Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

PVC vloeren IJmuiden

Zoek je een PVC vloer in IJmuiden? Bij POPUP vloerenmarkt vind je alle soorten pvc vloeren voor zeer lage prijzen. Bekijk onze grote collectie pvc vloeren in onze winkel in Heemskerk. We staan voor je klaar met een goed advies.

Country Pvc

Country PVC

BBL

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
€16,95per m2

Zelf een PVC vloer leggen in IJmuiden

Ben je van plan zelf een pvc vloer te leggen in IJmuiden? In onze winkel kan je voordelig de PVC vloer van je keuze bestellen. Wij kunnen deze vervolgens gratis bezorgen in IJmuiden waarna je deze snel zelf kunt leggen. Weet je nog niet precies hoe dat moet? Onze vloerspecialisten kunnen je helpen met advies en geven je zelfs een uitgebreide leginstructie. Zo bespaar je flink op de kosten omdat je geen legkosten hebt. Dit kan nog eenvoudiger door bijvoorbeeld een PVC vloer te kiezen met geïntegreerd kliksysteem, onze PVC specialisten geven je hierover graag advies.

Kom langs in onze winkel en zoek de perfecte PVC vloer uit, je hebt de keuze uit heel veel vloeren. Aan de hand van je persoonlijke wensen bekijken we welke vloer de beste oplossing is voor jouw situatie. Bijvoorbeeld een pvc vloer met natuurgetrouwe houtprint, parket vloeren of een andere passende vloer.

Vloerverwarming pvc vloeren IJmuiden

Wanneer je vloerverwarming hebt wil je hieruit natuurlijk het beste rendement mee behalen. Vaak wordt er dan voor een PVC vloer gekozen vanwege de goede warmtegeleiding en eenvoudige onderhoud. Zo heeft een klik PVC vloer al een Rd-waarde van 0,04 en een plak PVC vloer zelfs 0,03, wat fantastisch is voor het rendement van je vloerverwarming. Deze vloeren geleiden dus uitstekend.

Maar welke van deze twee vloeren is nu eigenlijk beter: plak PVC of klik PVC? Plak PVC heeft vanwege de geringe dikte van het materiaal een zeer lage warmteweerstand, terwijl klik PVC hierop iets hoger scoort. Echter, bij het verlijmen van plak PVC op vloerverwarming is het nodig om een egalisatielaag van tenminste 5mm aan te brengen, waardoor de uiteindelijke warmteweerstand van beide opties gelijk wordt. Daarnaast zorgt het hoge gewicht van klik PVC ervoor dat het goed contact maakt met de basisvloer.

Goedkoop pvc vloer assortiment

Kom eens langs in onze winkel en bekijk de grote keuze aan goedkope pvc vloeren van hoge kwaliteit. Of je nu zoekt naar mooie imitaties van een houten parket vloer, een visgraat pvc vloer, een pvc vloer voor een appartement of naar pvc laminaat. Wij hebben de juiste vloer voor een zeer scherpe prijs. Kom gerust langs in de winkel om alle mogelijkheden te ontdekken.

PVC vloeren in de aanbieding

Ben je opzoek naar PVC vloer aanbieding IJmuiden? Bij POPUP Vloerenmarkt zijn alle PVC vloeren elke dag in de aanbieding. Zo ben je altijd verzekerd van de laagste prijs. Wil je de PVC vloer ook nog eens met extra korting kopen? Bekijk dan ook even onze weekactie. Je vindt hier nog meer aanbiedingen voor plak PVC, klik PVC en visgraat PVC vloeren.

Loading...