Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Floorlife Reseda visgraat

Merk

Floorlife

TOT 30% WINKELVOORDEEL

Alleen in de winkel!

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van plinten

Laagste prijsgarantie

Winkel van meer dan 1.000m2

Volledige Floorlife collectie in de winkel
Laagste prijsgarantie
Winkel van meer dan 1.000m2

Beschrijving

We weten dat een parketvloer niet altijd duur hoeft te zijn. Maar wist je dat er ook een eiken visgraatvloer is die in elke budget past. De Floorlife Reseda visgraat lamelparket vloer is er zo één. Vier afgeschuinde kanten, rondom mes- en groef, en een echte eiken toplaag van maar liefst 3mm. Wacht niet langer en ontdek de complete collectie Floorlife Reseda visgraat vloeren nu bij jouw POPUP Vloerenmarkt.

 • Trendy visgraatvloer
 • Budgetvriendelijke parketvloer
 • Ook leverbaar als Floorlife Reseda

Productinformatie

Extra informatie

Afmetingen

60cm x 15cm x10mm

Dikte

10mm

Dikte toplaag

3mm

Groef

V4

Kleur

Beige, Bruin, Grijs, Naturel

Merk

Floorlife

Installatie type

Verlijmd, Zwevend

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

De Smidse 5 1969 NA Heemskerk

GERELATEERDE PRODUCTEN

Floorlife Gramercy Park Visgraat

Floorlife Gramercy Park visgraat

Floorlife

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
TOT 30% WINKELVOORDEEL

BEZOEK JOUW POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt is ruim 1.000m2 groot en wij hebben meer dan 2.000 vloeren op voorraad.

POPUP Vloerenmarkt
De Smidse 5
1969 NA Heemskerk

Routebeschrijving

FLOORLIFE RESEDA VISGRAAT PARKET

Met de Floorlife Reseda lamelparket vloeren bewees Floorlife al dat een echte eiken parketvloer niet duur hoeft te zijn. Maar met de Floorlife Reseda visgraat doen ze iedereen versteld staan. Eiken toplaag, rondom lopende v-groef en 12 jaar garantie. Dat is waar de Floorlife Reseda visgraatvloeren voor staan. Budgetvriendelijk en toch een kwalitatief hoogwaardige lamelparket vloer met de luxe uitstraling van een visgraat.

RUSTIEKE VISGRAAT VLOER

Alle Floorlife Reseda visgraat parket vloeren hebben een eiken toplaag met een rustieke houtsortering. Hou jij van een levendige eiken parketvloer, in een visgraat patroon, maar wil je zo weinig mogelijk geld uitgeven? Waarschijnlijk is de Floorlife Reseda visgraat parketvloer dan iets voor jou! Ondanks de zeer lage prijs beschikken deze vloeren toch over een echt eiken toplaag met een dikte van 3mm. De Floorlife Reseda visgraat is leverbaar in 4 verschillende afwerkingen. En wist je dat deze afwerking gelijk zijn aan die van de standaard plank Reseda? Bezoek jouw POPUP Vloerenmarkt en ontdek de complete Floorlife Reseda visgraat collectie. De volgende afwerkingen Floorlife Reseda visgraat parketvloeren worden het meest gekozen:

 • Blank geolied, de oorspronkelijk kleur van het hout blijft bewaard
 • Wit geolied, de zachte witte tint past in elk modern interieur
 • Naturel geolied, de warme tinten maken van de afwerking een ware klassieker

AFWERKINGEN VAN DE RESEDA VISGRAAT

Net als de standaard formaat planken van de Floorlife Reseda zijn ook de planken van de Floorlife Reseda visgraat leverbaar in drie geoliede varianten en één onbehandelde versie.

RESEDA VISGRAAT LEGGEN

Wil jij je eigen Floorlife Reseda visgraat vloer gaan leggen, en wil je deze volvlak op de basisvloer gaan verlijmen? Maak dan gebruik van onze speciale parketlijm voor lamelparket visgraat vloeren. Ga je alleen de naden van het parket lijmen, omdat je graag gebruik maakt van een ondervloer? Kies dan voor onze messing- en groef lijm.

