Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

vtwonen PVC

vtwonen PVC vloeren zijn de nieuwste trend in Nederland, en niet in de laatste plaats dankzij haar mooie en trendy collectie. Plak PVC stroken, klik PVC of een trendy visgraat PVC vloer? Je vindt het allemaal in de nieuwste vtwonen PVC collectie van POPUP Vloerenmarkt. vtwonen biedt in samenwerking met Ambiant een ruime keuze aan robuuste en betaalbare dryback PVC en Silent Rigid Click vloeren. Daarnaast is, zoals van vtwonen mogen verwachten, de gehele PVC collectie gericht op de nieuwste interieur trends, zo vind je dus voor ieder interieur dé perfecte PVC vloer.

Vtwonen Herringbone Dryback Warm Natural

Herringbone dryback

vtwonen

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
Tot 45% winkelvoordeel

VTWONEN BY AMBIANT

In samenwerking met het Nederlandse Ambiant heeft vtwonen een vooruitstrevede collectie PVC vloeren ontwikkeld welke stuk voor stuk geïnspireerd zijn door de laatste woontrends. Met vtwonen by Ambiant biedt vtwonen je een unieke collectie PVC vloeren die altijd passen binnen de laatste interieur trends. Niet voor niets is binnen de PVC vloeren collectie van vtwonen dan ook voor iedere stijl en smaak wel een vtwonen vloer te vinden. Ben je nieuwsgierig geworden naar de vtwonen by Ambiant collectie? Bezoek dan de POPUP Vloerenmarkt bij jou in de buurt en laat je inspireren, of neem alvast een kijkje op de vtwonen website.

VTWONEN PVC VLOER KOPEN

Wil jij een vtwonen PVC vloer kopen omdat je opzoek bent naar een PVC vloer die past in de huidige trends? En wil je tevens een PVC vloer die sterk is en waarvan je jaren lang kunt genieten? Bekijk dan nu de trendy vtwonen PVC collectie bij POPUP Vloerenmarkt. Deze collectie is niet alleen speciaal samengesteld voor de Nederlandse markt maar natuurlijk ook geinspireerd door de allerlaatste trends op het gebied van interieur. De vtwonen PVC collectie bevat een aantal prachtige klik PVC en plak PVC vloeren welke allen gemaakt zijn door het inmiddels bekende Ambiant. Dus waar je ook van houdt of hoe je ondervloer er ook uit ziet, er is voor iedereen een echte vtwonen PVC vloer beschikbaar.

KIEZEN TUSSEN KLIK OF PLAK PVC?

Alle vtwonen PVC vloeren zijn uniek en werkelijk prachtig. Maar welke vtwonen PVC vloer het beste bij jou interieur past blijft natuurlijk afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. Maar niet alleen je smaak is bepalend voor het type PVC vloer, maar ook de ondergrond. Binnen de vtwonen PVC collectie kunnen we onderscheid maken uit twee typen. Klik PVC, welke meestal zonder te egaliseren zwevend gelegd wordt en plak PVC, welke op een geëgaliseerde basisvloer verlijmd dient te worden! Het bijzondere aan de vtwonen PVC collectie is dat alle kleuren in beide varianten leverbaar zijn. Dus jij kiest de kleur, en wij helpen je bij het kiezen van de voor jou meest geschikte variant.

VTWONEN SILENT RIGID CLICK PVC

Alle klik PVC vloeren van vtwonen worden aangeduid met de letters SRC, kort voor Silent Rigid Click PVC. Om het leggen van een PVC vloer zo eenvoudig mogelijk te maken heeft vtwonen deze vloeren voorzien van een handig kliksysteem en geïntegreerde ondervloer met een 10dB ISO-certificaat. Met name als je zelf een PVC vloer wilt gaan leggen is dit type vloerbedekking een gedegen keuze. Een aantal andere voordelen van de vtwonen Silent Rigid Click PVC vloeren zijn:

 • Zeer stil: dankzij de geïntegreerde IXPE ondervloer met 10dB geluidreductie is de vtwonen vloer zo stil dat deze zonder het gebruik van een extra ondervloer in een appartement geplaatst mag worden
 • Eenvoudige te leggen: de planken van dit type PVC vloer zijn voorzien van een geïntegreerd kliksysteem wat garant staat voor snelle en eenvoudige montage
 • Leggen zonder egaliseren: de planken van de vtwonen Silent Rigid Click PVC vloeren zijn zo stevig dat deze meestal gelegd kunnen worden zonder eerst te egaliseren

