Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Floorlife Silver Lake Hongaarse punt

Merk

Floorlife

TOT 30% WINKELVOORDEEL

Alleen in de winkel!

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van plinten

Laagste prijsgarantie

Winkel van meer dan 1.000m2

Volledige Floorlife collectie in de winkel
Laagste prijsgarantie
Winkel van meer dan 1.000m2

Beschrijving

Met de Floorlife Silver Lake Hongaarse punt haal jij een unieke parketvloer in huis. Wil jij iets anders dan de visgraat parketvloer die ‘iedereen al heeft’? Dan is de Floorlife Silver Lake Hongaarse punt parket vloer net iets voor jou. Modern, klassiek en stoer. Deze drie eigenschappen in één en dezelfde vloer? Het kan, en dat bewijst Floorlife met haar unieke collectie Hongaarse punt parketvloeren. De Floorlife Silver Lake Hongaarse punt heeft een Europees eiken toplaag van 3mm, een rondom lopende v-groef en wordt geleverd met 12 jaar fabrieksgarantie.

 • Uniek Hongaarse punt patroon
 • Tijdloze uitstraling
 • Vervaardigd uit Europees eikenhout

Productinformatie

Extra informatie

Afmetingen

75cm x 15cm x14mm

Dikte

14mm

Dikte toplaag

3mm

Groef

V4

Kleur

Beige, Bruin, Grijs, Naturel

Merk

Floorlife

Installatie type

Verlijmd, Zwevend

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

De Smidse 5 1969 NA Heemskerk

GERELATEERDE PRODUCTEN

Floorlife Beverly Hills Visgraat

Floorlife Beverly Hills visgraat

Floorlife

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
TOT 30% WINKELVOORDEEL

BEZOEK JOUW POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt is ruim 1.000m2 groot en wij hebben meer dan 2.000 vloeren op voorraad.

POPUP Vloerenmarkt
De Smidse 5
1969 NA Heemskerk

Routebeschrijving

UNIEK HONGAARSE PUNT PATROON

Waar bijna iedereen al een visgraat parket, visgraat laminaat, of visgraat PVC vloer heeft wil jij misschien iets anders, iets unieks! En de Floorlife Silver Lake Hongaarse punt parketvloer is met recht uniek te noemen. Anders dan een bij een standaard visgraat patroon worden de planken van een Hongaarse punt vloer in een hoek van 60 graden tegen elkaar aangelegd, hierdoor ontstaat het bijzondere Hongaarse punt patroon. De Floorlife Silver Lake Hongaarse punt parketvloer heeft een 3mm dikke toplaag van Europees eiken. Dit maakt deze parketvloer niet alleen bijzonder sterk, maar ook nog eens betaalbaar.

RUSTIEKE HONGAARSE PUNT

De 4 varianten binnen de Floolife Silver Lake Hongaarse punt collectie hebben alleen een eiken toplaag van maar liefst 3mm. Bij deze toplaag van Europees eikenhout is er gekozen voor een rustieke A/B houtsortering. Dit betekent dat het hout een gemiddeld aantal knoesten en scheurtjes bevat, wat weer zorgt voor een mooie levendige uitstraling. De meest populaire Hongaarse punt lamelparket vloeren van Floorlife zijn:

 • Rustiek blank geolied, gemiddeld aantal knoesten met behoud van de oorspronkelijk kleur van het hout
 • Rustiek onbehandeld, biedt jou de mogelijkheid om de vloer naar keuze af te werken
 • Rustiek wit geolied, mooie witte glans passend in elke modern interieur
 • Rustiek naturel geolied, een klassieker dankzij de matte toplaag en warme tint van het hout

KANT EN KLAAR PARKET

De Floorlife Silver Lake Hongaarse punt parketvloer is leverbaar in drie kant en klare varianten. Deze zijn alle drie na het schuren voorzien van een mooie zijdezachte olie. Hiernaast is er ook een onbehandelde variant van deze Hongaarse punt lamelparket vloer. Deze biedt jou de mogelijkheid om de vloer na het leggen af te werken met een olie of lak naar keuze. Wil je iets unieks, maar is een Hongaarse punt toch niet echt iets voor jou? Bekijk dan ook eens deze prachtige en zeer luxe Floorlife Gramercy Park visgraat parketvloer.

