Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

PVC vloeren Alkmaar

Op zoek naar een PVC vloer in Alkmaar? Bij POPUP vloerenmarkt vind je verschillende soorten pvc vloeren voor scherpe prijzen. Bekijk onze hele collectie pvc vloeren in onze showroom in Heemskerk. We staan je graag te woord met een goed advies.

Country Pvc

Country PVC

BBL

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
€16,95per m2

Eenvoudig zelf een PVC vloer leggen in Alkmaar

Wil je een pvc vloer leggen in Alkmaar? Je kan bij ons voordelig de gewenste vloer bestellen. Wij kunnen deze vervolgens gratis bezorgen waarna je deze eenvoudig zelf kunt leggen. Weet je niet precies hoe dat moet? Onze adviseurs kunnen je helpen met advies en tips over het leggen. Zo bespaar je flink op de kosten omdat je geen legkosten hebt. Dit kan makkelijker door bijvoorbeeld een vloer te kiezen met geïntegreerde ondervloer, onze adviseurs geven je graag advies hierover.

Kom langs in de showroom en zoek de perfecte vloer uit, je hebt de keuze uit vele vloeren. Aan de hand van je wensen bekijken we welke vloer de beste oplossing is voor jouw situatie. Bijvoorbeeld een pvc vloer met natuurgetrouwe houtlook, houten vloeren of een andere passende vloer.

Vloerverwarming pvc vloeren Alkmaar

Als je trots bent op je vloerverwarming, wil je er natuurlijk het beste uithalen. Veel mensen kiezen voor een PVC vloer vanwege de uitstekende warmtegeleiding en lange levensduur. Zo heeft een standaard PVC vloer al een Rd-waarde van 0,03 en een klik PVC zelfs 0,04, wat fantastisch is voor het rendement van je vloerverwarming. Deze vloeren geleiden uitstekend.

Maar wat is nu eigenlijk beter: plak PVC of klik PVC? Plak PVC heeft vanwege de dunheid van het materiaal een zeer lage Rd-waarde, terwijl klik PVC iets hoger scoort. Echter, bij het verlijmen van plak PVC op vloerverwarming is het nodig om een egalisatielaag van minstens 5mm aan te brengen, waardoor de uiteindelijke Rd-waarde van beide opties gelijk wordt. Daarnaast zorgt het gewicht van klik PVC ervoor dat het goed contact maakt met de afwerkvloer.

Goedkoop pvc vloer assortiment

Kom langs in onze showroom en bekijk de ruime keuze aan goedkope pvc vloeren in Alkmaar. Of je nu op zoek bent naar mooie levensechte imitaties van een houten parket vloer, een pvc vloer met v groef, een vloer met isolerende werking of naar laminaat. Wij hebben de juiste vloer voor een voordelige prijs. Kom gerust langs om de mogelijkheden te ontdekken.

PVC vloeren in de aanbieding

PVC vloer aanbieding in Alkmaar nodig? Bij POPUP Vloerenmarkt zijn alle PVC vloeren in de aanbieding. Zo weet je zeker dat je altijd verzekerd bent van de laagste prijs. Wil je de PVC vloer ook nog met extra korting kopen? Bezoek dan ook af en toe onze weekactie. Je vindt hier nog meer aanbiedingen voor plak PVC, klik PVC en visgraat PVC vloeren.

Loading...