VTWONEN DRYBACK PVC VLOEREN

Bij vtwonen noemen ze plak PVC dryback PVC. En anders dan bij de vtwonen klik PVC vloeren worden deze vtwonen dryback PVC vloeren volledig verlijmd op een geëgaliseerde ondergrond. Na het drogen van de egaline wordt deze nageschuurd met een fijne korrel waarna de dryback PVC stroken stevig in de lijm gedrukt kunnen worden. Hierna worden de stroken stevig aangedrukt met een speciale PVC wals of aandrukroller. Wist je trouwens dat een dryback PVC vloer de laagste warmteweerstand heeft? Daarnaast zitten er natuurlijk nog een aantal voordelen aan dit type PVC vloer:

 • Voordelig: een dryback PVC vloer is in de regel een stukje goedkoper dan een klik PVC
 • Leggen zonder ruimte: dryback PVC vloeren kunnen strak tegen plinten, kozijnen en stofdorpels aangelegd worden
 • Band en bies: kies je een vtwonen visgraat PVC vloer? Dan kun je hierin zelfs een band en bies verwerken
 • Geringe opbouwhoogte: de vtwonen plak PVC vloeren hebben een dikte van slechts 2.5mm

VTWONEN PVC BIJ POPUP VLOERENMARKT

Bij POPUP Vloerenmarkt vinden we dat een nieuwe PVC vloer een leven lang mee moet gaan. Mede hierom hebben we gekozen om ons te specialiseren in de PVC vloeren van Ambiant, en dus ook deze oogstrelende vtwonen by Ambiant collectie. Bij Ambiant werken ze continue aan het verduurzamen van haar producten, en dat vinden we wel zo fijn. Zo zijn alle vtwonen PVC vloeren volledig recyclebaar, geheel vrij van schadelijke weekmakers. Als Ambiant specialist hebben we in onze winkels dan ook de volledig collectie vtwonen PVC opgenomen en bieden we je deze collectie uiteraard tegen de allerlaagste prijs.

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER VTWONEN PVC

Ondanks alle geboden informatie over vtwonen PVC vloeren begrijpen we bij POPUP Vloerenmarkt als geen ander dat er genoegd te vragen overblijft. Is vtwonen een goed merk? Wat kost een vtwonen vloer? Om je alvast in de goede richting te helpen hebben we een aantal van de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet:

IS VTWONEN PVC GOED?

De vtwonen PVC vloeren worden gemaakt door Ambiant, en zij timmeren alweer een poosje aan de weg. Hierbij valt op dat de kwaliteit van deze PVC vloeren bij de allerhoogste thuis hoort, en dus ook de vtwonen PVC vloeren. Alle vtwonen PVC vloeren hebben een slijtlaag van 0.55mm en worden zelfs geleverd met levenslange garantie! Wat wil je nog meer?

WAT IS BETER, PVC OF VINYL?

Waar vinyl op kamerbrede rollen geleverd wordt komt een PVC vloer altijd in stroken. Maar wat is nu het belangrijke verschil tussen vtwonen PVC en vtwonen vinyl vloeren? Waar de kleuren en slijtlagen veelal gelijk zijn ligt het belangrijkste verschil in de opbouw van de producten. Een PVC vloer is veel harder dan de onderlaag van vinyl. Hierdoor is deze veel minder indrukgevoelig en zal een PVC vloer minder snel scheuren dan een vinyl vloerbedekking.

WAT ZIJN DE PRIJZEN VAN VTWONEN PVC?

Ondanks dat de PVC vloeren die geproduceerd worden door Ambiant zich tegenwoordig kwalitatief kunnen meten aan de producten van de grotere fabrikanten zien we dat de vtwonen PVC vloeren toch relatief betaalbaar zijn. Heb jij een mooie vtwonen vloer gespot, en ben je benieuwd naar de prijs? Bezoek dan u de POPUP Vloerenmarkt bij jou in de regio en laat je verrassen door onze zeer lage prijzen.

VTWONEN PVC MET KINDEREN

Ambiant PVC staat voor robuuste en slijtvaste vloeren, dus geldt dit ook voor de vtwonen PVC vloeren. Dit betekent dus ook dat kinderen niet gemakkelijk krassen kunnen maken in de extreem harde toplaag van het PVC. Daarnaast zijn alle vtwonen PVC vloeren niet gevoelig voor indrukken en natuurlijk voor 100% waterbestendig. Lopen met een wagentje, spelen met een autootje of zelfs morsen met water, voor een vtwonen by Ambiant PVC vloer is niets te gek!

