Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

PVC vloeren Castricum

Zoek je naar een PVC vloer in Castricum? Bij POPUP vloerenmarkt vind je alle soorten pvc vloeren voor zeer scherpe prijzen. Bekijk onze grote collectie betaalbare pvc vloeren in onze winkel in Heemskerk. We staan voor je klaar met een goed advies.

Country Pvc

Country PVC

BBL

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
€16,95per m2

Zelf een PVC vloer leggen in Castricum

Wil je zelf een pvc vloer te leggen in Castricum? In onze winkel naast Castricum kan je voor de laagste prijs de PVC vloer van je keuze bestellen. Wij kunnen deze vervolgens gratis bezorgen waarna je deze snel zelf kunt leggen. Weet je nog niet precies hoe dat moet? Onze vloerspecialisten kunnen je helpen met goed advies en geven je graag een uitgebreide leginstructie. Zo bespaar je flink wat geld omdat je geen legkosten hebt. Dit kan nog makkelijker door bijvoorbeeld een PVC vloer te kiezen met geïntegreerd kliksysteem, onze PVC specialisten geven je hierover graag advies.

Kom langs in onze winkel en zoek de mooiste PVC vloer uit, je hebt de keuze uit heel veel vloeren. Aan de hand van je persoonlijke wensen bekijken we welke vloer de beste oplossing is voor jouw persoonlijke situatie. Bijvoorbeeld een pvc vloer met natuurgetrouwe houtprint, parket vloeren of een andere passende vloer.

Vloerverwarming pvc vloeren Castricum

Ben je de trotse eigenaar van vloerverwarming? Dan wil je hier natuurlijk ook zoveel mogelijk rendement uit halen. Vaak wordt er dan ook voor een PVC vloer gekozen vanwege de goede warmtegeleiding en het simpele onderhoud. Zo heeft een klik PVC vloer al een Rd-waarde van 0,04 en een plak PVC vloer zelfs 0,03, wat fantastisch is voor het rendement van je vloerverwarming. Deze vloeren geleiden dus uitstekend.

Maar welke van deze twee soorten pvc is nu eigenlijk beter: plak PVC of klik PVC? Plak PVC heeft vanwege de geringe dikte van het materiaal een zeer lage warmteweerstand, terwijl klik PVC hierop iets hoger scoort. Echter, bij het verlijmen van plak PVC op vloerverwarming is het nodig om een egalisatielaag van tenminste 5mm aan te brengen, waardoor de uiteindelijke warmteweerstand van beide opties gelijk wordt. Daarnaast zorgt het hoge gewicht van klik PVC ervoor dat het goed contact maakt met de basisvloer.

Goedkoop pvc vloer assortiment

Kom eens langs in onze winkel en bekijk de grote keuze aan goedkope pvc vloeren van hoge kwaliteit. Of je nu zoekt naar mooie imitaties van een houten parket vloer, een visgraat pvc vloer, een pvc vloer voor een appartement of naar pvc laminaat. Wij hebben de juiste vloer voor een zeer lage prijs. Kom gerust langs in de showroom om alle mogelijkheden te ontdekken.

PVC vloeren in de aanbieding

Ben je opzoek naar PVC vloer aanbieding Castricum? Bij POPUP Vloerenmarkt zijn alle PVC vloeren elke dag in de aanbieding. Zo ben je altijd verzekerd van de allerlaagste prijs. Wil je de PVC vloer ook nog eens met extra korting kopen? Bekijk dan ook snel onze weekactie. Je vindt hier nog meer aanbiedingen voor plak PVC, klik PVC en visgraat PVC vloeren.

Loading...