Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Floorlife Crestwood Hills

Merk

Floorlife

TOT 30% WINKELVOORDEEL

Alleen in de winkel!

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van plinten

Laagste prijsgarantie

Winkel van meer dan 1.000m2

Volledige Floorlife collectie in de winkel
Laagste prijsgarantie
Winkel van meer dan 1.000m2

Beschrijving

Floorlife Crestwood Hills. ‘Een stabiele parket vloer met een rustiek tintje’. Deze Floorlife Crestwoord Hills is een robuuste parketvloer leverbaar in 5 varianten. Van onbehandeld en gerookt tot wit en naturel geolied. De keuze is aan jou! Dankzij de mooie breedte van 22 centimeter en een plank dikte van 15mm is de Floorlife Crestwood Hills een heel stabiele parket vloer. Hierdoor is deze bijzonder geschikt voor het gebruik met vloerverwarming. Net als alle andere parketvloeren van Floorlife is ook deze schitterende variant voorzien van een eiken toplaag van maar liefst 4mm dik.

 • Zeer stabiel dankzij een breedte van 22cm
 • Europees eiken toplaag van 4mm
 • Leverbaar in 5 verschillende afwerkingen

Productinformatie

Extra informatie

Afmetingen

220cm x 22cm x15mm

Dikte

15mm

Dikte toplaag

4mm

Groef

V2

Kleur

Beige, Bruin, Grijs, Naturel

Merk

Floorlife

Installatie type

Verlijmd, Zwevend

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

De Smidse 5 1969 NA Heemskerk

GERELATEERDE PRODUCTEN

Floorlife Bel Air

Floorlife Bel Air

Floorlife

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
TOT 30% WINKELVOORDEEL

BEZOEK JOUW POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt is ruim 1.000m2 groot en wij hebben meer dan 2.000 vloeren op voorraad.

POPUP Vloerenmarkt
De Smidse 5
1969 NA Heemskerk

Routebeschrijving

FLOORLIFE CRESTWOOD HILLS BIJ POPUP VLOERENMARKT

Met een breedte van 22 centimeter en een lengte van ruim 220 centimeter valt ook de Floorlife Crestwood Hills in het rijtje van XL parketvloeren. De dikte van 15mm en een breedte van 22 centimeter maken echter dat de parketvloer uit de Crestwood Hills serie nog altijd uitstekend geschikt zijn voor het gebruik op vloerverwarming. De delen van deze lamelparket vloer zijn rondom voorzien van een mes- en groef systeem waardoor het leggen snel en eenvoudig gaat. Wil je de vloer daadwerkelijk gaan leggen op een basisvloer voorzien van vloerverwarming dan is het raadzaam om de delen volvlak te verlijmen. Zoals we van Floorlife gewend zijn is ook deze schitterende collectie parketvloer vervaardigd uit duurzaam Europees eikenhout.

DE VERSCHILLENDE HOUTSORTERINGEN

Alle Floorlife Crestwood Hills lamelparket vloeren hebben een rustieke houtsortering. Dit geeft niet alleen een natuurlijk uitstraling maar ook zeker een extra stoer tintje. De mooie gevulde knoesten en de kleine rustieke scheurtjes in het hout maken dat deze vloer in werkelijk elke interieur staat. Uiteraard heb je bij de Floorlife Crestwood Hills collectie de mogelijk om buiten de standaard afwerkingen te kiezen voor een onbehandelde variant. Val jij voor het rustieke uiterlijk van deze parketvloer, maar wil je liever een nog bredere plank? Kijk dan eens naar de 30 centimeter brede Floorlife Bel Air parketvloeren.

GEROOKTE PARKETVLOEREN

Buiten de bekende afwerkingen als wit geolied en naturel geolied. Is de Floorlife Crestwood Hills parketvloer ook leverbaar in twee gerookte afwerkingen. Door het roken van het eikenhout hebben deze twee varianten hun unieke diepdonkere kleuring gekregen. Twijfel je tussen een gerookte- en ongerookte parketvloer? Bezoek dan de POPUP Vloerenmarkt en laat je overtuigen.

VERSCHILLENDE AFWERKINGEN

De Floorlife Crestwood Hills parketvloer is leverbaar in 4 kant en klaar afgewerkte varianten. Hiermee hoef je na het kopen van je nieuwe Floorlife parket deze alleen nog maar te leggen. En zeg nou zelf, iedereen wil tegenwoordig toch een geoliede parketvloer? Het voordeel van een geoliede parketvloer is behalve de natuurlijk uitstraling natuurlijk ook dat deze plaatselijk kan worden bijgewerkt. Een aantal populaire afwerkingen binnen de Floorlife Crestwood Hills collectie zijn:

 • Onbehandeld rustiek. Mooie knoesten en de mogelijkheid tot afwerking naar keuze
 • Rustiek naturel geolied. De vloer krijgt een warme uitstraling met behoud van de knoesten
 • Rustiek wit geolied. Levendig oppervlak maar met een frisse witte tint
 • Rustiek naturel gerookt. De warme uitstraling van de naturel kleurig olie maar met een diepe ondertoon

AFGESCHUINDE KANTEN

Om de planken van de Floorlife Crestwood Hills extra te benadrukken is ervoor gekozen om de planken aan de lange zijden af te schuinen. Hierdoor ontstaat er bij het leggen de bekende v-groef. Doordat de v-groef zich alleen aan de lange zijden van de plank bevindt wordt de lengte van 220cm natuurlijk extra benadrukt.

