Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

PVC vloeren Uitgeest

Ben je op zoek naar een PVC vloer in Uitgeest? Bij POPUP vloerenmarkt vind je alle soorten pvc vloeren voor zeer lage prijzen. Bekijk onze grote collectie pvc vloeren in onze winkel in Heemskerk. We staan voor je klaar met een goed advies.

Country Pvc

Country PVC

BBL

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
€16,95per m2

Zelf een PVC vloer leggen in Uitgeest

Wil je zelf een pvc vloer te leggen in Uitgeest? In onze winkel kan je voordelig de PVC vloer van je dromen bestellen. Wij kunnen deze vervolgens gratis bezorgen in Uitgeest waarna je deze eenvoudig zelf kunt leggen. Weet je nog niet precies hoe dat werkt? Onze vloerspecialisten kunnen je helpen met advies en geven je zelfs een uitgebreide leginstructie. Zo bespaar je flink wat geld omdat je geen legkosten hebt. Dit kan nog sneller door bijvoorbeeld een PVC vloer te kiezen met geïntegreerd kliksysteem, onze PVC specialisten geven je hierover graag advies.

Kom langs in onze winkel en zoek jouw ideale PVC vloer uit, je hebt de keuze uit heel veel verschillende vloeren. Aan de hand van je persoonlijke wensen bekijken we welke vloer de beste oplossing is voor jouw persoonlijke situatie. Bijvoorbeeld een pvc vloer met natuurgetrouwe houtprint, parket vloeren of een andere passende vloer.

Vloerverwarming pvc vloeren Uitgeest

Wanneer je de trotse eigenaar van vloerverwarming bent wil je hier natuurlijk ook het hoogste rendement uit halen. Meestal wordt er dan voor een PVC vloer gekozen vanwege de goede warmtegeleiding en het eenvoudige onderhoud. Zo heeft een klik PVC vloer al een Rd-waarde van 0,04 en een plak PVC vloer zelfs 0,03, wat fantastisch is voor het rendement van je vloerverwarming. Deze vloeren geleiden dus uitstekend.

Maar welke van deze twee soorten pvc is nu eigenlijk beter: plak PVC of klik PVC? Plak PVC heeft vanwege de geringe dikte van het materiaal een zeer lage warmteweerstand, terwijl klik PVC hierop iets hoger scoort. Echter, bij het verlijmen van plak PVC op vloerverwarming is het nodig om een egalisatielaag van tenminste 5mm aan te brengen, waardoor de uiteindelijke warmteweerstand van beide opties gelijk wordt. Daarnaast zorgt het hoge gewicht van klik PVC ervoor dat het goed contact maakt met de basisvloer.

Goedkoop pvc vloer assortiment

Kom eens langs in onze winkel en bekijk de grote keuze aan goedkope pvc vloeren van hoge kwaliteit. Of je nu zoekt naar mooie imitaties van een houten parket vloer, een visgraat pvc vloer, een pvc vloer voor een appartement of naar pvc laminaat. Wij hebben de juiste vloer voor een zeer lage prijs. Kom gerust langs in de showroom om alle mogelijkheden te ontdekken.

PVC vloeren in de aanbieding

Ben je opzoek naar PVC vloer aanbieding Uitgeest? Bij POPUP Vloerenmarkt zijn alle PVC vloeren iedere dag in de aanbieding. Zo ben je altijd verzekerd van de laagste prijs. Wil je de PVC vloer ook nog eens met extra korting kopen? Bekijk dan ook eens onze weekactie. Je vindt hier nog meer aanbiedingen voor plak PVC, klik PVC en visgraat PVC vloeren.

Loading...