Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Floorlife Reseda

Merk

Floorlife

TOT 30% WINKELVOORDEEL

Alleen in de winkel!

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van plinten

Laagste prijsgarantie

Winkel van meer dan 1.000m2

Volledige Floorlife collectie in de winkel
Laagste prijsgarantie
Winkel van meer dan 1.000m2

Beschrijving

Wist je dat een parketvloer niet altijd duur hoeft te zijn? Deze budget parket vloer van Floorlife bewijst het! De Floorlife Reseda lamelparket vloer bestaat uit een prachtige collectie eiken parketvloeren met een unieke kleurschakering tussen de verschillende planken. Wil jij een echte eiken parket vloer, maar wil je niet teveel betalen en toch profiteren van een robuuste eiken toplaag van 3 mm? Dan is één van de prachtige en betaalbare lamelparket vloeren uit de Floorlife Reseda collectie iets voor jou.

 • Sprekende noesten
 • Budgetvriendelijke parketvloer
 • Ook leverbaar als Reseda visgraat

Productinformatie

Extra informatie

Afmetingen

120cm x 15cm x10mm

Dikte

10mm

Dikte toplaag

3mm

Groef

V2

Kleur

Beige, Bruin, Grijs, Naturel

Merk

Floorlife

Installatie type

Verlijmd, Zwevend

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

De Smidse 5 1969 NA Heemskerk

GERELATEERDE PRODUCTEN

Floorlife Bel Air

Floorlife Bel Air

Floorlife

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
TOT 30% WINKELVOORDEEL

BEZOEK JOUW POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt is ruim 1.000m2 groot en wij hebben meer dan 2.000 vloeren op voorraad.

POPUP Vloerenmarkt
De Smidse 5
1969 NA Heemskerk

Routebeschrijving

FLOORLIFE RESEDA

Met de Floorlife Reseda lamerlparket vloeren bewijst Floorlife dat een goede parket vloer niet duur hoeft te zijn. De Floorlife Reseda is een budgetvriendelijk houten vloer welke dankzij de korte lengte van de planken betaalbaar is gebleven. Ondanks dat de Floorlife Reseda tot de budget parketvloeren gerekend kan worden heeft deze toch een echte eiken toplaag van maarliefst 3 mm. De Floorlife Reseda is leverbaar in tal van afwerkingen en verschillende oliën. Daarnaast is deze voordelige parketvloer, zoals we van het oerhollandse merk Floorlife gewend zijn, ook leverbaar in een onbehandelde uitvoering. De planken van deze prachtige parketvloeren zijn aan twee kanten lichtjes afgeschuind waardoor er tijdens het leggen een uniek tweezijdige v-groef ontstaat.

EEN RUSTIEKE HOUTSORTERING

Alle Floorlife Reseda parket vloeren hebben een toplaag uit een rustiek eiken houtsortering. Hou jij van een levendige eiken parketvloer, maar wil je absoluut niet teveel betalen? Wellicht is de Floorlife Reseda dan iets voor jou! Ondanks haar geringe prijs beschikt deze vloer toch over een echt eiken toplaag met een dikte van 3mm. Daarnaast is de Floorlife Reseda leverbaar in 6 verschillende uitvoeringen. Van onbehandeld tot gerookt, je vindt de volledige Floorlife parket collectie bij jouw POPUP Vloerenmarkt. Een aantal van de meest verkochte Reseda afwerkingen zijn:

 • Rustiek wit, gemiddeld aantal knoesten en een mooie witte glans
 • Rustiek naturel, warme kleur en diepe donkere knoesten
 • Rustiek gerookt wit, donker gerookte parket vloer met een zachte witte glans

AFWERKINGEN VAN DE RESEDA PARKETVLOEREN

Zoals een echte Floorlife vloer betaamd zijn ook de Reseda vloeren voorzien van een fijne kleurolie. Van wit tot donker, voor iedereen een Floorlife parketvloer. En zeg nou zelf, wie wil er nou geen geoliede parketvloer?

RESEDA GEROOKT

Behalve de bekende kleuren als wit en naturel is de betaalbare parketvloer Floorlife Reseda ook leverbaar in een gerookte variant. Met haar diep donkere kleur steelt deze vloer in elke woning de show. Weet jij al of voor een gerookte- of ongerookte parket vloer gaat? Binnen de Floorlife collectie bij POPUP Vloerenmarkt vind je het allemaal!

