Skip to content
Google Review score Icoon van een vinkje

Winkel van meer dan 1.000m2

Icoon van een vinkje

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Icoon van een vinkje

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Betonlook laminaat vloeren

Op zoek naar een betonlook laminaat vloer? Bij POPUP vloerenmarkt vind je voordelige betonlook laminaatvloeren van hoge kwaliteit. Kom gerust langs in onze showroom om de verschillende kleuren en soorten te bekijken en een goed advies te krijgen. We staan je graag te woord!

Bekijk hieronder alle laminaat met betonlook vloeren die je in ons assortiment vindt. We bieden ook bijpassende plinten en andere complementaire producten aan om je vloer compleet te maken. Betonlook laminaat leggen is eenvoudig zelf te doen, onze adviseurs geven hier graag advies over.

Expression Tegellaminaat
WEEKACTIE

Expression tegellaminaat

Classen

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
€13,95per m2

De looks van een echte betonnen vloer

Met een betonlook laminaatvloer heb je de looks van een echte betonnen vloer maar dan van laminaat. Door nieuwe trends is betonlook vandaag de dag erg populair. Dit geeft een aantal voordelen ten opzichte van een echte betonvloer. De voordelen van betonlook laminaat ten opzichte van echte betonvloeren zijn:

  • Een betonnen vloer kan koud aanvoelen, een betonlook laminaat vloer daarentegen voelt vaak wat warmen aan onder je voeten.
  • Laminaat is een stuk voordeliger dan echt beton. Hierdoor ben je met een betonlook vloer goedkoper uit dan met echte betonvloeren.
  • Een betonlook vloer is eenvoudiger te vervangen bij schade dan een echte betonnen vloer.
  • Ook is betonlook laminaat vaak voorzien van een beschermde coating, hierdoor zijn vlekken makkelijker te verwijderen. Echt beton beschikt niet altijd over deze laag.

Er zijn dus een aantal praktische voordelen van betonlook laminaatvloeren als nieuwe vloer.

Laminaat tegels met betonlook

Voor betonlook laminaat kun je gebruik maken van tegel laminaat, in tegelstelling tot echte tegels. De grote tegels zorgen ervoor dat jouw nieuwe laminaatvloer een authentieke betonlook uitstraling krijgt. Deze stijl past in veel verschillende woonstijlen of verschillende interieurstijlen en past goed in een modern industrieel interieur. We bieden verschillende opties betonlook tegels aan voor een prachtige uitstraling in een modern interieur.

Verschillende kleuren en soorten betonlook laminaatvloeren

In ons assortiment hebben we verschillende opties betonlook laminaat. Daardoor is de kans groot dat de perfecte vloer er tussen zit. Laminaat betonlook kopen? Kom langs in onze showroom voor een goed advies en om het betonlook laminaat met eigen ogen te zien. Onze adviseurs kunnen aan de hand van jouw wensen en eisen een vloer aanbevelen die perfect past binnen jouw wensen. Van minimalistische uitstraling tot een mooie beton gietvloer uitstraling. Kom gerust langs!

Loading...