Skip to content
Google Review score Icoon van een vinkje

Winkel van meer dan 1.000m2

Icoon van een vinkje

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Icoon van een vinkje

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Floorlife Beverly Hills visgraat

Merk

Floorlife

TOT 30% WINKELVOORDEEL

Alleen in de winkel!

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van plinten

Laagste prijsgarantie

Winkel van meer dan 1.000m2

Parket van Floorlife al voor €49,95 per m2
Volledige Floorlife collectie in de winkel
Winkel van meer dan 1.000m2

Beschrijving

Floorlife Beverly Hills visgraat. Een oersterke eiken parket vloer in een schitterend visgraat patroon. Ben jij al een tijdje opzoek naar een stevige eiken visgraatvloer? En wil je er één met een rustieke uitstraling? Dan is de Floorlife Beverly Hills visgraat een vloer voor jou! Levendige noesten en een handige mes- en groef verbinding maken deze lamelparket vloer van Floorlife tot een ware topper. De Floorlife Beverly Hills visgraat parketvloeren hebben een eiken toplaag van 3 millimeter en zijn leverbaar in tal van verschillende afwerkingen en oliën.

 • Groot formaat visgraat
 • Geschikt voor vloerverwarming
 • 3mm Europees eiken toplaag

Productinformatie

Extra informatie

Afmetingen

75cm x 15cm x14mm

Dikte

14mm

Dikte toplaag

3mm

Groef

V4

Kleur

Beige, Bruin, Grijs, Naturel

Merk

Floorlife

Installatie type

Verlijmd, Zwevend

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

De Smidse 5 1969 NA Heemskerk

GERELATEERDE PRODUCTEN

Floorlife Gramercy Park Visgraat Select Naturel 5001

Floorlife Gramercy Park visgraat

Floorlife

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
TOT 30% WINKELVOORDEEL

BEZOEK JOUW POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt is ruim 1.000m2 groot en wij hebben meer dan 2.000 vloeren op voorraad.

POPUP Vloerenmarkt
De Smidse 5
1969 NA Heemskerk

Routebeschrijving

FLOORLIFE BEVERLY HILLS VISGRAAT

Een lamelparket vloer van Floorlife maar dan in een visgraat motief. De Floorlife Beverly Hills visgraat! Een brede visgraatvloer in een rustieke houtsortering. Net als bij een visgraat laminaat worden de planken van deze Beverly Hills visgraatvloer haaks op elkaar geplaatst. Hierdoor ontstaat het alom bekende, en trendy, visgraat patroon. Met een dekmaat van 75 x 15 cm valt deze visgraatvloer bijna in de categorie reuze-visgraat. Daarnaast zijn de planken van de Floorlife Beverly Hills visgraat vloeren zijn rondom afgeschuind waardoor er bij het leggen een schitterende vierzijdige v-groef ontstaat. De planken van deze chique visgraatvloer zijn rondom voorzien van een mes- en groef verbinding waardoor ook jij je eigen visgraat parket vloer kunt leggen. De Floorlife Beverly Hills visgraat vloeren zijn kant-en-klaar afgewerkt met een kleurolie naar keuze. Wil jij liever na het leggen de kleur en afwerking van je vloer bepalen? Ga dan voor de onbehandelde variant.

WELKE HOUTSORTERING?

De Floorlife Beverly Hills visgraat lamelparket vloeren zijn allen voorzien van een eiken toplaag uit een rustieke houtsortering. Zo zijn er een gemiddeld aantal knoesten en scheuren aanwezig, én heeft deze vloer een bijzonder robuuste uitstraling. Hieronder vind je een overzicht van de populairste kleuren binnen de Floorlife Beverly Hills parket collectie:

 • Rustiek wit. Een aantal knoesten en scheuren per plank en een zachte witte kleur
 • Rustiek blank. Bescheiden aantal knoesten en behoud van de eigen kleur
 • Dubbel gerookt wit. Zeer gerookt uiterlijk met een witte finish

GEOLIEDE AFWERKING

Op de onbehandelde variant na zijn alle Floorlife Beverly Hills visgraat vloeren kant-en-klaar afgewerkt met een kleurolie naar keuze. Zo kun je kiezen uit de kleuren blank geolied, naturel geolied en natuurlijk een wit geolied oppervlak. Zoals gezegd is er naast de vooraf geoliede varianten ook een onbehandelde Beverly Hills parket vloer. Deze kun je na het leggen afwerken met een olie naar keuze. Een aantal populaire afwerkingen van de Floorlife Vencie zijn:

 • Blank. De vloer behoudt grotendeels zijn eigen uitstraling
 • Naturel. Het eiken kleurt donkerder op
 • Wit. De vloer krijgt een mooie witte glans

DUBBEL GEROOKT

Bijzonder binnen de Floorlife Beverly Hills visgraat parket collectie zijn de twee dubbel gerookt varianten. Door het eiken dubbel te roken en hierna te oliën krijgt de vloer een zeer bijzondere uitstraling.

