Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Robusto dryback

Merk

Ambiant

Tot 40% winkelvoordeel

Alleen in de winkel!

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van plinten

Laagste prijsgarantie

Winkel van meer dan 1.000m2

Plak PVC van Ambiant al voor €23,75 per m2
Volledige Ambiant PVC collectie in de winkel
Winkel van meer dan 1.000m2

Beschrijving

Deze Ambiant Robusto dryback PVC vloer is dé Ambiant PVC vloer die de natuur perfect nabootst. Natuurgetrouwe houtprint, een matte toplaag en een prachtige kleurnuance tussen de verschillende stroken maken de Ambiant Robusto dryback tot één van de meest populaire plak PVC vloeren van dit moment. De Ambiant Robusto dryback PVC vloer is leverbaar in een groot aantal prachtige kleuren en zijn allen voorzien van een slijtvaste laag met een dikte van 0.55mm.

 

Productinformatie

Extra informatie

Afmetingen

circa 153cm x 25.3cm x 2.5mm (lxbxh)

Dikte

2.5mm

Dikte toplaag

0.55mm

Installatie type

Verlijmd

Kleur

Beige, Bruin, Grijs, Naturel

Merk

Ambiant

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

De Smidse 5 1969 NA Heemskerk

GERELATEERDE PRODUCTEN

Ambiant Estino Click Src Dark Oak

Estino click SRC

Ambiant

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
Tot 40% winkelvoordeel

BEZOEK JOUW POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt is ruim 1.000m2 groot en wij hebben meer dan 2.000 vloeren op voorraad.

POPUP Vloerenmarkt
De Smidse 5
1969 NA Heemskerk

Routebeschrijving

AMBIANT ROBUSTO DRYBACK KOPEN

Wie de Ambiant Robusto dryback PVC vloer wil kopen is in de winkel van POPUP Vloerenmarkt aan het juiste adres. In onze winkels vind je de volledige Ambiant Robusto dryback collectie tegen een zeer scherpe prijs. En wist je dat deze prachtige collectie plak PVC vloeren van Ambiant altijd met levenslange garantie geleverd worden? De Ambiant Robusto dryback PVC vloeren zijn gemaakt volgens een zeer natuurgetrouw voorbeeld. Hierdoor haal jij een vloer in huis die niet van echt parket te onderscheiden valt. Heb je alle informatie over deze prachtige PVC vloer, en wil jij één van de Ambiant Robusto dryback PVC vloeren kopen? Bezoek dan nu de winkel bij jou in de buurt!

WAT BETEKENT ROBUSTO DRYBACK?

Wanneer we het hebben over een zogeheten “dryback PVC vloer”, en in dit geval over de Ambiant Robusto dryback PVC vloer, bedoelen we een plak PVC strook van 2.5mm dik zonder kliksysteem of geïntegreerde ondervloer. De plakstroken van de Ambiant Robusto dryback laten zich dan ook eenvoudig verlijmen op een geëgaliseerde ondergrond. Een aantal andere grote voordelen van de Ambiant Robusto dryback PVC vloer zijn:

  • Lage warmteweerstand, dus perfect geschikt voor het leggen op vloerverwarming
  • Zeer laag loopgeluid dankzij directe verlijming op de basisvloer
  • De Ambiant Robusto dryback PVC vloer is strak tegen kozijnen, plinten en stofdorpels aan te snijden
  • Lage aanschafprijs

AMBIANT ROBUSTO DRYBACK LEGGEN

Wil je weten hoe je de Ambiant Robusto dryback PVC vloer moet leggen? We adviseren je om het leggen van deze prachtige PVC vloer over te laten aan de echte vakman, op deze manier weet je zeker dat het PVC goed gelegd wordt en hoef je niet zelf eerst alle benodigde gereedschappen aan te schaffen. Wil je toch graag zelf aan de slag? Kies dan voor een klik PVC vloer, en hebben we goed nieuws, de Ambiant Robusto dryback PVC vloeren zijn ook leverbaar met handig kliksysteem en een geïntegreerde 10dB ondervloer.

