Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

PVC vloeren Zaandam

Ben je op zoek naar een PVC vloer in Zaandam? Bij POPUP vloerenmarkt vind je verschillende soorten pvc vloeren voor zeer lage prijzen. Bekijk onze hele collectie pvc vloeren in onze winkel in Heemskerk. We staan je graag te woord met een goed advies.

Country Pvc

Country PVC

BBL

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
€16,95per m2

Eenvoudig zelf een PVC vloer leggen in Zaandam

Wil je zelf een pvc vloer leggen in Zaandam? Je kan bij ons voordelig de gewenste vloer bestellen. Wij kunnen deze vervolgens gratis bezorgen waarna je deze eenvoudig zelf kunt leggen. Weet je niet precies hoe dat moet? Onze adviseurs kunnen je helpen met advies en geven je graag een leginstructie. Zo bespaar je flink wat geld omdat je geen legkosten hebt. Dit kan nog makkelijker door bijvoorbeeld een vloer te kiezen met geïntegreerde ondervloer, onze PVC specialisten geven je hierover graag advies.

Kom langs in de winkel en zoek de perfecte pvc vloer uit, je hebt de keuze uit vele vloeren. Aan de hand van je persoonlijke wensen bekijken we welke vloer de beste oplossing is voor jouw situatie. Bijvoorbeeld een pvc vloer met natuurgetrouwe houtlook, houten vloeren of een andere passende vloer.

Vloerverwarming pvc vloeren Zaandam

Wanneer je vloerverwarming hebt wil je er natuurlijk het beste uithalen. Veel mensen kiezen dan voor een PVC vloer vanwege de uitstekende warmtegeleiding en lange levensduur. Zo heeft een klik PVC vloer al een Rd-waarde van 0,04 en een standaard PVC zelfs 0,03, wat fantastisch is voor het rendement van je vloerverwarming. Deze vloeren geleiden dus uitstekend.

Maar wat is er beter: plak PVC of klik PVC? Plak PVC heeft vanwege de dunheid van het materiaal een zeer lage warmteweerstand, terwijl klik PVC ietsje hoger scoort. Echter, bij het verlijmen van plak PVC op vloerverwarming is het nodig om een egalisatielaag van tenminste 5mm aan te brengen, waardoor de uiteindelijke warmteweerstand van beide opties gelijk wordt. Daarnaast zorgt het hoge gewicht van klik PVC ervoor dat het goed contact maakt met de basisvloer.

Goedkoop pvc vloer assortiment

Kom langs in onze showroom en bekijk de ruime keuze aan goedkope pvc vloeren in Zaandam. Of je nu op zoek bent naar mooie levensechte imitaties van een houten parket vloer, een visgraat pvc vloer, een vloer met isolerende werking of naar laminaat. Wij hebben de juiste vloer voor een zeer lage prijs. Kom gerust langs om de mogelijkheden te ontdekken.

PVC vloeren in de aanbieding

Ben je opzoek naar PVC vloer aanbieding Zaandam? Bij POPUP Vloerenmarkt zijn alle PVC vloeren in de aanbieding. Zo ben je altijd verzekerd bent van de laagste prijs. Wil je de PVC vloer ook nog met extra korting kopen? Bezoek dan ook af en toe onze weekactie. Je vindt hier nog meer aanbiedingen voor plak PVC, klik PVC en visgraat PVC vloeren.

Loading...