Skip to content
Google Review score Icoon van een vinkje

Winkel van meer dan 1.000m2

Icoon van een vinkje

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Icoon van een vinkje

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

PVC houtlook vloeren

Op zoek naar een PVC houtlook vloer? In ons assortiment vind je veel verschillende kleuren en soorten houtlook pvc vloer. Zo kun je gaan voor een warme uitstraling of juist een moderne. Zo kun je voor iedere ruimte de gewenste sfeer creëren in jouw interieur.

Country Pvc Eiken Midden

Country PVC

BBL

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
€16,95per m2

Verschillende houtlook pvc vloeren

Je vindt bij ons een breed assortiment veel verschillende soorten PVC vloeren met houtlook. Wil je tegels, of extra brede planken? Het is allemaal mogelijk voor je nieuwe vloer. Ook hebben we zowel een houtlook klik pvc vloer als een plak pvc vloer.

Voordelen van houtlook PVC ten opzichte van een echte houten vloer

Ten opzichte van echte houten vloeren hebben PVC vloeren met houtlook een aantal voordelen:

  • Oersterk: dankzij de harde slijtlaag en hoge drukvastheid
  • Waterbestendig: door de opbouw uit Polyvinylchloride
  • Onderhoudsvriendelijk: vuil en allergenen hechten zich niet aan de slijtlaag
  • Gemakkelijk schoon te houden: je kunt de vloer natter dweilen dan bijvoorbeeld laminaat
  • Duurzaam: PVC wordt niet gemaakt uit natuurlijk grondstoffen en is recyclebaar
  • Anti-slip: ook wanneer je het PVC op sokken beloopt glij je niet uit
  • Goede akoestiek: PVC bevat geen lucht en geeft hierdoor een aangenaam loopgeluid
  • Geluiddempend: Er zijn ondervloeren voor PVC die geluid kunnen dempen.

Bekijk je gewenste PVC vloer in onze showroom

De winkel van POPUP Vloerenmarkt bevindt zich centraal gelegen in Heemskerk aan De Smidse 5. Wij zijn trotse leverancier van laminaat, parket en PVC vloeren voor iedereen uit Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Egmond, Limmen, Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard, Purmerend, Hoorn, Assendelft, Krommenie, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Amsterdam, Amstelveen, Uitgeest, Velsen-Noord, Hoofddorp, Haarlem, Heemstede, Driehuis, Santpoort-Noord, Velserbroek, IJmuiden en alles daar omheen!

PVC vloeren bij POPUP vloerenmarkt

Bij POPUP Vloerenmarkt vinden we dat wanneer je een PVC vloer met houtlook koopt deze een leven lang mee moet gaan. Daarnaast moet een PVC vloer passen bij jou en je eigen unieke persoonlijkheid. En we helpen je hier natuurlijk graag bij! Zo vind je in onze winkels meer dan 500 verschillende PVC vloeren, en weet je dat je nooit teveel betaald. En wist je dat bijna al onze PVC vloeren zowel in plak PVC als klik PVC beschikbaar zijn? En dat we meer dan 150 soorten visgraat PVC in de winkel hebben? Heb je al iets moois gespot, en wil je die PVC vloer in het echt bekijken? Bezoek dan nu jouw POPUP Vloerenmarkt en ontdek het grootste assortiment PVC vloeren.

PVC vloer op vloerverwarming

Wanneer je de trotse eigenaar bent van een vloer met vloerverwarming wil je hier natuurlijk zoveel mogelijk rendement uithalen. Veel mensen kiezen dan ook voor een PVC vloer, en niet in de laatste plaats vanwege de lage warmte weerstand van PVC. Zo heb je al een PVC vloer met een Rd-waarde van 0,03 en een klik PVC met een Rd-waarde van 0,04. Dit zijn natuurlijk fantastische waarden voor het rendement van je vloerverwarming. Maar wat is nou beter op vloerverwarming, plak PVC of klik PVC? Zoals je misschien al weet heeft plak PVC, door de geringe dikte van het materiaal, een zeer lage Rd-waarde. En ligt die bij klik PVC ietsje hoger. Echter, bij het verlijmen van een plak PVC op vloerverwarming dien je een laag egalisatie aan te brengen van ten minste 5mm. Mede hierdoor zal de uiteindelijk Rd-waarde van beide producten gelijk zijn. Daarnaast is een klik PVC erg zwaar waardoor zeer goed contact zal maken met de afwerkvloer.

Loading...