VOORDELEN FLOORLIFE RESEDA PARKETVLOER

 • Betaalbare visgraat parket vloer
 • Mooie kleurschakeringen tussen de planken
 • Robuuste eiken toplaag van 3mm
 • Eenvoudig zelf te leggen
 • Ideaal voor vloerverwarming, dankzij de geringe dikte

VLOERVERWARMING

Floorlife Reseda visgraat. Met een warmteweerstand van slechts 0,08 ideaal te combineren met traditionele vloerverwarming. Natuurlijk zorgt ook de opbouw van de plank dat deze schitterende visgraat parketvloer de warmte goed doorlaat. Heb jij vloerverwarming en wil je de Floorlife visgraat parket vloer gaan leggen? Zorg er dan wel voor dat de bovenkant van de dekvloer niet boven de 27 graden Celsius uitkomt. Daarnaast adviseren we je om de parketvloer volledig op de dekvloer vast te lijmen middels onze speciale MS Polymeer parketlijm. Vind je het te spannend om je eigen visgraat parketvloer te gaan leggen? Of heb je gewoon een aantal tips voor het leggen van visgraat parket nodig? Bezoek dan nu jouw POPUP Vloerenmarkt, wij helpen je graag!

FLOORLIFE RESEDA VISGRAAT GARANTIE

Ondanks de zeer geringe prijs voor de Floorlife Reseda vsigraat lamelparket vloeren worden deze standaard geleverd met 12 jaar fabrieksgarantie. Zo krijg je ondermeer garantie op scheuren en loslaten van de toplaag.

RESEDA VISGRAAT RUSTIEK ONBEHANDELD 5190

Zoals we van Floorlife parket gewend zijn is er ook binnen de Reseda visgraat serie een onbehandelde versie. De Floorlife Reseda visgraat rustiek onbehandeld 5190 wordt geleverd zonder te zijn behandeld met een kleurolie. Kies voor de Reseda visgraat onbehandeld wanneer jij de kleur van je nieuwe gelegde parketvloer helemaal zelf wil bepalen.

RESEDA VISGRAAT WIT 5191

Anders dan bij de onbehandelde variant is de Floorlife Reseda visgraat wit 5191 wel behandeld met een kleurolie. En wat voor één! De prachtige zachte witte kleur van de olie geeft deze robuuste visgraat parketvloer een trendy en modern uiterlijk.

RESEDA VISGRAAT RUSTIEK NATUREL 5192

Waarschijnlijk het meest verkochte item uit de Reseda visgraat collectie. De Floorlife Reseda visgraat rustiek naturel 5192 parketvloer heeft na de behandeling met de naturel gekleurde olie een bijzonder warme look gekregen. Dit tezamen met de grove uitstraling maakt dat deze goedkope visgraat parketvloer past in elke ruimte van het huis.

RESEDA VISGRAAT RUSTIEK BLANK 5195

Volledig anders dan een vloer met een naturel kleurige olie is wel een parketvloer welke is afgewerkt met een blanke olie. Uniek in zijn soort is de Floorlife Reseda visgraat rustiek blank 5195. Dus als jij iets anders wilt dan anderen, maar niet teveel geld uit wil geven aan je nieuwe vloer, dan is een eiken visgraat vloer van Floorlife wellicht iets voor jou. Nieuwsgierig geworden? Bezoek de POPUP Vloerenmarkt en ontdek het uitgebreide assortiment visgraat vloeren.

FLOORLIFE RESEDA VISGRAAT KOPEN

Wil je niet teveel betalen voor je nieuwe visgraat parketvloer, of zoek je gewoon naar een aanbieding voor één van de schitterende Floorlife Reseda visgraat vloeren? Bezoek dan nu jouw POPUP Vloerenmarkt.

 

 

 

 

 

Loading...