Skip to content
Google Review score Icoon van een vinkje

Winkel van meer dan 1.000m2

Icoon van een vinkje

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Icoon van een vinkje

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Laminaat Haarlem

Merk

Classen

€15,75per m2

Alleen in de winkel!

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van plinten

Laagste prijsgarantie

Winkel van meer dan 1.000m2

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van ondervloer en plinten
Laagste prijsgarantie
Winkel van meer dan 1.000m2

Beschrijving

Laminaat Haarlem extra breed is een robuuste én extra brede laminaatvloer. De Laminaat Haarlem extra breed is rondom voorzien van een echte v-groef en heeft een zeer slijtvaste toplaag met voelbare houtstructuur. Deze extra brede laminaatvloer Haarlem is waterbestendig en voorzien van een stevig kliksysteem waardoor deze zich snel en simpel laat installeren.

  • Extra breed laminaat
  • Matte toplaag
  • Waterbestendig

 

Productinformatie

Extra informatie

Afmetingen

128.6cm x 28.2cm

Dikte

8mm

Formaat

Extra breed

Groef

V4

Kleur

Bruin

Merk

Classen

Stijl

Hout

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

De Smidse 5 1969 NA Heemskerk

GERELATEERDE PRODUCTEN

Laminaat Alkmaar

Laminaat Alkmaar

Classen

Alleen in de winkel!

Waterbestendig
€15,75per m2

BEZOEK JOUW POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt is ruim 1.000m2 groot en wij hebben meer dan 2.000 vloeren op voorraad.

POPUP Vloerenmarkt
De Smidse 5
1969 NA Heemskerk

Routebeschrijving

LAMINAAT HAARLEM.

Laminaat Haarlem. Een extra brede en waterbestendige laminaatvloer met voelbare houtstructuur. Dankzij de speciale behandeling van de laminaat Zaandam is deze een aantal uren volledig waterdicht op de naden. Benieuwd naar alle waterbestendige laminaatvloeren? Bezoek dan nu jouw POPUP Vloerenmarkt vlakbij Haarlem >

WATERBESTENDIG.

Dankzij een speciale behandeling van het kliksysteem is de Laminaat Haarlem Waterbestendig. Dit wil zeggen dat er voor een aantal uur een laag water op de naden kan blijven liggen zonder dat deze in de vloer dringt. Hierdoor heb jij langer plezier van je nieuwe laminaat.

VOELBARE STRUCTUUR.

De laminaat Haarlem is heeft een mooie lichtbruine kleur en is voorzien van een extra matte en voelbare houtstructuur. Hierdoor is de laminaat Haarlem niet van een echte houten vloer te onderscheiden.

GOEDKOOP LAMINAAT HAARLEM.

Wil jij goedkoop laminaat Haarlem in het echt bewonderen? En alle voordelen van goedkoop laminaat Haarlem ontdekken? Bezoek dan nu jouw POPUP Vloerenmarkt vlakbij Haarlem >

LAMINAAT HAARLEM KOPEN.

Kom jij uit Haarlem-Centurm, Haarlem-Schalkwijk, Haarlem-Noord, Haarlem Zuid-West of Haarlem-Oost? En wil je de laminaat Haarlem kopen? Bezoek de POPUP Vloerenmarkt vlakbij Haarlem en ontdek onze grote collectie waterbestendige laminaatvloeren. Naast laminaat Haarlem kun je bij de POPUP Vloerenmarkt ook terecht voor het kopen van laminaat Zaandam, laminaat Amsterdam en laminaat Alkmaar.

5G KLIK-SYSTEEM.

Laminaat Haarlem is voorzien van het zogeheten 5G klik-systeem. Hierdoor is de laminaat Haarlem snel en eenvoudig zelf te leggen. Je herkent het 5G klik-systeem van laminaat Haarlem aan de blauwe kunststof veer in de kopse kant van de plank.

BETAALBAAR.

Goedkoop laminaat Haarlem. Ondanks alle voordelen van de laminaat Haarlem is deze betaalbaar en wordt de laminaatvloer Haarlem geleverd inclusief 20 jaar fabrieksgarantie.

Loading...