoals ftalaten. Je kunt dus zorgeloos genieten van je prachtige klik PVC vloer.

KAN KLIK PVC MET HUISDIEREN?

Dankzij de zeer sterke toplaag en unieke waterbestendige eigenschappen is een klik PVC vloer ook geschikt voor huisdieren. Zo zullen de nagels van huisdieren geen krassen maken en is er in het geval van een ongelukje met bijvoorbeeld een drinkbak niets om je zorgen over te maken.

HET LEGGEN VAN EEN KLIK PVC VLOER

Uiteraard kies je voor een klik PVC vloer zodat je deze zelf kunt leggen. Het leggen van klik PVC is dan ook zeer eenvoudig. Je hoeft niet eerst te egaliseren en je hebt zelfs geen PVC lijm nodig! Waar je wel op moet letten bij het leggen klik PVC:

 • Acclimatiseren: leg de vloer 24 uur van te voren in de te leggen ruimte. Hiermee kan het PVC wennen aan de omgevingstemperatuur.
 • Het voorbereiden van de ondergrond: zorg dat de vloer voldoende vlak is en dat deze vrij is van stof en vuil. Hoogteverschillen tot 2mm overbruggen is met klik PVC geen enkel probleem.
 • Ondervloer leggen: is jouw nieuwe klik PVC nog niet voorzien van een ondervloer? Plaats dan eerst een geschikte ondervloer voor klik PVC
 • Houd ruimte: anders dan laminaat reageert klik PVC niet op verschillen in luchtvochtigheid. Klik PVC kan echter wel in- en uitzetten bij verschillen in temperatuur. Houd dan ook 5mm afstand tot plinten, muren en kozijnen.

KLIK PVC IN EEN APPARTEMENT

Klik PVC vloer in een appartement leggen? Goed nieuws! Klik PVC vloeren zijn ideaal voor het gebruik in appartementen waar een 10dB geluidsnorm van toepassing is. Dankzij de opbouw van klik PVC hebben deze vloeren zeer goed akoestische eigenschappen waardoor deze bijna altijd in een appartement gelegd kunnen worden. Bij POPUP Vloerenmarkt zijn de meeste klik PVC vloeren voorzien van een aangekleefde ondervloer mét 10dB test-certificaat. Op deze manier kun jij genieten van je nieuwe vloer zonder dat je de buren tot last bent.

HET ONDERHOUD VAN KLIK PVC

Net als alle PVC vloeren is ook een PVC vloer met kliksysteem vrijwel volledig onderhoudsvrij. Om jou toch zo lang mogelijke van je nieuwe klik PVC vloer te laten genieten hebben we nog wel een aantal handige tips voor je:

 • Stop vuil reeds bij de ingang: gebruik deurmatten, schoenvegers en lopers bij de ingang, omdat vuil en zand als schuurpapier op het PVC zullen werken. We raden aan om bij de ingang je schoenen uit te doen, of maak een zo’n groot mogelijke schoonloopzone door middel van een zo’n groot mogelijke deurmat.
 • Voorkom krassen: plaats vilt of andere stoelbeschermers om krassen te vermijden.

PVC SCHOONMAKEN

Je kunt je nieuwe PVC vloer natuurlijk vegen of stofzuigen met een speciale parketborstel. Maar wist je dat je PVC ook ontzettend goed kunt dweilen? We adviseren je om je PVC vloer ten minste één maal per week te dweilen met schoon lauwwarm water en een goed uitgewrongen microvezel vloerdoek.

AANBIEDING KLIK PVC

Klik PVC aanbieding nodig? In onze winkels zijn alle klik PVC vloeren dagelijks in de aanbieding! Zo vind je bij ons een assortiment met meer dan 300 verschillende klik PVC vloeren tegen de laagste prijs, en is jouw nieuwe klik PVC vloer misschien wel in de weekactie!

LOCATIE VAN POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt bevindt zich centraal gelegen in Heemskerk aan De Smidse 5. Wij zijn trotse leverancier van klik PVC vloeren voor iedereen uit Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Egmond, Limmen, Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard, Purmerend, Hoorn, Assendelft, Krommenie, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Amsterdam, Amstelveen, Uitgeest, Velsen-Noord, Hoofddorp, Haarlem, Heemstede, Driehuis, Santpoort-Noord, Velserbroek, IJmuiden en alles daar omheen!

Loading...