INSTALLATIE VAN DE CRESTWOOD HILLS

Dankzij het professionele mes- en groef systeem van de lamelparket vloeren van Floorlife laten deze zich in een handomdraai installeren. Is het noodzakelijk dat je, bijvoorbeeld om het loopgeluid te reduceren, je nieuwe parketvloer op een ondervloer plaatst? Dan is de mes- en groef verbinding een uitkomst. Wil je de vloer liever volledig verlijmen, dit omdat je bijvoorbeeld vloerverwarming hebt? Maak dan gebruik van onze MS Polymeer parketlijm. Deze wordt speciaal aanbevolen voor het verlijmen van Floorlife parketvloeren. Uiteraard dienen alle lamelparket vloeren van Floorlife eerst 48 uur te acclimatiseren, op deze manier kan het hout wennen aan de temperatuur en luchtvochtigheid in de te leggen ruimte.

VOORDELEN VAN DE CRESTWOOD HILLS

 • Dankzij de dikte en breedte geschikt voor vloerverwarming
 • Rustiek uiterlijk
 • Eenvoudige installatie
 • Sprekende decors en natuurlijke uitstraling
 • Geschikt voor intensief gebruik

PARKET MET VLOERVERWARMING

Door de opbouw van een lamelparket vloer zijn deze nagenoeg altijd geschikt voor het gebruik met traditionele vloerverwarming. Echter is de dikte van de plank hierin ook belangrijk. We adviseren altijd om een parketvloer te kiezen met een maximale dikte van 15mm. Daarnaast is het, om haarscheuren in het hout te voorkomen, ook belangrijk om een niet al brede parketvloer te nemen. In dit geval voldoet de Floorlife Crestwood Hills parket vloer aan al deze eisen, en kun je zorgeloos genieten van jouw parket met vloerverwarming.

GARANTIE FLOORLIFE PARKET

Net als alle andere lamelparket vloeren van Floorlife worden ook de vloeren uit de Floorlife Crestwood Hills collectie geleverd met 12 jaar garantie bij huishoudelijk gebruik. Wil je weten hoeveel garantie je krijgt bij commercieel gebruik? In de winkel staan we elke dag voor je klaar!

CRESTWOOD HILLS RUSTIEK WIT 4502

De Floorlife Crestwood Hills rustiek wit 4502 is, zoals de naam doet vermoeden, kant en klaar afgewerkt met een witte olie. De zachte trendy witte kleur van deze vloer maakt dat deze in vrijwel elke huidig interieur goed tot zijn recht komt.

CRESTWOOD HILLS RUSTIEK NATUREL 4501

Met haar mooie warme tint en zijdezachte uitstraling is de Floorlife Crestwood Hills rustiek naturel 4501 de best verkocht variant uit deze prachtige collectie lamelparket vloeren.

CRESTWOOD HILLS RUSTIEK ONBEHANDELD 4500

Ben jij iemand die liever een vloer heeft die net iets anders is dan de rest? En wil jij je de afwerking van je nieuwe parketvloer zelf bepalen? Dan is de Floorlife Crestwood Hills rustiek onbehandeld 4500 een vloer voor jou. Deze kan na het leggen worden behandeld met een olie of lak naar jouw eigen wens. Op deze manier ben je verzekerd van een unieke vloer! Heb je vragen over het schuren, olien of lakken van je nieuwe Floorlife parket? In de winkel staan we voor je klaar.

CRESTWOOD HILLS RUSTIEK GEROOKT NATUREL 4503

Evenals de naturel geoliede variant is ook de Floorlife Crestwood Hills rustiek gerookt naturel 4503 na het schuren meermaals voorzien van een naturel kleurig olielaag. Echter heeft deze variant eerst een rook behandeling ondergaan. Hierdoor heeft de vloer een diepbruine ondertoon gekregen. Wil je meer weten over gerookte parketvloeren? Bezoek dan de winkel bij jou in de buurt en laat je inspireren door de uitgebreide collectie gerookte parketvloeren van Floorlife.

CRESTWOOD HILLS RUSTIEK GEROOKT WIT 4504

De Floorllife Crestwood Hills rustiek gerookt wit 4504 is een wit geoliede parketvloer van Floorlife welke net als variant met een naturel olie ook eerst een rook behandeling heeft ondergaan. Ben je opzoek naar het meest unieke item binnen deze prachtige collectie? Dan is dit er één voor jou. Ondanks de zijdezachte witte afwerkingen springen de diepdonkere kleuren van het eikenhout er bij elke plank op een unieke manier uit.

FLOORLIFE PARKET KOPEN

Heb jij al iets moois gespot, en wil je een Floorlife Crestwood Hills parket vloer kopen? Bezoek dan nu jouw POPUP Vloerenmarkt. Bij de winkel in jouw buurt leggen we je graag alles uit over deze unieke collectie.

Loading...