Skip to content
Google Review score Icoon van een vinkje

Winkel van meer dan 1.000m2

Icoon van een vinkje

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Icoon van een vinkje

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Moduleo LayRed

Moduleo LayRed, ‘Een luxe PVC vloer met geïntegreerde ondervloer en kliksysteem’. Ga je voor kwaliteit? Kies dan voor een Moduleo LayRed PVC vloer. Deze Moduleo PVC vloeren met kliksysteem zijn schitterende, handige en zeer duurzame vloeren die eruit springen op het gebied van comfort, gemak en prestaties. Met een Moduleo LayRed PVC vloer kies je een vloer voor het leven. Houtlook, steen of beton? Bij POPUP Vloerenmarkt ontdek je de volledige collectie Moduleo PVC vloeren tegen de laagste prijs.

A-merk sticker

Moduleo PVC click tegels

Moduleo

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
€38,75per m2

MODULEO LAYRED, 100% BELGISCH

Zoek je een PVC vloer die niet van een echte houten- of natuurstenen vloer te onderscheiden is? En die ook nog eens van beste kwaliteit is? Ontdek dan het Belgische Moduleo! Als onderdeel van IVC group, marktleider in PVC vloeren, produceert Moduleo als sinds jaar en dag PVC vloeren in Avelgem, België. De collectie Moduleo PVC vloeren bevat een groot aantal houtdessins, maar ook beton en tegel motieven.

KLIKSYSTEEM EN GEINTEGREERDE ONDERVLOER

Wil je de kwaliteit en het gemak van een PVC vloer, maar wil je niet renoveren of egaliseren? Dan is is de Moduleo LayRed PVC vloer écht iets voor jou! De stabiliteit van de planken en de dikte van 6 millimeter zorgen ervoor dat jij kunt genieten van een klik PVC vloer waarbij je niet eerst hoeft te egaliseren. Daarnaast zijn alle Moduleo LayRed PVC vloeren voorzien van de bekende rode ondervloer waardoor je deze zonder extra ondervloer direct kunt leggen.

HET LEGGEN VAN EEN MODULEO LAYRED PVC VLOER

Zwevend montage? Dan is heeft Moduleo voor jou de ideale oplossing. De Moduleo LayRed PVC vloeren met kliksysteem en geintegreerde ondervloer laten zich in een handomdraai leggen. En dat zonder te egaliseren! Zo leg je de zelf de PVC vloer van je dromen. Heb je vragen over het leggen van je Moduleo PVC vloer? Bij POPUP Vloerenmarkt staan we voor je klaar.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN PVC VLOER VAN MODULEO?

De PVC planken en PVC tegels uit de Moduleo collectie zijn allen een één op één kopie van echt hout, steen of beton. Alle dessins zijn in-house ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd bij Moduleo. Nieuw in de collectie van Moduleo zijn de XL-formaat planken en tegels.

DE VOORDELEN VAN EEN MODULEO LAYRED PVC VLOER

  • Natuurgetrouwe dessins
  • Levenslange garantie bij huishoudelijk gebruik
  • Perfect geschikt voor gebruik bij vloerverwarming
  • Eenvoudige installatie
  • Vrij van schadelijke weekmakers
  • Onderhoudsvrij
  • Europees kwaliteitsproduct

WAT IS MODULEO LAYRED?

Moduleo LayRed. Een luxe PVC vloer met geïntegreerde (rode) 10dB ondervloer én een handig kliksysteem. Wil jij je eigen PVC vloer leggen? Kies dan voor het gemak en kwaliteit van één van de Moduleo LayRed PVC vloeren. Met een dikte van 6mm zijn de Moduleo Layred op bijna elke ondergrond te plaatsen zonder deze eerst te moeten egaliseren. Alle LayRed PVC click vloeren worden geleverd met een gecertificeerde ondervloer en zijn uitermate geschikt voor het gebruik bij vloerverwarming en vloerkoeling.

MODULEO LAYRED VISGRAAT

Nieuw in de Moduelo LayRed collectie zijn de Moduleo LayRed visgraat PVC click vloeren. Jouw favoriete Moduleo PVC leg je nu in een handomdraai in een trendy visgraat patroon. De Moduleo LayRed visgraat PVC vloeren zijn voorzien van het handige Unizip kliksysteem en aan de onderzijde uiteraard voorzien van de bekende rode 10dB ondervloer

LOCATIE VAN POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt bevindt zich centraal gelegen in Heemskerk aan De Smidse 5. Wij zijn trotse leverancier van Moduleo PVC en Moduleo Layred vloeren voor iedereen uit Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Egmond, Limmen, Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard, Purmerend, Hoorn, Assendelft, Krommenie, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Amsterdam, Amstelveen, Uitgeest, Velsen-Noord, Hoofddorp, Haarlem, Heemstede, Driehuis, Santpoort-Noord, Velserbroek, IJmuiden en alles daar omheen!

 

Loading...