Skip to content
Google Review score Icoon van een vinkje

Winkel van meer dan 1.000m2

Icoon van een vinkje

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Icoon van een vinkje

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Floorlife Van Nuys visgraat

Merk

Floorlife

TOT 30% WINKELVOORDEEL

Alleen in de winkel!

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van plinten

Laagste prijsgarantie

Winkel van meer dan 1.000m2

Luxe visgraat parketvloeren al voor €57,95 per m2
Volledige Floorlife collectie in de winkel
Winkel van meer dan 1.000m2

Beschrijving

De Floorlife Van Nuys visgraat is een visgraat parketvloer waar de luxe vanaf spat! Bij deze Van Nuys visgraat lamel parket heeft Floorlife gekozen om haar Select houtsortering toe te passen. Deze Select houtsortering zorgt ervoor dat de vloer een prachtige egale uitstraling heeft. Dit is een rustige eiken toplaag van 3mm dik zonder knoesten en scheuren. Bij deze visgraat lamelparket vloer zijn het dus niet de knoesten die de vloer een levendige uitstraling gegeven, maar zijn het voornamelijk de korte slanke delen van deze visgraatvloer die voor de levendigheid zorgen.

 • Floorlife’s unieke Select natuursortering
 • Zeer luxe uitstraling dankzij de korte smalle delen
 • Europees eiken toplaag van 3mm

Productinformatie

Extra informatie

Afmetingen

62.5cm x 12.5cm x14mm

Dikte

14mm

Dikte toplaag

3mm

Groef

V4

Kleur

Beige, Bruin, Grijs, Naturel

Merk

Floorlife

Installatie type

Verlijmd, Zwevend

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

De Smidse 5 1969 NA Heemskerk

GERELATEERDE PRODUCTEN

Floorlife Beverly Hills Visgraat Rustiek Dubbel Gerookt Naturel 4103

Floorlife Beverly Hills visgraat

Floorlife

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
TOT 30% WINKELVOORDEEL

BEZOEK JOUW POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt is ruim 1.000m2 groot en wij hebben meer dan 2.000 vloeren op voorraad.

POPUP Vloerenmarkt
De Smidse 5
1969 NA Heemskerk

Routebeschrijving

FLOORLIFE VAN NUYS VISGRAAT PARKET

De korte smalle planken en de zeer rustige houtsortering van de Floorlife Van Nuys visgraat parketvloeren maken dat deze vloer zeer veel luxe uitstraalt. Waar normaal gesproken de knoesten en scheuren van een parketvloer voor het levendige karakter zorgen wordt dat bij de Van Nuys visgraat vloeren gecreëerd door de korte smalle delen. Dankzij de Select houtsortering heeft de vloer, ondanks de vele korte smalle planken, een warme en egale uitstraling. De toplaag van deze unieke lamelparket vloeren bestaan uit een 3mm dikke Europees eiken toplaag. De Floorlife Van Nuys visgraat is leverbaar in drie kant-en-klaar afgewerkte kleuren en natuurlijk een onbehandelde variant.

SELECT VISGRAAT VLOER

De Floorlife Van Nuys visgraat vloeren hebben een eiken toplaag gesorteerd uit de zogeheten Select sortering van Floorlife. Dit betekent een rustige egale uitstraling zonder al teveel knoesten en scheuren. In de wereld van parketvloer noemen we deze sortering ook wel de natuursortering. Deze variant onder de sorteringen is de meest luxe sortering, maar ook meteen de duurste. Je kunt je voorstellen dat wanneer we van een Eik planken zagen dat er maar een paar planken per Eik zonder knoesten zullen zijn. Kies je ondanks de wat hogere prijs toch voor één van de Select sorteringen van Floorlife parket? Dan weet je zeker dat jouw nieuwe vloer uniek zal zijn, én een brok luxe zal uitstralen!

Hieronder een aantal van de meest verkochte items binnen de Van Nuys visgraat collectie:

 • Select wit, weinig knoesten en een zijde witte glans
 • Select naturel, warme roodbruine uitstraling
 • Select onbehandeld, de mogelijkheid om de vloer een kleur naar wens te geven

KANT-EN-KLAAR GEOLIEDE PARKETVLOER

De Floorlife Van Nuys parketvloeren worden, op de onbehandelde versie na, allen kant-en-klaar afgewerkt geleverd. Op deze manier kun jij na het leggen van je nieuwe visgraat parketvloer deze direct belopen. Wil je deze lamelparket visgraat helemaal naar eigen wens afwerken? Kies dan voor de Select onbehandeld. Hiermee heb jij de mogelijkheid om deze schitterende lamelparket visgraat vloer helemaal naar eigen inzicht te oliën of te behandelen met een blanke lak.

PARKETVLOER MET V-GROEF

We weten inmiddels dat de Floorlife Van Nuys visgraat parketvloeren een rustige uitstraling en een egale kleur hebben. Hierom hebben ze de korte delen van de planken rondom licht afgeschuind. Hierdoor ontstaat er een mooie fijne v-groef (V4) welke ervoor zorgen dat toch elke plank eruit springt. Wil jij graag een nieuwe visgraat parketvloer maar heb je de planken liever toch nog een slag groter? Bekijk dan ook eens de Floorlife Gramercy Park visgraat.