VOORDELEN FLOORLIFE BEVERLY HILLS PARKETVLOER

 • Trendy visgraat motief
 • Gemiddeld aantal knoesten
 • Oersterk dankzij de eiken toplaag van 3mm
 • Zelfs dubbel gerookt leverbaar.
 • Geschikt voor intensief gebruik

VISGRAAT PARKET EN VLOERVERWARMING

Met een warmteweerstand van 0.09 zijn de Floorlife Beverly Hills lamelparket vloeren uitermate geschikt om te gebruiken met traditionele vloerverwarming. Let hierbij wel goed op de temperatuur van de afwerkvloer. Deze mag niet boven de 27 graden Celsius uitkomen. Daarnaast dien je de parketstroken volvlak te verlijmen op de afwerkvloer. Twijfel je, of heb je vragen over het gebruik van visgraat parket en vloerverwarming? Bij POPUP Vloerenmarkt voorzien we je graag van alle informatie.

GARANTIE FLOORLIFE BEVERLY HILLS VISGRAAT

Deze prachtige lamelparket vloeren van Floorlife worden standaard geleverd met 12 jaren fabrieksgarantie. Wil je weten wat deze garantie omvat? In de winkel helpen we je graag, zodat ook jij onbezorgd van je nieuwe visgraatvloer kunt genieten.

BEVERLY HILLS VISGRAAT RUSTIEK WIT 4102

De Floorlife Beverly Hills visgraat rustiek wit 4102 heeft een mooie rustieke houtsortering en is kant-en-klaar afgewerkt met een witte olie. Het gemiddeld aantal knoesten per plank en zijn zijdezachte witte tint maken dat deze visgraat parketvloer in elke trendy interieur past.

BEVERLY HILLS VISGRAAT RUSTIEK BLANK 4105

Bijzonder aan de Floorlife parket collectie is de blanke olie. Waar de meeste fabrikanten alleen wit en naturel aanbieden heeft Floorlife ook een blanke olie toegevoegd aan haar toch al uitgebreide collectie. Het bijzondere aan de Beverly Hills visgraat rustiek blank 4105 is dan ook wel dat oorspronkelijke kleur van het hout bewaard is gebleven.

BEVERLY HILLS VISGRAAT RUSTIEK ONBEHANDELD 4100

Behalve de kleuren blank, naturel en wit is er uiteraard ook een onbehandelde variant leverbaar. De Beverly Hills visgraat rustiek onbehandeld wordt zonder afwerking geleverd zodat jij of je vloerenlegger de parketvloer na het installeren kunnen behandelen in een kleur naar keuze. Wees uniek en kies voor een onbehandelde lamelparket vloer van Floorlife.

BEVERLY HILLS VISGRAAT RUSTIEK NATUREL 4101

De klassieker binnen de Floorlife Beverly Hills vloeren collectie. De Beverly Hills Rustiek visgraat naturel 4101. Door het aanbrengen van een naturel kleurige vloerolie heeft de rustiek naturel een mooie warme tint gekregen.

BEVERLY HILLS VISGRAAT RUSTIEK DUBBEL GEROOKT WIT 4104

Ben je opzoek naar een ware eyecatcher? Dan is de Floorlife Beverly Hills visgraat rustiek dubbel gerookt wit 4104 iets voor jou. Door het twee keer roken heeft deze visgraat vloer een zeer donker gerookt uiterlijk gekregen. Door de planken hierna te voorzien van een witte kleurolie heeft de vloer daarnaast ook nog een zijdezacht uiterlijk. Bijzondere combinatie he? Wil je deze Floorlife Beverly Hills parket vloer in het echt bekijken? Bezoek dan jouw POPUP Vloerenmarkt en ontdek de complete collectie >

BEVERLY HILLS VISGRAAT RUSTIEK DUBBEL GEROOKT NATUREL 4103

Ook dubbel gerookt maar dan afgewerkt met een naturel kleurige olie. De Floorlife Beverly Hills visgraat rustiek dubbel gerookt naturel 4103. Een visgraat parket met een mooie donkere en warme uitstraling.

FLOORLIFE BEVERLY HILLS VISGRAAT KOPEN

Overtuigd dat je een parketvloer wilt kopen? En ook nog ééntje in een visgraat motief, én van bijzonder goede kwaliteit? Wellicht een idee dat je een bezoek brengt aan de POPUP Vloerenmarkt. Je kunt dan niet alleen de complete collectie Floorlife Beverly Hills voelen en bewonderen, maar we geven je ook graag tips en advies over het leggen onderhouden van je nieuwe vloer.

 

 

 

Loading...