HONGAARSE PUNT LEGGEN

Durf jij het aan, en ga jij je eigen Hongaarse punt parket leggen? Goed nieuws! Alle Floorlife Silver Laker Hongaarse punt vloeren zijn rondom voorzien van een professioneel mes- en groef systeem. Hierdoor kunnen de planken van deze Hongaarse punt maar op één manier in elkaar. Hierdoor leg jij in een handomdraai de vloer van je dromen. De makkelijkste manier om je eigen Hongaarse punt parketvloer te leggen is door deze volledig op de basisvloer te verlijmen door middel van onze speciaal door Floorlife ontwikkelde parketlijm.

VOORDELEN FLOORLIFE SILVER LAKE HONGAARSE PUNT

 • Zeer uniek Hongaarse punt patroon
 • Drie kant en klare afwerkingen beschikbaar
 • Robuuste eiken toplaag van 3mm
 • Betaalbare Hongaarse punt parketvloer
 • Geschikt voor vloerverwarming bij volledige verlijming

LAMELPARKET OP VLOERVERWARMING

De luxe van een parketvloer in Hongaarse punt patroon en het comfort van vloerverwarming. Met de Floorlife Silver Lake hongaarse punt kan het. Met een warmteweerstand van slechts 0,09 is de lamelparket vloer perfect geschikt voor het gebruik van vloerverwarming waarbij de dekvloer niet warmer wordt dan 27 graden Celsius. Uiteraard dien je, wanneer je deze parketvloer combineert met vloerverwarming, deze volvlak op de basis vloer te verlijmen. Op deze manier behaal jij het meeste rendement van je vloerverwarming. Heb je vragen over parket op vloerverwarming? Bezoek dan nu jouw POPUP Vloerenmarkt! We staan voor je klaar met advies en tips.

GARANTIE

Deze schitterend en unieke collectie Hongaarse punt vloeren van Floorlife worden af fabriek geleverd met 12 jaar garantie. Zorgeloos genieten? Met Floorlife parket kan het! Heb je toch nog vragen over de garantie van Floorlife? Wij staan voor je klaar!

SILVER LAKE HONGAARSE PUNT RUSTIEK ONBEHANDELD 7506

De Floorlife Silver Lake Hongaarse punt rustiek onbehandeld is waarschijnlijk het meest unieke item binnen de prachtige Floorlife parket collectie. Daarnaast kun je deze Hongaarse punt parketvloer ook nog eens je eigen afwerking geven. Na het leggen van de vloer kun je kiezen voor een kleurolie of een blanke lak. De keuze is eindeloos!

SILVER LAKE HONGAARSE PUNT RUSTIEK WIT 7501

Waar de onbehandelde variant van de Floorlife Silver Lake Hongaarse punt zich na het leggen nog laat afwerken is de Floorlife Silver Lake Hongaarse punt rustiek wit 7501 rees behandeld. En wat voor behandeling! De prachtige witte kleurolie geeft deze variant een licht maar toch zeer warme tint. Niet voor niets is een wit geoliede parketvloer één van de meest gekozen parket vloeren.

SILVER LAKE HONGAARSE PUNT RUSTIEK NATUREL 7502

Evenals de rustiek wit is ook de Floorlife Silver Lake Hongaarse punt rustiek naturel voorzien van een kleurolie. In dit geval heeft Floorlife ervoor gekozen om een naturel kleurige vloerolie te gebruiken. Hierdoor heeft deze Hongaarse punt parket vloer een prachtige klassieke warme kleur gekregen. Niet voor niet is de 7502 rustiek naturel is de meest verkochte parketvloer uit de Floorlife Silver Lake collectie.

SILVER LAKE HONGAARSE PUNT RUSTIEK BLANK 7503

Het laatste item in de collectie Hongaarse punt vloeren van Floorlife is de Floorlife Silver Lake Hongaarse punt rustiek blank 7503. Door te kiezen voor een blanke olie is deze variant uitstekend beschermt tegen het indringen van vuil en vocht. Daarnaast blijft de originele kleur van het eikenhout behouden.

FLOORLIFE SILVER LAKE HONGAARSE PUNT KOPEN

Ben je opzoek naar de meest unieke parketvloer die er is, maar wil je niet teveel betalen? Bezoek dan nu de POPUP Vloerenmarkt bij jou en de buurt en laat je inspireren door de prachtige Floorlife Silver Lake parket collectie.

 

 

 

Loading...