Skip to content

Showroom van meer dan 1.000m2

Showroom met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Moduleo

Ga je voor kwaliteit? Kies dan voor een Moduleo PVC vloer. Moduleo PVC vloeren zijn schitterende, handige en zeer duurzame vloeren die eruit springen op het gebied van comfort, gemak en prestaties. Met een Moduleo PVC kies je een vloer voor het leven. Houtlook, steen, beton of een Moduleo Layred klik PVC vloer? Wij bieden het ruimste assortiment Moduleo PVC vloeren tegen de laagste prijs. Bezoek jouw POPUP vloerenmarkt en ontdek de complete collectie Moduleo vloeren >

Moduleo, 100% Belgisch.

Zoek je een PVC vloer die niet van een echte houten- of natuurstenen vloer te onderscheiden is? En die ook nog eens van beste kwaliteit is? Ontdek dan het Belgische Moduleo! Als onderdeel van IVC group, marktleider in PVC vloeren, produceert Moduleo als sinds jaar en dag PVC vloeren in Avelgem, België. De collectie Moduleo PVC vloeren bevat een groot aantal houtdessins, maar ook beton en tegel motieven.

HET LEGGEN VAN EEN moduleo pvc VLOER .

Verlijmde of zwevende montage. De LVT designvloeren van Moduleo zijn leverbaar als dryback PVC stroken, maar ook als een handige klik PVC variant met geïntegreerde 10dB ondervloer. Deze laatste wordt verkocht onder de merknaam Moduleo LayRed en is momenteel één van de meest populaire klik PVC vloeren.

waarom kiezen voor een pvc vloer van moduleo?

De PVC planken en PVC tegels uit de Moduleo collectie zijn allen een één op één kopie van echt hout, steen of beton. Alle dessins zijn in-house ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd bij Moduleo. Nieuw in de collectie van Moduleo zijn de XL-formaat planken en tegels.

DE VOORDELEN VAN een moduleo pvc vloer.

  • Natuurgetrouwe dessins
  • Levenslange garantie bij huishoudelijk gebruik
  • Perfect geschikt voor gebruik bij vloerverwarming
  • Eenvoudige installatie
  • Vrij van schadelijke weekmakers
  • Onderhoudsvrij
  • Europees kwaliteitsproduct

moduleo layred.

Moduleo LayRed. Een luxe PVC vloer met geïntegreerde (rode) 10dB ondervloer én een handig kliksysteem. Wil jij je eigen PVC vloer leggen? Kies dan voor het gemak en kwaliteit van één van de Moduleo LayRed PVC vloeren. Met een dikte van 6mm zijn de Moduleo Layred op bijna elke ondergrond te plaatsen zonder deze eerst te moeten egaliseren. Alle LayRed PVC click vloeren worden geleverd met een gecertificeerde ondervloer en zijn uitermate geschikt voor het gebruik bij vloerverwarming en vloerkoeling.

moduleo layred visgraat.

Nieuw in de Moduelo LayRed collectie zijn de Moduleo LayRed visgraat PVC click vloeren. Jouw favoriete Moduleo PVC leg je nu in een handomdraai in een trendy visgraat patroon. De Moduleo LayRed visgraat PVC vloeren zijn voorzien van het handige Unizip kliksysteem en aan de onderzijde uiteraard voorzien van de bekende rode 10dB ondervloer.