WEEKMAKERS IN VTWONEN PVC

Onze vtwonen PVC vloeren bevatten geen schadelijke stoffen. Waar andere PVC fabrikanten soms geen rekening houden met de verwerking van schadelijk ftalaten zien we dat bij Ambiant onze gezondheid hoog in het vaandel staat. Zo zijn alle vtwonen PVC vloeren 100% ftalaatvrij en worden er uitsluitend organische weekmakers gebruikt die geen nadelige invloed hebben op onze gezondheid en die van onze kinderen. Alle vtwonen PVC vloeren zijn dan ook voorzien de belangrijkste keurmerken zoals Greenguard, Floorscore en REACH. Deze keurmerken staan garant voor een emissiearme productie en een gezonder leefklimaat.

VTWONEN PVC OP DE TRAP

Wil jij je prachtige vtwonen PVC vloer doortrekken op de trap? Dat kan! Gezien de samenwerking met Ambiant zijn er tal van profielen en PVC lijmen beschikbaar waarmee jij je trap kunt renoveren met één van de vtwonen PVC vloeren. Heb je vragen over vtwonen traprenovatie? Onze vtwonen specialisten staan voor je klaar met informatie, advies en uiteraard handige tips om zelf je trap te kunnen bekleden met vtwonen PVC.

VTWONEN PVC IN EEN APPARTEMENT

Heb jij een mooie vtwonen PVC vloer gespot, maar twijfel je of je deze vanwege de eventueel geldende geluidseisen in een appartement mag plaatsen? Een vtwonen plak PVC vloer geeft een geluidsreductie van ongeveer 8 decibel. Wanneer de geluidseis in het appartementencomplex om een geluidsreductie van tenminste10 decibel vraagt dan heeft vtwonen hiervoor speciaal de Silent Rigid Click vloeren voor ontwikkeld. Tezamen met de geintegreerde IXPE onderlaag geven deze vtwonen PVC klik vloeren een geluidsreductie van minimaal 10dB. Ook zijn deze klik PVC vloeren van vtwonen voorzien van een 10dB ISO-certificaat waardoor jij ook zonder geklaag van de buren kunt genieten van je nieuwe vloer. Bij aanschaf van je nieuwe vtwonen click PVC vloer ontvang je dan ook direct het bijbehorende certificaat.

Heb je nog vragen of de PVC vloer die je gezien hebt geschikt is voor in jouw appartement? Neem dan even contact met ons op of bezoek de winkel bij jou in de buurt.

 

VTWONEN VISGRAAT PVC

Herringbone, Engels voor visgraat! vtwonen biedt met 5 unieke decors een prachtige visgraat PVC collectie. Trendy, modern of een juist een zandkleurige visgraat PVC vloer. In plakstroken of met de handige UNIZIP klik verbinding. Een aantal van de meest populaire vtwonen visgraat PVC vloeren zijn:

 • Herringbone natural: natuurlijke looks van echt eikenhout, beschikbaar als dryback en Silent Rigid Click PVC
 • Herringbone sun kissed: de bijzondere uitstraling van gerookt eikenhout. De Herringbone sun kissed is leverbaar in een plak PVC én een rigid click variant
 • Herringbone charcoal: de nieuwste telg binnen de vtwonen visgraat PVC collectie, de machtige uitstraling van verbrand hout in een diepbruine kleur. De vtwonen Herringbone charcoal is leverbaar als dryback én als click variant
 • Herringbone warm natural: de meest verkochte vtwonen visgraat PVC vloer van dit moment. Tijdloos, warm en een lichte witte wassing in de groeven van het hout. Ook de vtwonen Herringbone warm natural is leverbaar als click en plak PVC
 • Herringbone sand; het meest bijzondere item binnen de vtwonen PVC collectie. Een unieke uitstraling die een ieder in het echt zou moeten zien. De vtwonen Herringbone sand is uitsluitend leverbaar als Herringbone sand dryback

Je vindt alle vtwonen visgraat PVC vloeren natuurlijk bij jouw POPUP Vloerenmarkt. Wist je trouwens ook dat alle vtwonen visgraat PVC vloeren ook in een rechte plank leverbaar zijn? Hiermee biedt vtwonen jou de mogelijkheid om eindeloos te combineren. Buiten de vtwonen visgraat PVC vloeren zijn er nog aantal andere patronen leverbaar, zo zijn er de stroken, de tegels en natuurlijk de populaire Hongaarse punt. Hieronder nog even kort de verschillen tussen de verschillende patronen op een rijtje:

VTWONEN PVC STROKEN

De meestal lange stroken van vtwonen zijn altijd voorzien van een houtdecor en zijn leverbaar in zowel plak PVC als in Silent Rigid Click PVC. We vinden de PVC stroken terug in de volgende collecties:

WIDE BOARD

Met de Wide Board PVC stroken heeft vtwonen een zeer uniek item binnen haar collectie. De planken van de Wide Board PVC vloeren meten een breedte van meer dan 30 centimeter waarmee de vtwonen Wide Board PVC vloer direct de breedste PVC strook van Nederland is. De vtwonen Wide Board is leverbaar in een aantal schitterende dessins welke allen geïnspireerd zijn op de laatste woontrends. En wist je dat elke kleur binnen de Wide Board PVC collectie ook als vtwonen Herringbone leverbaar is? Ben jij opzoek naar de breedste PVC vloer die er is, en wil je een PVC vloer die past bij de laatste woontrends? Dan is de vtwonen Wide Board wellicht iets voor jou! De Wide Board wordt gemaakt in samenwerking met Ambiant en is leverbaar in zowel een klik PVC als een plak PVC variant. De meest verkochte kleuren binnen deze prachtige collectie zijn:

 • Wide Board Natural; tijdloze kleur geïnspireerd door echt eikenhout en leverbaar als Wide Board Natural dryback en Wide Board Natural click
 • Wide Board Sun kissed; stoere kleur met een warme uitstraling welke wordt geleverd als Wide Board Sun kissed dryback en natuurlijk ook als Wide Board Sun kissed click
 • Wide Board Warm natural; de best verkochte kleur binnen de vtwonen PVC collectie en leverbaar als Wide Board Warm natural click SRC en Wide Board Warm natural dryback
 • Wide Board Chacoal; de meest opvallende telg in deze collectie van brede PVC planken is toch wel de kleur Charcoal. Een diep donkerbruine PVC vloer met de looks van verbrand hout. Deze nieuwste variant is leverbaar als Wide Board Charcoal dryback en Wide Board Charcoal click

VTWONEN PVC TEGELS

Behalve de eerder genoemde Herringbone visgraat en de Wide Board PVC stroken kan het natuurlijk niet anders dan dat vtwonen ook een prachtige collectie PVC tegels heeft ontwikkeld. Bij het ontwerpen van de vtwonen PVC tegels is er natuurlijk gekeken naar de laatste trends op het gebied van marmer en betonlook PVC. Hierbij maken we onderscheid in rechthoekige PVC tegels in het XL formaat 80×40 centimter, en twee vierkante PVC tegels in de maten 60×60 en 91×91. Ook de vtwonen PVC tegels zijn leverbaar als plak PVC, en Silent Rigid Click PVC. Al deze PVC tegels zijn voorzien van een beton, natuursteen, gietvloer of marmer decor. Binnen deze vtwonen tegelcollectie worden de volgende het meest verkocht:

BASIC PVC

Met de Basic PVC vloeren biedt vtwonen in samenwerking met Ambiant een collectie marmerlook PVC vloeren in rustige pastelkleuren. Uiteraard zijn alle kleuren van de vtwonen Basic geinspireerd op de allernieuwste woontrends. De volgende kleuren uit de Basic collectie zijn momenteel het meest populair:

 • Basic sand; zandkleurige PVC vloer met een zeer rustige doch warme uitstraling. De vtwonen Basic sand PVC vloer is leverbaar als Basic sand dryback én Basic sand click
 • Basic natural; naturel kleurig marmerlook PVC vloer met een zachte uitstraling. De vtwonen Basic natural is leverbaar in zowel een dryback als een click variant
 • Basic light grey; lichtgrijze PVC vloer met een bijzonder licht gemarmerd uiterlijk. De vtwonen Basic light grey PVC past in vrijwel elke modern interieur en wordt geleverd als Basic light grey dryback en Basic click light grey
 • Basic dark grey; met dezelfde uitstraling als de lichte variant is ook de vtwonen Basic dark grey een PVC vloer passend in ieder interieur. De vtwonen Basic dark grey wordt geleverd als dryback én als Basic click dark grey

Naast de click en plak varianten van de vtwonen Basic collectie zijn alle kleuren nu ook leverbaar als vtwonen PVC Basic XL, een extra grote vierkante PVC tegel met een formaat van 91×91 centimeter.

