Skip to content
Google Review score Icoon van een vinkje

Winkel van meer dan 1.000m2

Icoon van een vinkje

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Icoon van een vinkje

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Parket

Een échte parket vloer, wie wil dat nou niet? En we helpen je uiteraard graag bij het vinden! Bij jouw POPUP Vloerenmarkt vind je een groot en voordelig assortiment aan prachtige parketvloeren. Lamelparket vloeren, visgraat parket, en parketvloeren met een kliksysteem. Dus véél parket voor véél minder. Van wit geolied en gerookt, tot handgeschraapt en visgraat parket. Je vindt het hier.

Floorlife Reseda Rustiek Gerookt Wit 5104

Floorlife Reseda

Floorlife

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
TOT 30% WINKELVOORDEEL

PARKET KOPEN

Bij POPUP Vloerenmarkt begrijpen we als geen ander dat het kopen van een parketvloer een lastige keuze is. Niet alleen omdat er zoveel aanbod is, maar ook zeker vanwege de hoge prijs van een parketvloer. Bij POPUP vloerenmarkt hebben we een speciale selectie gemaakt van betaalbare vloeren. Zo kun je kiezen uit rustieke vloeren, extra rustieke vloeren én bieden we een ruime keuze aan parketvloeren met een natuursortering. Wil jij parket kopen? Bezoek dan nu jouw POPUP Vloerenmarkt en laat je adviseren door één van onze parket specialisten.

WAAROM KIEZEN VOOR PARKET?

‘Een vloer die leeft’. Parket of hout wordt al eeuwenlang toegepast als vloer, maar is geenszins ouderwets. De huidige parketvloer zijn aangepast aan de huidige tijd. Daarnaast zien we dat een parketvloer gaat ‘leven’ wanneer deze langere tijd wordt gebruikt. De huidie parketvloeren vormen de ideale basis voor elke woning. Ze hebben goede akoestische eigenschappen en kunnen een leven lang mee. Lamelparket van POPUP Vloerenmarkt zijn samengestelde vloeren die bestaan uit twee of meerdere lagen. Meestal een onderlaag, een tussenlaag (tussenfineer) en een echte eiken toplaag. De dikte van de eiken toplaag varieert van drie tot wel 5 millimeter. Lamelparketvloeren hebben een aantal grote voordelen:

  • Voordeliger dan massief houten vloeren
  • Lamelparket kan zowel zwevend als verlijmd worden geplaatst
  • Uitermate geschikt voor vloerverwarming

WAT IS PARKET?

Parket, oftewel een parketvloer lijkt in de basis ontzettend veel op een massieve houten vloer, maar toch zijn er een aantal grote verschillen. Zo bestaat lamelparket uit tenminste 2 lagen. Een onderlaag, meestal van berken triplex, en een toplaag van echt eiken. Deze eiken toplaag is meestal zo’n 3 mm dik. Soms wordt er ook nog een derde laag aangebracht, deze wordt haaks tussen de andere twee delen gelijmd waardoor de parketvloer minder zal werken wanneer deze ligt.

MOOIE EN VOORDELIGE PARKETVLOEREN

Wat maakt een parketvloer nou zou uniek? Vanuit de natuur is natuurlijk elke plank anders. Wanneer je deze planken behandelt met een olie of lak dan zal elke plank anders opdrogen. Hierdoor ontstaat er een warme en comfortabele sfeer in elke ruimte van je woning. Elke parketvloer is uniek. Of je nu kiest voor korte smalle delen, brede lange delen, of een lamelparketvloer in een visgraat patroon, bij POPUP Vloerenmarkt helpen we je graag met het maken van de juiste keuze. Daarnaast betaal je bij ons nooit teveel voor je nieuwe vloer, en vindt je zeker de juiste vloer voor jouw huis.

VOORDELEN VAN EEN PARKET VLOER

Net als een laminaat laat een parketvloer zich snel en eenvoudig leggen. Soms middels een mes- en groefverbinding soms middels een handig klik-systeem. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de vloer volledig op de basisvloer te verlijmen, deze methode is ideaal om je parketvloer te combineren met vloerverwarming. Daarnaast kun je de vloer ook zwevend leggen. Je kunt dan, indien gewenst een egaliserende- of geluiddempende ondervloer toepassen. Het grootste voordeel van een lamelparketvloer is dat deze minder werkt dan een massieve houten vloer. Hierdoor blijft de kans op kieren tussen de planken beperkt. Bij POPUP Vloerenmarkt adviseren we je graag over de legmethode die het beste bij jou past.

