Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Floorlife Bel Air

Merk

Floorlife

TOT 30% WINKELVOORDEEL

Alleen in de winkel!

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van plinten

Laagste prijsgarantie

Winkel van meer dan 1.000m2

Laagste prijsgarantie
Winkel van meer dan 1.000m2

Beschrijving

Wil jij nog maar één keer in je leven een nieuwe vloer kopen? Dan is de Floorlife Bel Air parketvloer echt iets voor jou! Met een dikte van maar liefst 18mm en een 4mm dikke toplaag van echt Europees eikenhout is dit een vloer voor het leven. Naast de stevige planken en de extra dikke eiken toplaag hebben de planken van deze robuuste lamelparket vloer ook nog eens een gigantische afmeting. Met een breedte van 30 centimeter en een lengte van meer dan twee meter haal jij met de Floorlife Bel Air een ware reus in huis. En alsof het formaat van deze xl eiken parket vloer nog niet genoeg was is er ook nog gekozen voor een extra rustieke houtsortering. Dit geeft jouw nieuwe Floorlife parket vloer een extra stoer tintje.

 • Zeer robuuste parketvloer
 • Europees eiken toplaag van 4mm
 • XL formaat parketvloer

Productinformatie

Extra informatie

Afmetingen

220cm x 30cm x18mm

Dikte

18mm

Dikte toplaag

4mm

Groef

V2

Kleur

Beige, Bruin, Grijs, Naturel

Merk

Floorlife

Installatie type

Verlijmd, Zwevend

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

De Smidse 5 1969 NA Heemskerk

GERELATEERDE PRODUCTEN

Floorlife Brentwood

Floorlife Brentwood

Floorlife

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
TOT 30% WINKELVOORDEEL

BEZOEK JOUW POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt is ruim 1.000m2 groot en wij hebben meer dan 2.000 vloeren op voorraad.

POPUP Vloerenmarkt
De Smidse 5
1969 NA Heemskerk

Routebeschrijving

FLOORLIFE BEL AIR XL PARKETVLOER

Met een breedte van 30 centimeter en een lengte van ruim 220 centimeter is de Floorlife Bel Air een echte XL parketvloer. Maar niet alleen het formaat van de delen maar ook de dikte van de planken en de dikte van de toplaag maken dat deze Floorlife Bel Air in het rijtje van de XL parket vloeren thuishoort. Floorlife Venice is een lamelparket vloer met een Europees eikenhouten toplaag van maarliefst 3 millimeter. De planken hebben een lengte van bijna twee meter en een breedte van 19 centimeter. Een klassiek formaat passend in elke ruimte in huis. De Floorlife Venice is leverbaar in tal van behandelingen en afwerkingen. Van Select tot Rustiek, binnen de Venice parket collectie van Floorlife vind je het allemaal. Net als alle Floorlife parketvloeren wordt ook de Venice kant-en-klaar afgeleverd in een kleurolie naar keuze. De Floorlife Venice is lamelparket vloer met aan de lange kanten van de plank een subtiele v-groef. Hierdoor springt elke plank er op zijn eigen manier uit.

WELKE HOUTSORTERING

Extra rustiek = Extra stoer. Alle Floorllife Bel Air parketvloer hebben een extra rustieke houtsortering. Hiermee wordt de kwaliteit en de stoerheid van deze solide parket vloer nog maar een extra benadrukt. De grove donkere knoesten en kleine gevulde scheuren in de eiken toplaag springen er dan ook echt uit. Hou jij van het stoeren uiterlijk van deze Bel Air parketvloer, maar wil je liever een visgraat parket? Bekijk dan ook eens de Floorlife Beverly Hills visgraat.

WELKE AFWERKING

Een geoliede parketvloer. Wie wil dat nou niet? Ook en ook nog in een gigantisch formaat! Alle Bel Air zijn leverbaar in tal van verschillende kleuroliën. Naast de kleuren blank, naturel en wit kun je er ook bij de Floorlife Bel Air voor kiezen om de parket vloer onbehandeld te leggen. Je kunt deze dan na het leggen zelf de kleur van je dromen geven. Een aantal populaire afwerkingen van de Floorlife Bel Air zijn:

 • Blank geolied. De vloer behoudt zijn natuurlijke kleur
 • Naturel geolied. De vloer krijgt een warme uitstraling
 • Wit geolied. De vloer krijgt een zachte maar warme witte tint
 • Onbehandeld. Je geeft het parket de kleur van jouw eigen keuze

TWEE GROEVEN

De Floorlife Bel Air parketvloeren zijn deze keer niet aan vier, maar aan twee kanten van de plank afgeschuind. Hierdoor wordt de lengte van 220 centimeter nog een extra benadrukt. Het voordeel van een v-groef in een parketvloer is natuurlijk dat elke plank op haar unieke wijze eruit springt.

