Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Floorlife parket

Floorlife parket, ‘een vloer voor het leven’. Als sinds jaar en dag zijn parketvloeren niet weg te denken uit de huidige interieurs. Ben je opzoek naar een kwalitatief hoogwaardige, robuuste en trendy lamelparket vloer? Een prachtige parketvloer die ook nog betaalbaar is? Kies dan voor één van de schitterende parket vloeren van Floorlife. Eiken lamelparket of een visgraatvloer van Floorlife parket? Je vindt het bij jouw POPUP Vloerenmarkt >

Floorlife Reseda

Floorlife Reseda

Floorlife

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
TOT 30% WINKELVOORDEEL

FLOORLIFE PARKET VLOEREN

Ben je opzoek naar een stevige en onderhoudsvriendelijke parketvloer? Zoek dan niet verder dan het Nederlandse Floorlife! Parket, ‘een vloer die leeft’. Bij Floorlife begrijpen ze als geen ander dat een parketvloer naast mooi, ook sterk en bovenal betaalbaar moet zijn. Floorlife heeft dan ook een collectie lamelparket vloeren op de markt gezet die voor vrijwel iedereen bereikbaar zijn. Een uiteenlopende collectie eiken parketvloeren, passend in elk interieur. Van korte smalle planken, tot extra brede en lange vloerdelen, tot een echte visgraatvloer parketvloer. Bij Floorlife bieden ze het allemaal!

FLOORLIFE LAMELPARKET

Waarom is Floorlife parket altijd lamelparket? Een lamelparket vloer van Floorlife biedt een aantal grote voordelen ten opzichte van een massieve houten vloer. Zo is een lamelparket vloer stiller, werkt deze minder en is deze bij volledige verlijming op de basisvloer ideaal te combineren met traditionele vloerverwarming. De Floorlife vloeren bestaan uit een aantal verschillende laagjes, ook wel de lamellen genoemd. Door deze laagjes haaks op elkaar te verlijmen zal de vloer minder. (in- en uitzetten). Waardoor er minder kans op kieren bestaat.

WELKE HOUTSORTERING PAST BIJ MIJ?

Floorlife biedt met haar collectie drie uiteenlopende houtsorteringen aan. Rustiek, extra rustiek en select. Maar welke moet ik moet ik nou kiezen? De extra rustieke lamelparket vloeren van Floorlife bevatten veel grote knoesten en scheuren. Ook is hier en daar wat spint toegestaan. Hou jij van een grove robuuste parketvloer die leeft? Ga dan voor één van de extra rustieke sorteringen. Wil je liever wat minder knoesten en scheuren? Maar wil je wel dat je vloer ‘leeft’? Ga dan voor rustieke parket vloer. Liever weinig tot helemaal geen knoesten of scheuren in je vloer? Hiervoor heeft Floorlife de Select sortering in haar assortiment. Trendy maar toch tijdloos? Bij Floorlife vind je het allemaal.

DE VOORDELEN VAN FLOORLIFE PARKET

Met een échte parket vloer van Floorlife haal jij de volgende voordelen in huis:

  • Natuurlijk uitstraling
  • Wordt met de jaren mooier
  • Een vloer die leeft.
  • Warme en luxe uitstraling
  • Eenvoudige installatie
  • Duurzaam en hygiënisch
  • Floorlife parket is geschikt voor vloerverwarming

GEOLIED OPPERVLAK

De eiken toplaag van een Floorlife lamelparket vloer is altijd kant-en-klaar afwerkt en geolied. Je hoeft er na het leggen dan ook niets aan te doen. Het voordeel van een geoliede parketvloer is dat deze na jaren van gebruik alleen maar mooier wordt. Daarnaast kun je schrale plekken in de vloer gemakkelijk plaatselijk bijwerken. Hiervoor hoef je dus niet de hele ruimte leeg te maken. De Floorlife vloeren worden geolied afgeleverd. Je kunt kiezen uit een blanke olie, een naturel kleurige olie en een witte olie.

OPBOUW VAN FLOORLIFE PARKET

Zoals hierboven beschreven zijn de parketvloeren van Floorlife opgebouwd uit verschillende lagen. Haaks verlijmd berken triplex als onderlaag en een echte eiken houten toplaag als eindlaag. De bovenste laag van de vloer, ook wel toplaag genoemd, bestaat uit een laag Europees eikenhout. Deze toplaag van eiken varieert van 2 to 5 mm en kan na een aantal jaren nog een keer worden opgeschuurd.

FLOORLIFE VISGAAT PARKET

Naast de zeer uitgebreide collectie lamelparket vloeren in standaard formaat biedt Floorlife ook een groot aantal eiken visgraatvloeren aan. Net als bij een visgraat laminaat of een visgraat PVC worden de korte delen haaks op elkaar geplaatst waardoor er het bekende en trendy visgraat patroon ontstaat. De Floorlife visgraat parketvloeren hebben dezelfde opbouw als de standaard planken en daarmee ook dezelfde eigenschappen. Wist je dat er zelfs een extra brede Floorlife visgraatvloer te koop is? Bezoek jouw POPUP Vloerenmarkt en ontdek de volledige collectie visgraat vloeren.

