Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Floorlife Gramercy Park visgraat

Merk

Floorlife

TOT 30% WINKELVOORDEEL

Alleen in de winkel!

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van plinten

Laagste prijsgarantie

Winkel van meer dan 1.000m2

Volledige Floorlife collectie in de winkel
Laagste prijsgarantie
Winkel van meer dan 1.000m2

Beschrijving

Het paradepaardje van Floorlife parket. De Floorlife Gramercy Park visgraat. Een reuze visgraat met de bekende Select sortering. De Floorlife Gramercy Park is zonder twijfel de meest luxe visgraat parketvloer op de Nederlandse markt. De lange slanke delen van deze visgraat parket vloer hebben een Europees eiken toplaag van 3 millimeter en zijn rondom voorzien van een professionele mes- en groef verbinding. Wil jij een luxe visgraat parket? Met extra lange en brede planken, en zeer weinig tot geen knoesten per plank? Dan is deze reuze visgraat vloer echt iets voor jou!

 • 95 centimeter lange visgraat
 • Maar liefst 19 centimeter breed
 • Meest rustige houtsortering van Floorlife
 • Europees eiken toplaag van 3mm
 • Zeer luxe uitstraling

Productinformatie

Extra informatie

Afmetingen

95cm x 19cm x14mm

Dikte

14mm

Dikte toplaag

3mm

Groef

V4

Kleur

Beige, Bruin, Grijs, Naturel

Merk

Floorlife

Installatie type

Verlijmd, Zwevend

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

De Smidse 5 1969 NA Heemskerk

GERELATEERDE PRODUCTEN

Floorlife Beverly Hills Visgraat

Floorlife Beverly Hills visgraat

Floorlife

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
TOT 30% WINKELVOORDEEL

BEZOEK JOUW POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt is ruim 1.000m2 groot en wij hebben meer dan 2.000 vloeren op voorraad.

POPUP Vloerenmarkt
De Smidse 5
1969 NA Heemskerk

Routebeschrijving

REUZE VISGRAAT PARKET VAN FLOORLIFE

Woorden schieten letterlijk tekort om deze unieke parketvloer te beschrijven. 19 centimeter breed en maar liefst 95 centimeter in lengte maken van de Floorlife Gramercy Park visgraat een echte REUZE visgraat parket vloer. Net als bij een visgraat laminaat worden de delen van deze schitterende visgraat parketvloer haaks op elkaar gelegd. Hierdoor ontstaat er dan ook het inmiddels alom gewaardeerde visgraat patroon. Werkelijk elk aspect aan de Floorlife Gramercy Park visgraat parketvloer is bijzonder te noemen. Door de lange en extra brede delen van deze visgraatvloer te combineren met de unieke Select houtsortering straalt deze vloer één bonk luxe uit. Ga jij alleen voor de allerbeste visgraat parketvloer? Dan is de Floorlife Gramercy Park er één voor jou!

SELECT HOUTSORTERING

De Floorlife Gramercy Park visgraat vloeren hebben een 3mm eiken toplaag gesorteerd uit de zogeheten Select sortering van Floorlife. Deze sortering, ook wel bekend als natuursortering wordt gemaakt uit de mooiste planken van de Eik. Alleen de geselecteerde planken zonder knoesten en scheuren worden binnen deze houtsortering gebruikt. Op deze manier ontstaat er, ondanks de extreem grote vloerdelen, een zeer rustige en luxe uitstraling.

De populairste vloeren binnen de Gramercy Park collectie zijn:

 • Select naturel, rustige uitstraling en een warme kleur
 • Select wit, weinig tot geen knoesten en een zijdezachte witte glans
 • Select blank, beschermd maar met behoud van de originele kleur van het hout

KANT EN KLAAR PARKET

De Floorlife Gramercy Park visgraat is leverbaar in drie kant en klare varianten. Naturel geolied, wit geolied en natuurlijk de populaire blank geoliede variant. Hiernaast is er natuurlijk ook een onbehandelde variant. Deze kun je na het leggen dan ook zelf op kleur brengen.

GROOTSTE VISGRAAT

Waarschijnlijk is de Floorlife Gramercy Park visgraat de grootste visgraat parketvloer op de Nederlandse markt. Met een lengte van 95 centimeter en de breedte van een standaard plank is dit de absolute eindbaas onder de visgraat vloeren. Naast het enorme formaat van de planken zijn deze tevens rondom afgeschuind. Hierdoor wordt elke plank op een unieke wijze uitgelicht. Heb je niet een hele grote woning en zijn de delen van deze visgraat parketvloer toch iets te groot? Bekijk dan ook eens de Floorlife Van Nuys visgraat parket vloeren.