FLOORLIFE VAN NUYS PARKET INSTALLEREN

Ben jij de trotse eigenaar van een nieuwe Floorlife parketvloer? En heb jij een basisvloer voorzien van vloerverwarming? Dan is het belangrijk dat je je nieuwe Floorlife parket vloer volledig verlijmd op de basisvloer. Op deze manier behaal je hoogste rendement van je vloerverwarming, en kun je bovendien zorgeloos genieten van je nieuwe visgraat parket. We adviseren je bovendien om gebruik te maken van de door Floorlife aanbevolen parketlijm. Je vindt deze parketlijm en andere producten voor het leggen van een parketvloer in onze categorie Doe-het-zelf en onderhoud. Wil jij je nieuwe vloer liever op een ondervloer leggen? Bijvoorbeeld omdat je aan geluidsreductie dient te voldoen? Maak dan gebruik van een geschikte houtlijm.

VOORDELEN FLOORLIFE VAN NUYS VISGRAAT LAMELPARKET

 • Meest luxe uitstraling binnen de Floorlife parket collectie
 • Egale kleur en rustige uitstraling
 • Europees eiken toplaag van 3mm
 • Ook onbehandeld leverbaar
 • Geschikt voor vloerverwarming

FLOORLIFE PARKET MET VLOERVERWARMING

Dankzij de lage warmteweerstand van 0,09 is ook De Floorlife Van Nuys visgraat perfect te gebruiken met vloerverwarming. Natuurlijk zorgt ook de opbouw van de plank dat deze schitterende visgraat lamelparket vloer de warmte goed doorlaat. Heb jij vloerverwarming en wil je de Floorlife Van Nuys visgraat parket vloer gaan leggen? Hou er dan alsjeblieft ook rekening mee dat de bovenzijde van je deklvoer niet warmer mag worden dan zo’n 27 graden. Deze temperatuur kun je regelen door de temperatuur van het water bij te stellen. Om het meeste rendement uit je vloerverwarming te halen is het belangrijk om je nieuwe visgraat parket volledig op de basisvloer te verlijmen. Heb je vragen over het leggen van een parketvloer? In de winkel staan we voor je klaar!

GARANTIE

Deze sterke visgraat parketvloer wordt geleverd met 12 jaren garantie bij gebruik in huis. Wil jij de Floorlife Van Nuys visgraat in je kantoor of winkel gaan leggen? Er kunnen dan andere garantievoorwaarden gelden. Informeer hier naar bij jouw POPUP Vloerenmarkt vestiging.

VAN NUYS VISGRAAT SELECT ONBEHANDELD 4800

Evenals bij de Floorlife Reseda visgraat en de Floorlife Beverly Hills visgraat van Floorlife is er ook onbehandelde versie. De Floorlife Van Nuys visgraat select onbehandeld 4800 wordt anders dan normaal niet kant-en-klaar afgewerkt geleverd. Dus wil jij de kleur van je nieuwe parketvloer geheel naar wens invullen? Kies dan van de Van Nuys visgraat onbehandeld.

VAN NUYS VISGRAAT SELECT WIT 4802

Rustige houtsortering en een zijdezachte witte afwerking maken van de Floorlife Van Nuys visgraat select wit 4802 een wel heel bijzonder item. De mooie glans en egale kleur van deze wit geoliede parketvloer passen in elke interieur.

VAN NUYS VISGRAAT SELECT NATUREL 4801

De Floorlife Van Nuys visgraat select naturel 4801 is de best verkochte kleur binnen deze prachtige collectie visgraat parket vloeren. Na het schuren van de planken is de select naturel 4801 afgewerkt met een naturel vloerolie. Door de afwerking met deze naturel olie hebben de planken nog altijd de rustige uitstraling van de select sortering, maar nu met een prachtige warme tint. Niet voor niet is een naturel geoliede parketvloer één van de meest gemaakte keuzes.

VAN NUYS VISGRAAT SELECT BLANK 4803

Een ander zeer bijzonder item binnen de Van Nuys collectie is de Floorlife Van Nuys visgraat select blank 4803. De korte slanke planken van deze lamelparket vloer worden na het schuren behandeld met een blanke olie. Hierdoor krijgen de planken een zachte warme tint maar blijft de oorspronkelijke kleur van het Europese eikenhout bewaard. Wil jij iets unieks? Kies dan voor een Floorlife parketvloer welke kant-en-klaar is afgewerkt met een blanke olie.

FLOORLIFE VAN NUYS VISGRAAT PARKET KOPEN

Heb jij je keuze gemaakt? En wil je een Floorlife Van Nuys visgraat kopen? Betaal niet teveel en bezoek vandaag nog de POPUP Vloerenmarkt bij jou in de buurt. Behalve de allerlaagste prijs bieden we je ook graag tips en trucs voor het leggen van je nieuwe parketvloer.

Loading...