Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

PVC vloeren Assendelft

Ben je opzoek naar een PVC vloer in Assendelft? Bij POPUP vloerenmarkt vind je alle soorten pvc vloeren voor zeer lage prijzen. Bekijk onze grote collectie pvc vloeren in onze winkel in Heemskerk. We staan voor je klaar met een goed advies.

Country Pvc

Country PVC

BBL

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
€16,95per m2

Zelf een PVC vloer leggen in Assendelft

Ga je zelf een pvc vloer te leggen in Assendelft? In onze showroom vlakbij Assendelft kan je voordelig de PVC vloer van je keuze bestellen. Wij kunnen deze vervolgens gratis bezorgen waarna je deze snel zelf kunt leggen. Weet je nog niet precies hoe dat moet? Onze vloerspecialisten kunnen je helpen met advies en geven je graag een uitgebreide leginstructie. Zo bespaar je flink wat geld omdat je geen legkosten hebt. Dit kan zelfs nog eenvoudiger door bijvoorbeeld een PVC vloer te kiezen met geïntegreerd kliksysteem én ondervloer, onze PVC specialisten vertellen je er graag meer over.

Kom gerust langs in onze showroom en zoek de mooiste PVC vloer uit, je hebt de keuze uit meer dan 2000 verschillende vloeren. Aan de hand van jouw wensen bekijken we welke vloer de beste oplossing biedt voor jouw persoonlijke situatie. Denk bijvoorbeeld aan een pvc vloer met natuurgetrouwe houtprint, parket vloeren of een andere passende vloer.

Vloerverwarming pvc vloeren Assendelft

Ben jij ook de trotse eigenaar van vloerverwarming? Dan wil je hier natuurlijk ook het hoogst haalbare rendement uit halen. Daarom wordt er tegenwoordig vaak voor een PVC vloer gekozen, dit vanwege de goede warmtegeleiding en het eenvoudige onderhoud. Zo heeft een klik PVC vloer al een Rd-waarde van 0,04 en een plak PVC vloer zelfs 0,03, wat fantastisch is voor het rendement van je vloerverwarming. Deze vloeren geleiden dus uitstekend.

Maar welke van deze twee types is nu eigenlijk beter: plak PVC of klik PVC? Plak PVC heeft vanwege de geringe dikte van het materiaal een zeer lage warmteweerstand, terwijl klik PVC hierop iets hoger scoort. Echter, bij het verlijmen van plak PVC op vloerverwarming is het nodig om een egalisatielaag van tenminste 5mm aan te brengen, waardoor de uiteindelijke warmteweerstand van beide opties gelijk wordt. Daarnaast zorgt het hoge gewicht van klik PVC ervoor dat het goed contact maakt met de dekvloer.

Goedkoop pvc vloer assortiment

Kom gerust eens langs in onze showroom en grote assortiment aan goedkope pvc vloeren van hoge kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar mooie imitaties van een houten parket vloer, een visgraat pvc vloer, een pvc vloer voor een appartement of naar pvc laminaat. Wij hebben de juiste vloer voor de laagste prijs. Kom gerust langs in de winkel om alle mogelijkheden te ontdekken.

PVC vloeren in de aanbieding

Ben je opzoek naar PVC vloer aanbieding Assendelft? In de winkel van POPUP Vloerenmarkt zijn alle PVC vloeren iedere dag in de aanbieding. Zo ben je altijd verzekerd van de allerlaagste prijs. Wil je de PVC vloer ook nog eens met extra korting kopen? Bekijk dan ook snel onze weekactie. Je vindt hier nog meer aanbiedingen voor plak PVC, klik PVC en visgraat PVC vloeren.

Loading...