Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Floorlife Venice

Merk

Floorlife

TOT 30% WINKELVOORDEEL

Alleen in de winkel!

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van plinten

Laagste prijsgarantie

Winkel van meer dan 1.000m2

Volledige Floorlife collectie in de winkel
Laagste prijsgarantie
Winkel van meer dan 1.000m2

Beschrijving

Floorlife Venice is een lamelparket vloer vervaardigd uit Europees eikenhout. De Floorlife Venice parketvloeren hebben een toplaag van Europees eiken. De Floorlife Venice parketvloeren zijn allen voorzien van een mes en groef verbinding en kunnen worden geleverd in houtsortering van Select natuur tot extra rustiek. Alle Venice parketvloeren hebben een toplaag van 3 millimeter en worden in tal van sorteringen en afwerkingen geleverd.

 • Natuurproduct
 • Europees eiken toplaag
 • Ook met natuursortering

Productinformatie

Extra informatie

Afmetingen

190cm x 19cm x14mm

Dikte

14mm

Dikte toplaag

3mm

Groef

V2

Kleur

Beige, Bruin, Grijs, Naturel

Merk

Floorlife

Installatie type

Verlijmd, Zwevend

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

De Smidse 5 1969 NA Heemskerk

GERELATEERDE PRODUCTEN

Floorlife Brentwood

Floorlife Brentwood

Floorlife

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
TOT 30% WINKELVOORDEEL

BEZOEK JOUW POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt is ruim 1.000m2 groot en wij hebben meer dan 2.000 vloeren op voorraad.

POPUP Vloerenmarkt
De Smidse 5
1969 NA Heemskerk

Routebeschrijving

FLOORLIFE VENICE

Floorlife Venice is een lamelparket vloer met een Europees eikenhouten toplaag van maarliefst 3 millimeter. De planken hebben een lengte van bijna twee meter en een breedte van 19 centimeter. Een klassiek formaat passend in elke ruimte in huis. De Floorlife Venice is leverbaar in tal van behandelingen en afwerkingen. Van Select tot Rustiek, binnen de Venice parket collectie van Floorlife vind je het allemaal. Net als alle Floorlife parketvloeren wordt ook de Venice kant-en-klaar afgeleverd in een kleurolie naar keuze. De Floorlife Venice is lamelparket vloer met aan de lange kanten van de plank een subtiele v-groef. Hierdoor springt elke plank er op zijn eigen manier uit.

WELKE HOUTSORTERING?

Ga jij voor een parket vloer met een stoere en robuuste uitstraling? Kies dan voor één van de rustieke, of zelfs extra rustieke houtsorteringen van deze Floorlife Venice parketvloer. Hou je meer van klassiek en rust? Kies dan voor de Floorlife Venice Select sortering. Deze natuursortering heeft in verhouding tot de rustieke- en extra rustieke houtsortering weinig tot geen knoesten. Hier een aantal van de meest gekozen houtsorteringen van de Floorlife Venice:

 • Rustiek. Een aantal knoesten en scheuren per plank
 • Extra rustiek. Wilde houtsortering met extra veel knoesten
 • Select. Natuursortering met weinig tot geen knoesten

WELKE AFWERKING?

Een geoliede parketvloer. Wie wil dat nou niet? Alle Floorlife Venice zijn leverbaar in tal van verschillende kleuroliën. Naast de kleuren blank, naturel en wit kun je er ook voor kiezen om je nieuwe Vencie parket vloer onbehandeld te installeren. Je kunt deze dan na het leggen zelf de kleur van je dromen geven. Een aantal populaire afwerkingen van de Floorlife Vencie zijn:

 • Blank geolied. De vloer behoudt zijn natuurlijke kleur
 • Naturel geolied. De vloer krijgt een warme uitstraling
 • Wit geolied. De vloer krijgt een zachte witte tint

GEROOKT OF ONGEROOKT

Naast de bovengenoemde afwerkingen zijn er binnen de Venice collectie van Floorlife ook gerookte planken beschikbaar. De gerookte uitstraling en de extra aanwezige knoesten binnen de gerookt varianten geven jouw nieuwe vloer een wel zeer bijzondere uitstraling.

VOORDELEN FLOORLIFE VENICE LAMELPARKET

 • Natuurlijke uitstraling
 • Uniek decor per plank
 • Lange levensduur
 • Wordt met de jaren mooier
 • Geschikt voor intensief gebruik

VLOERVERWARMING

Nog steeds wordt er vaak gedacht dat een parketvloer niet geschikt is voor vloerverwarming. Maar met de Floorlife Venice wordt het tegendeel bewezen. Bij volledige verlijming op de dekvloer is deze lamelparket met een warmteweerstand van 0.09 welk degelijk geschikt voor het gebruik met vloerverwarming. Ga jij de nieuwe Floorlife vloer plaatsen op een vloer met vloerverwarming? Zorg er dan wel voor dat de temperatuur van de dekvloer niet boven de 27 graden Celsius uitkomt.

FLOORLIFE VENICE GARANTIE

Alle Floorlife Venice vloeren worden geleverd met 12 jaar garantie. Hierdoor kun jij zorgeloos genieten van je prachtige parketvloer. Heb je toch nog vragen omtrent garantie? Neem dan contact op met de winkel. Bij POPUP Vloerenmarkt staan we je graag te woord.