PARKET VAN POPUP VLOERENMARKT

We zijn er zeker van dat onze vloeren met de jaren alleen maar mooier worden. Hoe meer de vloer belopen wordt, hoe meer deze zal gaan ‘leven’ en zijn eigen karakter zal gaan creëren. Onze collectie parketvloeren is geselecteerd uit rustieke vloeren, met veel knoesten en scheuren, en een natuur selectie met weinig tot geen knoesten of scheuren. Met deze uitgebreide collectie bieden we voor iedere smaak een parketvloer. Net als bij laminaat of PVC is het belangrijk dat de je nieuwe parketvloer bij jou past. We helpen je hier uiteraard graag bij!

Binnen onze collectie bieden we je een ruime selectie verschillende sorteringen. Rustiek, extra rustiek en een natuursortering. Bij rustiek is het toegestaan dat er een per lamel een aantal knoesten en scheuren aanwezig mag zijn. Bij extra rustiek komen er vaak meer knoesten voor en is ook wat spint toegestaan. Wil je graag een rustige parketvloer? Kies dan voor onze natuur sortering.

Bij POPUP Vloerenmarkt begrijpen we als geen ander dat juist een parketvloer iets heel persoonlijks is. En, dat je deze het liefst je eigen draai zou willen geven. Dit kan! Al onze parketvloeren zijn ook onbehandeld leverbaar. Je kunt dan zelf kiezen voor kleur en afwerking, zoals een olie of lak.

WELKE HOUTSOORTEN ZIJN ER

Naast de bekende eiken parketvloeren zijn er ook parketvloeren van grenen of hardhout. Echter is de Europees eiken parketvloer de meest gekozen. Het Europese eikenhout is zeer hard en gemakkelijk op kleur te brengen middels een olie of transparante lak. In onze winkel vind je een eindeloos assortiment eiken vloeren

PARKET OP VLOERVERWARMING

Veel mensen kiezen ervoor om hun bestaande basisvloer te renoveren en deze te voorzien van vloerverwarming. Daarnaast worden bijna alle nieuwbouw woningen reeds opgeleverd met vloerverwarming. Nog altijd denken veel mensen dat Parket niet samengaat met vloerverwarming. Met de parket vloeren van POPUP Vloerenmarkt ligt dat anders. Alle lamelparket vloeren zijn geschikt voor het gebruik met vloerverwarming. Het is wel belangrijk dat je de vloer direct op de basisvloer verlijmd middels een parketlijm. Op deze manier haal je het hoogste rendement. Door de opbouw van een lamelparket vloer baant de warmte zich gemakkelijk een weg door de planken.

DE BESTE PARKET MERKEN

In de winkel van POPUP Vloerenmarkt vind je uitsluitend parket vloeren van de beste merken. Zo koop je bij ons bijvoorbeeld Floorlife Parket en Boen parket voor de allerlaagste prijs. Beloofd.

WELKE BEHANDELING KIES JIJ?

Behalve de verschillende houtsorteringen die bepalen hoe een parketvloer eruit ziet, zoals rustiek extra rustiek of een natuursortering, is ook de behandeling van het hout zeer belangrijk. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een gerookte- of een niet gerookte parket vloer. Bij het roken van een parketvloer worden de knoesten en scheurtjes beter zichtbaar, wat zorgt voor een heel bijzondere uitstraling. Bezoek de POPUP Vloerenmarkt en ontdek de verschillen tussen gerookte parketvloeren en ongerookte parketvloeren.

DE VERSCHILLENDE VERBINDINGEN

Net als bij laminaat hebben ook parketvloeren een verbinding. Dit kan een mes- en groef verbinding zijn maar bijvoorbeeld ook een click verbinding. Waarom is de verbinding belangrijk? De verbinding van een parketvloer is bepalend voor hoe jouw vloer erbij komt te liggen. Bij een goede verbinding tussen de planken zal deze minimaal kieren en zullen de planken ook niet kromtrekken of gaan bollen. Naast de reguliere mes- en groef verbinding van parket hebben we bij POPUP Vloerenmarkt ook een groot assortiment vloeren met een click verbinding. Het voordeel hiervan is dat de vloer zwevend gelegd kan worden en nooit zal gaan kieren. Daarnaast is het leggen van een lamelparket vloer met klikverbinding een schone en snelle methode voor het leggen van de vloer.

