skip to Main Content

Showroom van meer dan 1.000m2

Showroom met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Contact

Contact met ons opnemen? Wij staan voor je klaar!

Bekijk hier de top 5 meest gestelde vragen:

Als ik iets koop in de winkel, moet ik dit dan direct meenemen?

Nee, je kunt in de winkel ook een reservering maken. Jouw bestelling kan dan op een later tijdstip worden afgehaald of worden thuisbezorgd.

Leggen jullie ook vloeren?

Nee, met meer dan 100 verkochte vloeren per week is het voor ons helaas onmogelijk om ook deze dienst aan te bieden. In de winkel geven ze je uiteraard graag een uitgebreide instructie voor het leggen van je eigen laminaat, PVC of parket vloer.

Zijn jullie een pop-up store?

Anders dan de naam POPUP Vloerenmarkt doet vermoeden zijn wij geen pop-up store. In onze winkel in Heemskerk verkopen we wekelijks meer dan 5000 vierkante meter aan PVC, laminaat en parket vloeren. Wij zijn er, én wij blijven!

Wat betekent ‘combineren = voordeel’?

Wanneer je ook ondervloer en plinten afneemt voor ongeveer dezelfde hoeveelheid dan ontvang je de laagste prijs voor de vloer. Ook wanneer je bijvoorbeeld alleen de ondervloer, of alleen de plinten koopt ontvang je korting. In de winkel rekenen ze dit graag voor je uit.

Wat betekent ‘De laagste prijs, beloofd.’?

Elke dag doen we ons uiterste best om voor alle producten de laagste prijs te bieden. Mocht het onverhoopt voorkomen dat dit niet het geval is dan kun je met de offerte terecht bij onze klantenservice.

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Bekijk deze lijst met veelgestelde vragen en onze antwoorden.

Heb je toch nog een andere vraag? Geen probleem. Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen contact met je op! Of stuur een e-mail aan [email protected]