VOORDELEN FLOORLIFE RESEDA PARKETVLOER

 • Betaalbare parket vloer
 • Grote kleurverschillen tussen de planken
 • Stevige eiken toplaag
 • Eenvoudig zelf te leggen
 • Ideaal voor vloerverwarming, dankzij de geringe dikte

VLOERVERWARMING

Floorlife Reseda, slecht 0,08 aan warmteweerstand. Dankzij de geringe dikte van 10mm is de Floorlife Reseda ideaal te combineren met vloerverwarming. Ook de opbouw van deze prachtige lamelparket vloer zorgt ervoor dat de warmte zich eenvoudig een weg door de plank baant. Heb jij vloerverwarming en wil je de Floorlife parketvloer gaan leggen? Zorg er dan wel voor dat de bovenkant van de dikvloer niet boven de 27 graden Celsius uitkomt. Daarnaast adviseren we je om de parketvloer volvlak op de basisvloer te verlijmen met onze speciale MS Polymeer parketlijm. Heb je vragen over het combineren van je nieuwe Floorlife parketvloer met vloerverwarming? Bij POPUP Vloerenmarkt helpen we je graag!

FLOORLIFE RESEDA GARANTIE

Ondanks haar lage prijs worden ook de Floorlife Reseda vloeren standaard geleverd met 12 jaar Floorlife garantie. Hierdoor zorgen we ervoor dat je jarenlang zonder zorgen kunt genieten van je nieuwe vloer.

RESEDA RUSTIEK WIT 5101

De Floorlife Reseda rustiek wit 5101 is gemaakt uit een rustieke sortering van het hout en is daarna behandeld met een zijdezachte witte kleurolie. Dankzij de mooie combinatie van de witte olie met het levendige hout is de Reseda rustiek wit 5101 een vloer die zich in elke ruimte van het huis thuisvoelt.

RESEDA RUSTIEK NATUREL 5102

Net als bij de Reseda rustiek wit is ook de Floorlife Reseda rustiek naturel 5102 afgewerkt met een kleurolie. Alleen is bij de Reseda naturel gekozen voor een naturel kleurig olie. Hierdoor heeft de vloer een warme uitstraling gekregen.

RESEDA RUSTIEK ONBEHANDELD 5100

FLoorlife zou Floorlife niet zijn als er niet van de Reseda ook een onbehandelde variant zou zijn. De Floorlife Reseda rustiek onbehandeld 5100, is zoals de naam vast al doet vermoeden, niet voorzien van een kleurolie. Hierdoor bestaat er voor jou de mogelijkheid om na het leggen van deze prachtige parketvloer zelf de kleur te bepalen. Kies je liever voor een zwarte of grijze kleurolie? Of ga je de parketvloer voorzien van een populaire ultra matte laklaag? De keuze is aan jou!

RESEDA RUSTIEK GEROOKT NATUREL 5103

Wil jij iets anders dan een standaard parketvloer in een witte- of naturel kleurig vloerolie? Kies dan voor de Floorlife Reseda rustiek gerookt naturel 5103. Dankzij de behandeling van het roken en het nabehandeling met een naturel kleurige olie heeft de 5103 van Floorlife een heel bijzonder uiterlijk gekregen. Wil je deze of één van de andere gerookte parketvloer van Floorlife in het echt bekijken? Bezoek dan nu jouw POPUP Vloerenmarkt.

RESEDA RUSTIEK GEROOKT WIT 5104

De Floorlife Reseda rustiek gerookt wit 5104 is waarschijnlijk wel de meest verkochte lamelparket vloer binnen de Reseda collectie. De prachtige donkergerookte kleur gecombineerd met de matte witte olie maken van de Reseda gerookt varianten een absolute eyecatcher in je woning.

RESEDA RUSTIEK BLANK 5105

Anders dan bij de overige parket vloeren uit de Reseda collectie zijn de rustieke planken deze keer niet afgewerkt met een naturel- of witte vloerolie maar met een blanke olie. Het resultaat? De planken van de Floorlife Reseda rustiek eiken blank 5105 hebben na het behandelen met de blanke olie hun eigen kleur behouden.

FLOORLIFE RESEDA KOPEN

Wil je niet teveel betalen voor je nieuwe parketvloer, of ben je gewoon opzoek naar een aanbieding voor één van de schitterende Floorlife Reseda vloeren? Bezoek dan nu jouw POPUP Vloerenmarkt.

Loading...