VENICE RUSTIEK WIT 4402

De Floorlife Venice rustiek wit 4402 heeft een rustieke houtsortering en is afgewerkt met een witte olie. Dankzij de prachtige zacht witte kleur van de Venice Rustiek Wit 4402 past deze in elk interieur.

VENICE RUSTIEK NATUREL 4401

Evenals de rustiek wit is ook de Floorlife Venice rustiek naturel 4401 afgewerkt met een olie. Alleen is bij de Venice naturel gekozen voor een naturel kleurig olie. Hierdoor krijgt de vloer niet alleen een rustieke, maar ook een mooie warme uitstraling.

VENICE RUSTIEK GEROOKT WIT 4404

De Floorlife Venice rustiek gerookt wit 4404 is voordat deze werd geolied eerst gerookt. Opzoek naar een bijzondere lamelparket vloer van Floorlife? Bekijk dan eens alle gerookte parketvloeren.

VENICE RUSTIEK ONBEHANDELD 4400

Waar de meeste Floorlife parket vloeren kant-en-klaar geleverd worden is dit bij de Floorlife Venice rustiek onbehandeld 4400 nou juist niet het geval. Het voordeel? De Venice rustiek onbehandel 4400 kan eerst worden gelegd waarna jij je nieuwe vloer de behandeling kunt geven die jij wenst.

VENICE EXTRA RUSTIEK ONBEHANDELD 4420

Net als de Venice rustiek onbehandeld is ook de Floorlife Venice extra rustiek onbehandel 4420 een lamelparket vloer zonder afwerking. Het verschil zit het in de sortering. Deze extra rustieke onbehandelde parketvloer heeft nog iets meer knoesten wat zorgt voor een stoere en zeer robuuste uitstraling.

VENICE EXTRA RUSTIEK WIT 4422

De Floorlife extra rustiek wit 4422 is een wit geoliede lamelparket vloer met een rustieke houtsortering. De vele knoesten en scheurtjes in deze parketvloer geven een levendige uitstraling.

VENICE EXTRA RUSTIEK GEROOKT WIT 4424

De Floorllife Venice extra rustiek gerookt wit 4424 heeft een extra rustieke houtsortering, en is voordat deze met een witte olie werd behandeld eerst gerookt. Wil jij een vloer met een unieke uitstraling? Kies dan voor een van de gerookte parketvloeren van Floorlife.

VENICE EXTRA RUSTIEK NATUREL 4421

Eén van de beste verkochte parket vloeren binnen de Venice collectie van Floorlife. De Floorlife Venice extra rustiek naturel 4421 heeft dankzij de grote knoesten een levendige uitstraling. De naturel olie op deze vloer geeft het hiernaast ook de warme tint mee.

VENICE RUSTIEK GEROOKT NATUREL 4403

De Floorlife Venice rustiek gerookt naturel 4403 heeft net als de Venice extra rustiek naturel een gerookte afwerking en een naturel geolied oppervlak. Deze variant heeft echter minder knoesten waardoor deze een rustigere uitstraling heeft. Benieuwd naar alle Floorllife Venice lamelparket vloeren? Neem dan een kijkje in de winkel.

VENICE SELECT WIT 4412

De Floorlife Venice select wit 4412 is een vloer voor mensen die van rust houden. Weinig tot geen knoesten en scheuren geven de Venice select wit 4412 een briljante uitstraling. Deze vloer zonder knoesten is kant-en-klaar behandeld met een witte olie. Een parketvloer die past in elk modern interieur? Ga dan voor een Floorlife vloer met een natuursortering.

VENICE SELECT NATUREL 4411

Net als de Venice select wit is ook de Floorlife Venice select naturel 4411 een rustige vloer. Door het gebrek aan teveel knoesten heeft deze naturel geoliede vloer een zeer rustige uitstraling.

VENICE SELECT BLANK 4413

De Floorlife Venice select blank 4413 is niet alleen een parketvloer met weining knoesten maar is daarnaast ook behandel met een blanke olie. Anders dan bij een witte- of naturel kleurige olie behoudt de vloer hiermee zijn eigen unieke kleur. Iets unieks in huis halen? Kies dan voor een Floorllife Venice lamelparket vloer welke is afgewerkt met een blanke olie.

VENICE EXTRA RUSTIEK GEROOKT NATUREL 4423

Floorlife Venice extra rustiek gerookt naturel 4423. Waarschijnlijk de meest bonte sorteringen binnen de Floorlife Venice collectie. Met zijn grove knoesten, gerookte uitstraling en warme kleur is dit met recht een eyecatcher voor elke woning.

VENICE RUSTIEK BLANK 4405

Het populairst item binnen de Venice parket collectie is toch wel de Floorlife Venice rustiek blank 4405. Gemiddeld aantal knoesten en zijn eigen mooie houtkleur dankzij de blanke olie.

FLOORLIFE VENICE KOPEN

Ben jij na alles nieuwsgierig geworden naar de parket vloer Floorlife Venice? Bij POPUP Vloerenmarkt vind je deze schitterende collectie parketvloeren. In onze winkel kun je ze niet alleen zien en voelen, maar geven we je ook graag advies over het leggen, onderhouden en schoonmaken van deze prachtige parketvloer.

 

 

Loading...