VISGRAAT PARKET

Je kent natuurlijk de visgraatvloeren van laminaat en PVC. Maar wist je dat de eerste visgraatvloer gemaakt was van eikenhout? Bij een een lamelparket vloer in visgraat motief worden de korte delen haaks op elkaar geplaatst. Hierdoor ontstaat het inmiddels zeer populaire visgraat motief. Wil jij graag een visgraat parketvloer? Bezoek dan nu jouw vestiging in de buurt en ontdek de uitgebreide collectie.

IS PARKET GESCHIKT VOOR KINDEREN?

Net als een laminaat- of PVC vloer is ook een parketvloer geschikt voor kinderen. Let wel op de verschillende afwerkingen. Zo zal een geoliede parketvloer zich beter houden dan wanneer de kinderen op een gelakte parketvloer spelen. En zorg er dan voor dat je regelmatig onderhoudsolie aanbrengt op het parket, op deze manier blijft deze tegen een stootje kunnen.

PARKET EN HUISDIEREN

Net als bij kinderen is een lamelparket vloer ook geschikt voor huisdieren. Ook hier adviseren om altijd een geolied oppervlak te kiezen. Eventuele vlekken en krasjes kunnen dan gemakkelijk en plaatselijk bijgewerkt worden met een onderhoudsolie voor parket.

PARKET OLIE

Het oliën van een parketvloer doe je één a tweejaarlijks. Dit afhankelijk van hoe intensief de vloer belopen wordt. Zo zou je de gang en de keuken bijvoorbeeld vaker in de onderhoudsolie zetten dan de vloer op de slaapkamers. Door de vloer regelmatig te verzadigen met onderhoudsolie hebben vocht en vuil geen kans om in het hout te trekken. Op deze manier wordt je nieuwe parketvloer nooit vuil of dof. Daarnaast kun je tussentijds op schrale plekken in de vloer plaatselijk onderhoudsolie voor parket aanbrengen.

PARKET OP DE TRAP PLAATSEN

Heb jij je vloer voorzien van een nieuwe lamelparket vloer van POPUP Vloerenmarkt, en wil je deze ook op de trap(pen) van je woning plaatsen. Bij POPUP Vloerenmarkt bieden we een groot assortiment traprenovatie artikelen. Je kunt dan met de juiste middelen je trap voorzien van jouw favoriete parketvloer.

ONDERHOUD VAN JE NIEUWE PARKETVLOER

Onderhoud en schoonmaken van je lamelparket vloer. Zoals hierboven beschreven is het belangrijk om je nieuwe vloer te blijven verzadigen met onderhoudsolie. Op deze manier krijgen vocht en vuil geen kans om in de toplaag van het hout te trekken.

DAGELIJKSE SCHOONMAAK

Net als bij een laminaatvloer kun je een parket vloer ook gemakkelijk schoonhouden. Zo kun je deze dagelijks vegen en stofzuigen. Naast het vegen en stofzuigen kun je het parket ook dweilen. Gebruik hiervoor een natuurzeep. Dweil je je nieuwe vloer wekelijks met natuurzeep? Dan zal deze zijn originele looks altijd behouden. Heb je vragen over het onderhouden of reinigen van je parketvloer? Bij POPUP Vloerenmarkt adviseren we je graag!

GOEDKOPE PARKETVLOER

Is je budget niet zo heel groot, en wil je toch een échte parket vloer kopen? Bij POPUP Vloerenmarkt bieden we naast een grote collectie hoogwaardige parketvloeren ook groot aantal goedkope parket vloeren.

PARKET AANBIEDING

Opzoek naar een parketvloer aanbieding. De inkopers van POPUP Vloerenmarkt zijn dagelijks op pad om voor jou een trendy maar toch betaalbaar assortiment eiken lamelparket vloeren samen te stellen. Op deze manier bieden we voor iedereen een betaalbare parketvloer aan. Wil jij je vloer extra voordelig kopen? Bezoek dan ook af en toe onze weekactie. Je vindt hier nog meer aanbiedingen

LOCATIE VAN POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt bevindt zich centraal gelegen in Heemskerk aan De Smidse 5. Wij zijn trotse leverancier van laminaat, parket en PVC vloeren voor iedereen uit Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Egmond, Limmen, Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard, Purmerend, Hoorn, Assendelft, Krommenie, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Amsterdam, Amstelveen, Uitgeest, Velsen-Noord, Hoofddorp, Haarlem, Heemstede, Driehuis, Santpoort-Noord, Velserbroek, IJmuiden en alles daar omheen!

Loading...