Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Spigato Viranto visgraat dryback

Merk

Ambiant

Tot 40% winkelvoordeel

Alleen in de winkel!

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van plinten

Laagste prijsgarantie

Winkel van meer dan 1.000m2

Plak PVC van Ambiant al voor €23,75 per m2
Volledige Ambiant PVC collectie in de winkel
Winkel van meer dan 1.000m2

Beschrijving

Ambiant Spigato Viranto visgraat dryback is een prachtige visgraat PVC vloer geschikt voor intensief gebruik. Met het maken van de Ambiant Spigato Viranto visgraat dryback PVC vloeren heeft Ambiant PVC geluisterd naar de vraag naar grote visgraat PVC vloeren. Door het gebalanceerde uiterlijk en de mooie kleurverschillen tussen de PVC stroken heeft de Spigato Viranto visgraat PVC vloer een levendige uitstraling gekregen. En met een slijtlaag van 0.55mm is de Viranto dryback van Ambiant geschikt voor iedere ruimte in huis. Maar wat maakt de Spigato Viranto visgraat nou nog meer zo bijzonder?

 • Trendy PVC vloer in visgraat patroon
 • Stevige slijtlaag van maar liefst 0.55mm dik
 • Unieke houtsortering zorgt voor een luxe uitstraling
 • Levenslang garantie
 • Lijkt in uiterlijk op de kleuren uit de Ambiant Avanto dryback

 

Productinformatie

Extra informatie

Afmetingen

circa 76.5cm x 15.3cm x 2.5mm

Dikte

2.5mm

Dikte toplaag

0.55mm

Groef

micro v-groef

Installatie type

Verlijmd

Merk

Ambiant

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

De Smidse 5 1969 NA Heemskerk

GERELATEERDE PRODUCTEN

Ambiant Avanto Dryback Beige

Avanto dryback

Ambiant

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
Tot 40% winkelvoordeel

BEZOEK JOUW POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt is ruim 1.000m2 groot en wij hebben meer dan 2.000 vloeren op voorraad.

POPUP Vloerenmarkt
De Smidse 5
1969 NA Heemskerk

Routebeschrijving

AMBIANT SPIGATO VIRANTO VISGRAAT DRYBACK KOPEN

Opzoek naar een luxe visgraat PVC vloer, en wil jij de Ambiant Spigato Viranto visgraat dryback PVC vloer kopen? Dan ben je in de goedkope vloerenwinkel van POPUP Vloerenmarkt aan het juiste adres! De Ambiant Spigato Viranto visgraat is een kwalitatief hoogwaardige visgraat PVC vloer met een gebalanceerde luxe uitstraling. Alle varianten binnen deze Ambiant Spigato Viranto visgraat dryback PVC vloeren collectie hebben een mooie houtprint, een stevige toplaag van 0.55mm en worden geleverd met levenslange garantie. Ben jij al net zo enthousiast als wij over de Ambiant Viranto visgraat PVC vloeren? Bezoek dan nu de winkel van POPUP Vloerenmarkt bij jou in de buurt en ontdek de volledige collectie.

WAT IS EEN SPIGATO VIRANTO VISGRAAT DRYBACK PVC VLOER?

Waar “Viranto” garant staat voor een luxe visgraat vloer staat het “dryback” in deze Ambiant Spigato Viranto visgraat PVC vloeren letterlijk voor “droge rug”. Dit betekent dat de Ambiant Viranto visgraat dryback een plak PVC vloer is zonder geïntegreerde ondervloer en/of kliksysteem. Spigato duidt, zoals we van Ambiant gewend zijn, natuurlijk op het Italiaans voor visgraat. De visgraat PVC stroken van dit type vloerbedekking worden dan ook direct op een geëgaliseerde ondergrond verlijmd, of geplakt op een speciale zelfklevende ondervloer. Behalve “dryback” of “plak PVC” wordt dit type PVC vloerbedekking ook wel “lijm PVC visgraat” of “plak PVC visgraat” genoemd. Een aantal van de belangrijkste voordelen van de Ambiant Viranto PVC vloeren zijn toch wel:

 • Ideaal voor vloerverwarming, dankzij de zeer lage warmteweerstand
 • Zeer laag loopgeluid dankzij directe verlijming op de basisvloer
 • Strak tegen kozijnen, stofdorpels en plinten aan te snijden
 • Laag in aanschafprijs
 • Decors die gelijk lopen met die van de Ambiant Avanto dryback

HET LEGGEN VAN DE SPIGATO VIRANTO VISGRAAT

Het leggen van de Ambiant Spigato Viranto visgraat dryback PVC vloer is een klus voor de professionele vloerenlegger. Deze dient eerst de ondergrond te egaliseren met een speciaal egalisatiemiddel. Hierna wordt de vloer in de PVC lijm gezet waarin dan de stroken van de Spigato Viranto visgraat dryback stevig worden aangedrukt. Wil je toch liever zelf aan de slag? De Ambiant Spigato Viranto visgraat is ook leverbaar als Silent Rigid Click variant met handig klikysteem én geïntegreerde ondervloer. Heb je toch nog vragen over het leggen van de Spigato Viranto visgraat dryback? Onze Ambiant PVC specialisten staan voor je klaar!