VOORDELEN VAN DE ROBUSTO DRYBACK PVC COLLECTIE

Behalve de sterke toplaag van 0.55mm en de levenslange garantie op de Ambiant Robusto dryback PVC vloeren zijn er natuurlijk ook nog een groot aantal andere voordelen te noemen. We geven je hieronder alvast een kort overzicht van de belangrijkste:

  • Meest matte toplaag; de Ambiant Robusto dryback PVC vloer heeft een zeer matte toplaag waardoor de houtstructuur van de Ambiant Robusto goed zichtbaar blijft, zelfs wanneer er wat strijklicht op valt
  • Vierzijdige micro v-groef; de stroken van de Ambiant Robusto dryback PVC vloer zijn aan alle vier de zijden licht afgeschuind waardoor er bij het leggen een mooie rondom lopende v-groef ontstaat
  • Natuurlijke houtprints; alle varianten uit de Robusto dryback collectie van Ambiant zijn voorzien van een natuurgetrouw decor, en daardoor bijna niet van echt parket te onderscheiden

ROBUSTO DRYBACK MET VLOERVERWARMING

Zoals bij alle Ambiant dryback PVC vloeren heeft natuurlijk ook de Ambiant Robusto dryback PVC vloer een warmte weerstand van slechts 0,04. Ervan uitgaande dat 0,09 de bovengrens is kunnen we dus gerust stellen dat de Ambiant Robusto dryback PVC vloer dus ideaal is in combinatie met vloerverwarming én vloerkoeling. Heb je vragen over het gebruik van de Ambiant Robusto PVC vloeren met vloerverwarming? In onze winkels staan onze Ambiant PVC specialisten voor je klaar.

GARANTIE OP DE AMBIANT ROBUSTO DRYBACK PVC VLOEREN

Met een toplaag van maar liefst 0.55 millimeter is deze Ambiant Robusto dryback PVC vloer natuurlijk onverwoestbaar. Met als logisch gevolg dat Ambiant ervoor heeft gekozen om deze vloeren te voorzien van levenslange garantie. Heb je toch nog vragen over de garantie op deze Robusto dryback PVC vloer? In de winkels van POPUP Vloerenmarkt staan onze Ambiant specialisten voor je klaar.

AMBIANT ROBUSTO DRYBACK PVC VLOER ONDERHOUDEN

Goed nieuws, je hebt een onderhoudsvrije Ambiant Robusto dryback PVC vloer gekocht, of je gaat er één kopen. De Ambiant Robusto PVC vloeren zijn “robuust” en niet gevoelig voor krassen. Toch zijn er een aantal handige tips om jouw nieuwe PVC vloer in topconditie te houden:

  • Stop vuil bij de deur: plaats een zo’n grote mogelijk schoonloopmat bij de entree
  • Voorkom krassen: plaats viltjes of andere stoelbeschermers en kijk uit met kleine wieltjes
  • Houd de PVC vloer schoon: Stofzuig regelmatig, en dweil het PVC regelmatig met een goed uitgewrongen microvezel vloerdoek en een speciale PVC reiniger.

DE KLEUREN VAN DE AMBIANT ROBUSTO DRYBACK COLLECTIE

De Ambiant Robusto dryback PVC vloer is leverbaar in een groot aantal verschillende kleuren. En wist je dat al deze kleuren het natuurlijke van echt hout perfect nabootsen? En welke kleur ook bij jouw persoonlijke stijl past, er is altijd een Ambiant Robusto dryback PVC vloer voor jou! Hieronder vind je alvast een uitgebreid overzicht van de kleuren binnen deze prachtige collectie PVC vloeren:

ROBUSTO DRYBACK DARK OAK

Met haar prachtige houtstructuur en warme kleur van donker eikenhout is de Ambiant Robusto dryback dark oak de perfecte keuze.