COMPOSITE PVC

Anders dan de gemarmerde looks van de Basic collectie is de vtwonen Composite PVC serie. Met een uiterlijk van graniet of composiet biedt deze collectie een aantal zeer unieke items. De volgden vloeren uit de vtwonen Composite PVC serie worden het vaakst verkocht:

 • Composite light grey; een lichtgrijze PVC vloer met de looks van granito of composiet. De vtwonen Composite light grey is leverbaar als Composite click light grey of de Composite click light grey variant
 • Composite warm grey; voor wie houdt van een PVC vloer met een unieke en warme uitstraling is er de vtwonen Composite warm grey! Deze is leverbaar als Composite click warm grey en natuurlijk als Composite warm grey dryback

Behalve de click en plak varianten van de vtwonen Composite PVC collectie zijn alle kleuren nu ook leverbaar als vtwonen PVC Composite XL, een extra grote vierkante PVC tegel met een formaat van 91×91 centimeter.

VTWONEN HONGAARSE PUNT

vtwonen Noble PVC! Voor wie iets anders wil dan een trendy visgraat patroon heeft vtwonen een unieke collectie Hongaarse punt PVC vloeren ontwikkeld. De vtwonen PVC Noble collectie biedt een aantal prachtige houtlook Hongaarse punt PVC vloeren en daarnaast nog ander zeer bijzonder item. Deze populaire vtwonen Noble Hongaarse punt PVC vloeren worden momenteel het meest verkocht:

 • vtwonen Noble Sand; de meest unieke Hongaarse punt PVC vloer van dit moment! In plaats van een houtdecor is ervoor gekozen om dit unieke item te voorzien van een zandkleurige marmerlook. Wil jij écht eens iets anders? Dan is de vtwonen Noble Sand de PVC vloer voor jou!
 • vtwonen Noble Natural; de meest natuurlijke kleur binnen de Noble collectie van vtwonen is de vtwonen Noble Natural hongaarse punt.
 • vtwonen Noble Sun kissed; een prachtige hongaarse punt PVC vloer met een warme tint en uitsluitend leverbaar als vtwonen Noble Sun kissed dryback

GARANTIE OP VTWONEN PVC

We weten dat Ambiant PVC staat voor slijtvastheid, kwaliteit en duurzaamheid, en dat geldt natuurlijk ook voor de vtwonen by Ambiant collectie. Maar wist je ook dat Ambiant levenslang garantie geeft op haar PVC vloeren met een slijtlaag van 0.55mm? En dus ook op de vtwonen PVC vloeren! Dus een prachtige PVC vloer waarvan je jarenlang zorgeloos kunt genieten? Kies dan voor één van de bijzondere vtwonen PVC vloeren!

EEN VTWONEN PVC VLOER ONDERHOUDEN

Goed nieuws, je hebt een onderhoudsvrije vtwonen PVC vloer gekocht, of je je bent van plan er één te kopen. De vtwonen PVC vloeren zijn sterk en krasvast en zijn daarmee nagenoeg geheel onderhoudsvrij. Toch hebben we nog een aantal handige tips om jouw nieuwe vtwonen PVC vloer in topconditie te houden:

 • Stop vuil bij de deur: plaats een zo’n grote mogelijk schoonloopmat bij de entree
 • Voorkom krasjes in het PVC: plaats vilt, meubelglijders of andere stoelbeschermers en kijk uit met kleine wieltjes
 • Houd de PVC vloer schoon: Stofzuig regelmatig, en dweil het PVC regelmatig met een goed uitgewrongen microvezel vloerdoek en een PVC reiniger.

VTWONEN PVC AANBIEDING

Wil jij graag een prachtige vtwonen PVC vloer kopen, maar wil je niet teveel betalen? Bij POPUP Vloerenmarkt zijn alle vtwonen PVC vloeren dagelijks in de aanbieding, en vind jij je nieuwe PVC vloer nog goedkoper in onze wekelijk wisselende Weekactie.

LOCATIE VAN POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt bevindt zich centraal gelegen in Heemskerk aan De Smidse 5. Wij zijn trotse leverancier van vtwonen PVC vloeren voor iedereen uit Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Egmond, Limmen, Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard, Purmerend, Hoorn, Assendelft, Krommenie, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Amsterdam, Amstelveen, Uitgeest, Velsen-Noord, Hoofddorp, Haarlem, Heemstede, Driehuis, Santpoort-Noord, Velserbroek, IJmuiden en alles daar omheen!

Loading...