FLOORLIFE BEL AIR LEGGEN

Bij het leggen van de Floorlife Bel Air lamelparket vloeren heb je twee opties. De eerste is om de planken aan elkaar te verlijmen middels onze speciale messing- en groef lijm. De tweede optie is om de vloer volledig op de basisvloer te verlijmen. Hiervoor kun je het best gebruik maken van de parketlijm van Floorlife.

VOORDELEN FLOORLIFE BEL AIR PARKET VLOER

 • Extra lange en brede planken
 • Robuuste uitstraling
 • Lange levensduur
 • Wordt met de jaren mooier
 • Geschikt voor intensief gebruik

VLOERVERWARMING

Door de dikte van maar liefst 18mm is de Floorlife Belair helaas niet geschikt voor het gebruik op vloerverwarming. Daarnaast is ook de breedte van 30 centimter groter dan de maximale 27 centimeter die wordt geadviseerd bij het gebruik op vloerverwarming. Wil je een lamelparket vloer welke wél geschikt is voor vloerverwarming? Neem dan eens een kijkje bij de Floorlife Venice parketvloeren.

GARANTIE FLOORLIFE PARKET

Ondanks de dikte van de plank en de 4 millimeter dikke eiken toplaag worden ook alle vloer uit het Bel Air assortiment van Floorlife geleverd met 12 jaar fabrieksgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je geheel vrij van zorgen kunt genieten van je nieuwe parket vloer. Heb je vragen over het gebruik en onderhoud van je nieuwe lamelparket? Of een heel andere vraag? Bij POPUP Vloerenmarkt staan we dagelijks voor je klaar!

BEL AIR EXTRA RUSTIEK WIT 4702

Met de Floorlife Bel Air extra rustiek wit 4702 heb je een optie waarmee je de grote stoere vloerdelen van de Bel Air collectie toch een rustige uitstraling kunt geven. De mooie witte tint en de zijdezachte uitstraling van de olie maken dat deze variant in bij elke modern interieur past.

BEL AIR EXTRA RUSTIEK NATUREL 4701

Net als alle prachtige Floorlife parketvloeren heeft ook de Floorlife Bel Air extra rustiek naturel 4701 een warme diepbruine kleur gekregen van de naturel gekleurde olie waarmee deze parketvloer na het schuren is behandeld. Door warme uitstraling en het robuuste uiterlijk maken dat deze variant waarschijnlijk één van de populairste parketvloer van het moment is.

BEL AIR EXTRA RUSTIEK ONBEHANDELD 4700

Ben je overtuigd van de kwaliteit en uitstraling van deze parketvloer, maar wil je geen standaard kleurolie? Kies dan voor de Bel Air Extra rustiek onbehandeld 4700. Deze heeft natuurlijk dezelfde stoere looks als de kant-en-klare varianten maar kan na het leggen in een kleur naar eigen keuze worden afgewerkt. Een zwarte olie of een extra matte blanke lak? De keuze is aan jou.

BEL AIR EXTRA RUSTIEK BLANK 4703

Wil jij graag de looks van een geoliede parketvloer, maar vind je het ook belangrijk dat de oorspronkelijk kleur van het zichtbaar blijft? Dan is de Floorlife Bel Air extra rustiek blank 4703 echt iets voor jou! Door de vloer na het schuren te voorzien van een blanke olie blijven de natuurlijke looks van het hout zichtbaar.

FLOORLIFE PARKET KOPEN

Heb jij al iets moois gespot, en wil je een parket vloer kopen? Of ben je na alles nieuwsgierig geworden naar de Floorlife Bel Air of één van de andere de parketvloeren van Floorlife? Bezoek dan nu jouw POPUP Vloerenmarkt en laat je inspireren en adviseren, wij staan voor je klaar!

Loading...