Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

PVC vloeren Heerhugowaard

Zoek je een nieuwe PVC vloer in Heerhugowaard? Bij POPUP vloerenmarkt vind je alle soorten pvc vloeren voor zeer lage prijzen. Bekijk onze ruime collectie pvc vloeren in onze winkel in Heemskerk. We staan je graag te woord met een goed advies.

Country Pvc

Country PVC

BBL

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
€16,95per m2

Zelf een PVC vloer leggen in Heerhugowaard

Ga jij zelf een pvc vloer leggen in Heerhugowaard? Je kan bij ons voordelig de PVC vloer van je keuze bestellen. Wij kunnen deze vervolgens gratis bezorgen in Heerhugowaard waarna je deze eenvoudig zelf kunt leggen. Weet je niet precies hoe dat moet? Onze adviseurs kunnen je helpen met advies en geven je zelfs een uitgebreide leginstructie. Zo bespaar je flink op de kosten omdat je geen legkosten hebt. Dit kan nog gemakkelijker door bijvoorbeeld een PVC vloer te kiezen met geïntegreerde ondervloer, onze PVC specialisten geven je hierover graag advies.

Kom langs in de winkel en zoek de perfecte PVC vloer uit, je hebt de keuze uit heel veel vloeren. Aan de hand van je persoonlijke wensen bekijken we welke vloer de beste oplossing is voor jouw situatie. Bijvoorbeeld een pvc vloer met natuurgetrouwe houtprint, houten vloeren of een andere passende vloer.

Vloerverwarming pvc vloeren Heerhugowaard

Wanneer je vloerverwarming hebt wil je hieruit natuurlijk het hoogste rendement halen. Vaak wordt er dan voor een PVC vloer gekozen vanwege de uitstekende warmtegeleiding en hoge slijtvastheid. Zo heeft een klik PVC vloer al een Rd-waarde van 0,04 en een standaard PVC zelfs 0,03, wat fantastisch is voor het rendement van je vloerverwarming. Deze vloeren geleiden dus uitstekend.

Maar welke PVC vloer is nu eigenlijk beter: plak PVC of klik PVC? Plak PVC heeft vanwege de geringe dikte van het materiaal een zeer lage warmteweerstand, terwijl klik PVC hierop iets hoger scoort. Echter, bij het verlijmen van plak PVC op vloerverwarming is het nodig om een egalisatielaag van tenminste 5mm aan te brengen, waardoor de uiteindelijke warmteweerstand van beide opties gelijk wordt. Daarnaast zorgt het hoge gewicht van klik PVC ervoor dat het goed contact maakt met de dekvloer.

Goedkoop pvc vloer assortiment

Kom langs in onze winkel en bekijk de ruime keuze aan goedkope pvc vloeren in Heerhugowaard. Of je nu op zoek bent naar mooie realistische imitaties van een houten parket vloer, een visgraat pvc vloer, een pvc vloer met isolerende werking of naar laminaat. Wij hebben de juiste vloer voor een zeer lage prijs. Kom gerust langs in de winkel om alle mogelijkheden te ontdekken.

PVC vloeren in de aanbieding

Ben je opzoek naar PVC vloer aanbieding Heerhugowaard? Bij POPUP Vloerenmarkt zijn de PVC vloeren elke dag in de aanbieding. Zo ben je altijd verzekerd van de laagste prijs. Wil je de PVC vloer ook nog eens met extra korting kopen? Bekijk dan ook eens onze weekactie. Je vindt hier nog meer aanbiedingen voor plak PVC, klik PVC en visgraat PVC vloeren.

Loading...