Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Parketlijm

€67,95

Alleen in de winkel!

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van plinten

Laagste prijsgarantie

Winkel van meer dan 1.000m2

Volledige Co-Pro assortiment in de winkel
Laagste prijsgarantie
Winkel van meer dan 1.000m2

Beschrijving

Deze parketlijm is zeer geschikt voor het verlijmen van alle soorten parket tot een breedte van 26 centimeter. Het voordeel van deze parketlijm is dat deze gebruikt kan worden op werkelijk elke ondergrond zonder deze eerst te hoeven behandelen. De parketlijm is een zogeheten MS polymeer parketlijm welke geen water bevat. Deze parketlijm wordt speciaal aanbevolen voor het gebruik van onze Floorlife parket vloeren. Deze parketlijm heeft een hoge mate van elasticiteit waardoor deze zeer geschikt is voor vloerverwarming. Parketlijm wordt geleverd in een emmer van 13 kilo.

  • Elke ondergrond
  • Te gebruiken zonder voorstrijk
  • 13 kilo emmer

 

Productinformatie

Extra informatie

Inhoud

13 kilogram

Kleur

Naturel

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

De Smidse 5 1969 NA Heemskerk

GERELATEERDE PRODUCTEN

Floorlife Beverly Hills Visgraat

Floorlife Beverly Hills visgraat

Floorlife

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
TOT 30% WINKELVOORDEEL

BEZOEK JOUW POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt is ruim 1.000m2 groot en wij hebben meer dan 2.000 vloeren op voorraad.

POPUP Vloerenmarkt
De Smidse 5
1969 NA Heemskerk

Routebeschrijving

WANNEER GEBRUIK JE PARKETLIJM.

Ga jij je eigen parket vloer leggen. En heb je bijvoorbeeld vloerverwarming? Dan is het van belang dat je nieuwe lamelparket vloer zoveel mogelijk contact met met de basisvloer. Dit doe je door de vloer volledige te verlijmen op de basisvloer. Ook wanneer je geen kiertjes in vloer wilt, of je eigen visgraatvloer gaat leggen is het raadzaam om je vloer volledig te verlijmen met deze parketlijm.

WELKE SOORT PARKETLIJM.

Deze parketlijm is een zogeheten 1-component MS Polymeer. Het voordeel van deze parketlijm is dat deze geen water bevat waardoor het hout niet uit zal zetten.

WELKE PARKETLIJM VOOR VLOERVERWARMING.

Deze parketlijm heeft een zeer hoge mate van elasticiteit. Dat wil zeggen dat de lijm blijvend flexibel blijft. Dit maakt deze parketlijm uitermate geschikt voor gebruik op vloerverwarming. Daarnaast heeft deze parketlijm zeer goede akoestische eigenschappen.

VOOR WELKE VLOEREN IS DE LIJM GESCHIKT?

Met deze parketlijm kun je alle parketvloeren verlijmen. Denk aan lamelparket, visgraat parket, tapis en alle andere parket vloeren tot een breedte van 26 centimeter.

BEVAT PARKETLIJM SCHADELIJK STOFFEN?

Anders dan bij de meeste lijmen voor parket bevat deze parketlijm, op basis van een MS-polymeer, geen schadelijke oplosmiddelen. Ondanks dat deze parketlijm geen oplosmiddelen bevat droogt deze toch snel door blootstelling aan de lucht. Is het voor jouw project noodzakelijk dat lijm toch nog sneller droogt? Dan is er een speciale booster verkrijgbaar. Ga jij je eigen parketvloer volvlak verlijmen? Bij POPUP Vloerenmarkt staan we voor je klaar om je te adviseren over het gebruik van de parketlijm.

VOORDELEN.

De belangrijkste voordelen van deze parketlijm zijn:

  • Geschikt voor alle soorten parket, zelfs tapis
  • Vrij van schadelijke oplosmiddelen
  • Verlijmd lamelparket tot 26 centimeter breed
  • Geschikt voor elke ondergrond
  • Zeer elastisch
  • Uitermate geschikt voor vloerverwarming

VOORBEREIDEN VAN DE ONGERGROND.

Alvorens je kunt gaan beginnen met het verlijmen van jouw nieuwe parketvloer dien je ervoor te zorgen dat de basisvloer voldoende vlak en vrij van stof is. Ook dien je eventuele oude lijmresten zoveel mogelijk te verwijderen. Poreuze en/of poederige ondergronden altijd eerst voorstrijken met een primer.

GEBRUIK VAN DE PARKETLIJM

Heb je de ondergrond goed voorbereid, en ben je klaar om de parketlijm te gaan gebruiken? Breng de parketlijm aan op een gedeelte dat je binnen 30 minuten vol kunt leggen met parket. Dit doe je middels een getande lijmkam van de maat B15. Druk hierna de planken van het parket met gemiddelde kracht in de lijm. Eventuele correcties van planken in het lijmbed kunnen binnen 10 minuten nog gecorrigeerd worden. Heb je verder nog vragen over het gebruik van deze parketlijm? Bij POPUP Vloerenmarkt staan we elke dag voor je klaar met tips en advies over het verlijmen van je nieuwe parket vloer.

PARKETLIJM KOPEN.

Heb jij een nieuwe parketvloer aangeschaft en wil je ook parketlijm kopen? Bij POPUP Vloerenmarkt bieden we een groot assortiment lijmen voor parket. En door parketlijm te kopen bij de POPUP Vloerenmarkt weet je zeker dat je nooit teveel betaald. Goedkope parketlijm? Bezoek nu jouw POPUP Vloerenmarkt >

Loading...