VOORDELEN VAN DE SPIGATO VIRANTO VISGRAAT DRYBACK

Behalve het rustieke uiterlijk en de mooie vergrijsde kleuren van de Ambiant Viranto visgraat dryback PVC vloeren zijn er natuurlijk nog tal van andere voordelen te benoemen over deze prachtige collectie. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste:

 • Betaalbare XL visgraat PVC vloer
 • Warme kleuren geheel volgens de laatste trends
 • Stevige toplaag van 0.55mm, dus zeer slijtvast en geschikt voor elke ruimte in de woning
 • Natuurgetrouwe decors
 • Volledig recyclebaar dankzij het unieke vloerretour van Cotap
 • Perfect voor het gebruik vloerverwarming, dankzij de geringe dikte van 2.5mm
 • Door de volledige verlijming ook geschikt voor het leggen met band en bies

SPIGATO VIRANTO VISGRAAT DRYBACK OP VLOERVERWARMING

Dankzij de zeer lage warmteweerstand van slechts 0,04 is zijn de Ambiant Spigato Viranto visgraat dryback PVC vloeren ideaal te combineren met vloerverwarming. Zorg er wel voor dat tijdens het leggen de vloerverwarming uit staat en dat deze nooit boven de 27 graden Celsius uitkomt. Op deze manier kun jij een leven lang genieten van het comfort van vloerverwarming tezamen met deze prachtige Ambiant Viranto visgraat PVC vloer. Heb je vragen over Ambiant visgraat dryback PVC op vloerverwarming? Bij POPUP Vloerenmarkt staan we voor je klaar!

GARANTIE OP DE AMBIANT SPIGATO VIRANTO VISGRAAT

Dat Ambiant achter de kwaliteit van de Spigato Viranto visgraat dryback PVC vloeren staat is natuurlijk wel te zien aan de garantietermijn. Levenslang! Hierdoor ben je na het kopen van de Viranto visgraat plak PVC vloer verzekerd van onbezorgd genieten, en dat een leven lang!

DE KLEUREN VAN DE SPIGATO VIRANTO VISGRAAT DRYBACK

Je hebt gekozen en gaat de Ambiant Spigato Viranto visgraat dryback variant kopen, maar welke kleur moet je nou kiezen? In de winkels van POPUP Vloerenmarkt geven we je uiteraard graag kleuradvies en staan onze Ambiant PVC specialisten natuurlijk voor je klaar. Maar, om je alvast een beetje op weg te helpen geven we je hieronder een kort overzicht per kleur uit de Ambiant Viranto visgraat collectie.

SPIGATO VIRANTO VISGRAAT DRYBACK WARM BEIGE

De populairste kleur binnen deze Viranto visgraat collectie is de Ambiant Spigato Viranto visgraat dryback warm beige. De licht eiken kleur, de warme uitstraling en het natuurgetrouwe patroon maken dat de Spigato viranto warm beige past in elke hedendaags interieur.

SPIGATO VIRANTO VISGRAAT DRYBACK WARM NATURAL

Even mooi als de beige variant is de Ambiant Spigato Viranto visgraat dryback warm natural. Met een kleur van echt geolied eikenhout, de zeer warme uitstraling en de natuurlijke decors maken dat ook de Spigato Viranto warm natural zijn weg vindt in de interieurs van nu!

SPIGATO VIRANTO VISGRAAT DRYBACK AANBIEDING

Hierboven heb je kunnen leze over alle populaire kleuren uit de Ambiant Spigato Viranto visgraat dryback collectie. Maar wist je ook dat al deze kleuren bij ons iedere dag in de aanbieding zijn? Dus wil je niet teveel betalen, tot 40% winkelvoordeel ontvangen en genieten van deze prachtige collectie visgraat PVC vloeren? Bezoek dan nu de POPUP Vloerenmarkt bij jou in de regio en ontdek de volledige collectie Ambiant Spigato Viranto visgraat PVC!

AMBIANT SPIGATO VIRANTO VISGRAAT DRYBACK PVC BIJ POPUP VLOERENMARKT

Hebben we je interesse gewekt met deze schitterende collectie Ambiant Spigato Viranto visgraat dryback PVC vloeren? Bezoek dan nu de POPUP Vloerenmarkt bij jou in de buurt. Wij zijn trotse leverancier van Ambiant Spigato Viranto visgraat PVC vloeren voor iedereen uit Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Egmond, Limmen, Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard, Purmerend, Hoorn, Assendelft, Krommenie, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Amsterdam, Amstelveen, Uitgeest, Velsen-Noord, Hoofddorp, Haarlem, Heemstede, Driehuis, Santpoort-Noord, Velserbroek, IJmuiden en alles daar omheen!

Loading...