ZELF JE PARKET VLOER SAMENSTELLEN

Floorlife biedt je de mogelijkheid om geheel naar wens je eigen lamelparket vloer samen te stellen. Zo kun je kiezen uit het formaat van de planken, van smal tot extra breed tot een ware visgraatvloer. Je kunt de manier van behandelen kiezen. Van glad tot een handgeschraapte structuur. En van een ongerookte parketvloer tot een gerookte parketvloer waarbij de knoesten extra zichtbaar worden. Daarnaast kun je de kleur van de afwerkolie kiezen. Blank, wit of naturel? Het is allemaal aan jou. En wist je dat je alle Floorlife parket vloeren ook onbehandeld kunt kopen? Je kunt dan na het leggen jouw nieuwe vloer de behandeling geven die het beste bij jouw interieur past.

IS FLOORLIFE DUURZAAM?

Een parket vloer kopen? Kies bewust! Met het kopen van een Floorlife parketvloer kies ook jij voor duurzaamheid. Alle Floorlife lamelparket vloeren dragen het FSC keurmerk. Zo kies jij voor een verantwoord natuurproduct. Wist je dat FSC ervoor zorgt dat er voor elke gekapte boom er ook wéér een wordt teruggeplaatst? Dit zodat ook jij onbezorgd kunt genieten van je nieuwe vloer.

FLOORLIFE PARKET LEGGEN

Ga jij je eigen parketvloer leggen? En heb je gekozen voor één van de lamelparket vloeren van Floorlife? Lees dan voor gebruik goed de leginstructies door. Zo ben je ervan verzekerd dat je jarenlang kunt genieten van je zelf gelegde parket. Alle Floorlife parketvloeren zijn voorzien van een mes-en groef verbinding. Deze verbindingen kun je middels houtlijm aan elkaar verbinden. Op deze manier kun je de vloer zwevend leggen en kun je gebruik maken van bijvoorbeeld een geluiddempende ondervloer. Heb je vloerverwarming? En wil je het hoogste rendement? Kies er dan voor om je parketvloer volledig op de basisvloer te verlijmen met een parketlijm. Door het contact met de basisvloer behaal jij het hoogste rendement van je vloerverwarming.

 

FLOORLIFE PARKET ONDERHOUD

Afhankelijk van het gebruik van je nieuwe Floorlife parketvloer dien je deze eens in de zoveel tijd te behandel met een onderhoudsolie. Deze olie heeft dezelfde kleur als waarmee je nieuwe vloer werd geleverd. Dit kan zijn een blanke olie, een naturel kleurige olie of een witte olie. Door je vloer regelmatig te voorzien van een nieuwe laag onderhoudsolie blijft deze verzadigd waardoor er geen kans ontstaat voor vocht en vuil om het hout binnen te dringen. Zo ben je verzekerd van jarenlang plezier van je eigen parketvloer.

DE COLLECTIE

De Floorllife parket collectie is opgebouwd uit een aantaal uiteenlopende kwaliteiten parket. Zo vind je bij ons de volgende collecties:

ANDERE FLOORLIFE VLOEREN

Wist je dat Floorlife niet alleen parket vloeren heeft? Naast de prachtige lamelparket collectie bieden ze ook Floorlife PVC en Floorlife laminaat. Benieuwd geworden naar alle vloeren van het merk Floorlife? Bezoek nu de vestiging bij jou in de buurt, we helpen je graag!

FLOORLIFE HONGAARSE PUNT PARKET

Nieuw in de toch al uitgebreide Floorlife parket collectie is de unieke lamelparket vloer in Hongaarse Punt patroon. Vind jij dat iedereen al een visgraat heeft, en wil je toch uniek zijn. Kies dan voor één van de Floorlife Hongaarse punt parketvloeren.

FLOORLIFE PARKET KOPEN

Heb jij je keuze gemaakt, en wil jij graag een echte Floorlife vloer kopen? Bezoek dan nu de POPUP Vloerenmarkt bij jou in de buurt en laat je inspireren door de schitterende collectie parketvloeren te zien en te voelen.

GOEDKOOP FLOORLIFE PARKET

Bij POPUP Vloerenmarkt kopen we groot in, en dat zie je natuurlijk terug in de prijs voor onze vloeren.

LOCATIE VAN POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt bevindt zich centraal gelegen in Heemskerk aan De Smidse 5. Wij zijn trotse leverancier van laminaat, Floorlife parket en PVC vloeren voor iedereen uit Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Egmond, Limmen, Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen, Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Amstelveen, Hilversum, Assendelft, Krommenie, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Oostzaan, Diemen, Purmerend, Hoorn, Uitgeest, Velsen-Noord, Hoofddorp, Haarlem, Leiden, Lisse, Alphen aan den Rijn, Heemstede, Driehuis, Santpoort, Velserbroek, IJmuiden en alles daar omheen!

 

Loading...