ROBUSTO DRYBACK NATURAL OAK

Kijken we naar hoe vaak een kleur verkocht wordt dan kunnen we stellen dat Ambiant Robusto dryback natural oak met stip op nummer één staat. Deze naturel kleurige PVC vloer laat zich eenvoudig combineren en past hiermee in elk hedendaags interieur.

ROBUSTO DRYBACK SMOKY

Voor wie een grijze PVC vloer met een warme gloed wenst is er de Ambiant Robusto dryback Smoky. Een zacht vergrijsd uiterlijk met een warme bruine ondertoon maken de Robusto dryback smoky tot een ware verkooptopper.

ROBUSTO DRYBACK BEIGE

Wil je de voordelen van een PVC vloer die lijkt op echt hout, maar graag in een trendy licht beige kleur? Goed nieuws! Ambiant heeft hiervoor speciaal de Ambiant Robusto beige toegevoegd aan haar toch al uitgebreide collectie.

ROBUSTO DRYBACK WARM BROWN

Wie graag tegen de trends ingaat en een vloer wenst die vooral warmte uitstraalt is er de Ambiant Robusto warm brown. De voordelen van echt bruin geolied eikenhout met alle voordelen van een PVC vloer.

ROBUSTO DRYBACK NATUREL

Een andere ware verkooptopper binnen deze schitterende collectie PVC vloeren is de Ambiant Robusto dryback naturel. Net als de natural oak laat de Robusto dryback naturel zich gemakkelijk combineren en past hierdoor in vrijwel elk interieur.

ROBUSTO DRYBACK LIGHT GREY

Wil jij een licht grijze PVC vloer die lijkt op echt hout maar dan met alle gemakken van een PVC vloer? Dan is de Ambiant Robusto dryback light grey wellicht dé ideale kleur voor jou!

ROBUSTO DRYBACK LIGHT NATURAL

Een andere, en tevens nieuwe variant binnen de uitgebreide Ambiant Robusto PVC vloeren collectie is de Ambiant Robusto dryback light natural. Met een zacht beige tint past de prachtige PVC vloer in elke woning én volledig naar de huidige interieur trends.

ROBUSTO DRYBACK GREY OAK

De tweede grijze variant is de Ambiant Robusto dryback grey oak. Een schitterende grijze plak PVC vloer van het Nederlandse Ambiant.

ROBUSTO DRYBACK LIGHT OAK

De Ambiant Robusto dryback light ook is dé kleur binnen deze collectie plak PVC vloeren met een heel bijzonder tintje! Ben je benieuwd geworden naar de Robusto light oak dryback PVC vloer, of één van de andere kleuren binnen deze bijzondere collectie? Bezoek dan nu de POPUP Vloerenmarkt bij jou in de buurt!

AMBIANT ROBUSTO DRYBACK AANBIEDING

Ben je opzoek naar een aanbieding voor één van de prachtige Ambiant Robusto dryback PVC vloeren? Goed nieuws, bij POPUP Vloerenmarkt geven we geen korting maar is de Robusto dryback van Ambiant dagelijks in de aanbieding! Zo koop je deze PVC vloeren niet alleen met meer dan 40% winkelvoordel maar vind je deze soms nog goedkoper in onze weekactie. De laagste prijs. Beloofd.

AMBIANT ROBUSTO DRYBACK PVC KOPEN BIJ POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt bevindt zich centraal gelegen in Heemskerk aan De Smidse 5. Wij zijn trotse leverancier van alle Ambiant Robusto dryback PVC vloeren voor iedereen uit Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Egmond, Limmen, Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard, Purmerend, Hoorn, Assendelft, Krommenie, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Amsterdam, Amstelveen, Uitgeest, Velsen-Noord, Hoofddorp, Haarlem, Heemstede, Driehuis, Santpoort-Noord, Velserbroek, IJmuiden en alles daar omheen!

Loading...