INSTALLATIE

Heb jij een Floorlife Gramercy Park visgraat parket gekocht? En wil je deze gaan leggen? We adviseren je om deze volvlak te verlijmen op de basisvloer middels onze speciale parketlijm. Hierdoor blijven de delen van deze visgraat vloer goed liggen. Daarnaast is het op deze manier tevens mogelijk om deze vloer te combineren met vloerverwarming. Heb vragen over het leggen van je nieuwe vloer? Bij POPUP Vloerenmarkt helpen we je graag!

DE VOORDELEN

 • Grootste visgraat parketvloer op de markt
 • Weinig noesten, dus een rustige uitstraling
 • Europees eiken toplaag van 3mm
 • Ware eyecatcher
 • Geschikt voor vloerverwarming

VISGRAAT OP VLOERVERWARMING

Met een warmteweerstand van 0,09 is de Floorlife Gramercy Park visgraat goed te combineren met vloerverwarming. Je dient de delen van deze visgraat vloer dan direct op de afwerkvloer te verlijmen. Daarnaast is het belangrijk dat de bovenkant van de afwerkvloer niet warmer wordt dan 27 graden Celsius. Op deze manier kun je jarenlang genieten van je luxe visgraat parket gecombineerd met alle gemakken van vloerverwarming.

GARANTIE OP FLOORLIFE PARKET VLOEREN

Deze sterke visgraat parketvloer van Floorlife wordt geleverd met 12 jaar garantie bij residentieel gebruik. Uiteraard zijn de Floorlife Gramercy Park visgraat vloeren ook geschikt voor gebruik op kantoor of bijvoorbeeld in een winkel. Informeer dan altijd even naar de garantievoorwaarden die gelden met commercieel gebruik van deze unieke parketvloer. Heb je toch nog vragen over de garantie op een eiken parket vloer? Neem dan even contact met ons op, of breng een bezoek aan de winkel bij jou in de buurt.

GRAMERCY PARK VISGRAAT SELECT ONBEHANDELD 5000

Voor diegene die niet van standaard houdt en zijn of haar nieuwe visgraat parket wil afwerken met een olie of lak naar keuze is er de Floorlife Gramercy Park visgraat select onbehandeld 5000. Een rustige visgraat parketvloer met weinig tot geen knoesten maar zonder afwerking. Hiermee heb jij de mogelijkheid om deze reuze visgraat vloer de kleur en afwerking te geven die jij wenst!

GRAMERCY PARK VISGRAAT SELECT WIT 5002

Rustige houtsortering, extreem groot formaat en een mooie witte afwerking maken van de Floorlife Gramercy Park visgraat select wit 5002 een zeer bijzondere vloer binnen de collectie van Floorlife. De zachte witte tint en de grote delen van deze variant zorgen ervoor dat deze in elk luxe interieur past.

GRAMERCY PARK VISGRAAT SELECT NATUREL 5001

De Gramercy Park visgraat select naturel 5001 is de meest gekozen variant binnen deze schitterende collectie parketvloeren van Floorlife. Door de delen na het schuren te voorzien van een naturel kleurige olie hebben deze een prachtige warme tint gekregen.

GRAMERCY PARK VISGRAAT SELECT BLANK 5003

Een parketvloer die beschermd is tegen het indringen van vuil en vocht maar die toch de looks van het oorspronkelijk hout heeft? Hiervoor hebben ze deze Floorlife Gramercy Park visgraat select blank 5003 ontwikkeld. Door het toepassen van een kleurloze vloerolie blijven de natuurlijk eigenschappen van het eikenhout zichtbaar en is de vloer toch zeer goed beschermd. Wil je weten hoe een Floorlife parket voorzien van een blanke olie er in het echt uitziet? Bezoek dan nu de POPUP Vloerenmarkt in jouw regio.

FLOORLIFE GRAMERCY PARK VISGRAAT KOPEN

Ben je overtuigd van de kwaliteiten van deze bijzondere visgraat vloer? En wil jij een leven op een vloer die zoveel luxe uitstraalt als deze? Bezoek dan nu jou POPUP Vloerenmarkt en ontvang direct de laagste prijs voor jouw nieuwe Floorlife parket vloer.

Loading...