Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

PVC vloer Alkmaar

Merk

IVC RIGID CLICK

€18,95per m2

Alleen in de winkel!

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van plinten

Laagste prijsgarantie

Winkel van meer dan 1.000m2

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van ondervloer en plinten
Laagste prijsgarantie
Winkel van meer dan 1.000m2

Beschrijving

PVC vloer Alkmaar is een prachtige PVC vloer met een magisch uiterlijk. De terrazzo look van de PVC vloer Alkmaar geven elke ruimte in huis een zeer bijzonder uitstraling. Alle PVC vloeren Alkmaar zijn tegel klik PVC vloeren met een stevige toplaag van 0.30mm. Deze prachtige PVC vloer is eenvoudig te leggen en geheel onderhoudsvrij. Daarnaast wordt deze prachtige vloeren collectie geleverd met 12 jaar fabrieksgarantie.

  • Tegelformaat PVC 30x60cm
  • Handig kliksysteem
  • Sterke slijtlaag

 

Productinformatie

Extra informatie

Afmetingen

60.7cm x 30.3cm x 4mm

Dikte

4mm

Groef

micro v-groef

Merk

IVC RIGID CLICK

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

De Smidse 5 1969 NA Heemskerk

GERELATEERDE PRODUCTEN

Laminaat Alkmaar

Laminaat Alkmaar

Classen

Alleen in de winkel!

Waterbestendig
€15,75per m2

BEZOEK JOUW POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt is ruim 1.000m2 groot en wij hebben meer dan 2.000 vloeren op voorraad.

POPUP Vloerenmarkt
De Smidse 5
1969 NA Heemskerk

Routebeschrijving

PVC VLOER ALKMAAR KOPEN

Ben jij ook al overtuigd van de kwaliteit en duurzaamheid van de PVC vloeren Alkmaar. En wil je de klik PVC vloer Alkmaar kopen? Bezoek dan nu de POPUP Vloerenmarkt vlakbij Alkmaar en laat je inspireren door onze trendy en betaalbare collectie vloeren.

PVC MET MATTE TOPLAAG

Dat de PVC vloer Almaar uniek is in zijn soort is met het prachtige terrazzo decor wel bewezen. Maar om het decor van deze klik PVC vloer nog eens extra te benadrukken is er gekozen voor een PVC met matte toplaag. Het voordeel van deze matte toplaag is dat de vloer haar natuurlijk kleur behoud wanneer er bijvoorbeeld wat strijklicht op valt.

TEGEL PVC VLOER MET KLIKSYSTEEM

De rigide planken van de PVC vloeren Alkmaar zijn rondom voorzien van een handig kliksysteem. Hiermee leg je niet alleen snel, maar ook naadloos je eigen nieuwe PVC vloer.

ONDERVLOER

“De PVC vloer Alkmaar is een PVC vloer mét kliksysteem maar zonder ondervloer”. Optioneel is de PVC vloer Alkmaar te bestellen met geïntegreerde ondervloer. Ga je deze klik PVC in een appartement leggen dan adviseren we je om een 10dB gecertificeerde ondervloer voor klik PVC te plaatsen.

ONDERHOUD

De PVC vloeren Alkmaar zijn volledig onderhoudsvrij en kunnen op elke gewenst moment gedweild worden. Om het zekere voor het onzekere te nemen adviseren we wel om onder alle stoelen anti-krasvilt of een ander type vloerbeschermer te plaatsen. Heb je toch nog vragen over het onderhouden van deze prachtige PVC vloer? Neem dan even contact met ons op, of bezoek de winkel.

GOEDKOPE PVC VLOEREN ALKMAAR

Elke dag zijn we opzoek naar de beste koopjes in laminaat, PVC en klik PVC. Zo ook bij de PVC vloer Alkmaar, een vloer van hoge kwaliteit maar toch een goedkope PVC vloer.

PVC VLOEREN ALKMAAR BIJ POPUP VLOERENMARKT

Kom je uit Alkmaar Zuid, Overdie, Huiswaard, De Mare, Alkmaar West, Koedijk, Schermer, Alkmaar Oudorp of Alkmaar Centrum? En wil jij graag de PVC vloer Alkmaar kopen? Bezoek dan jouw POPUP Vloerenmarkt > Naast PVC vloeren Alkmaar kun je bij de POPUP Vloerenmarkt ook terecht voor het kopen van laminaat Alkmaar, PVC vloer Heerhugowaard, PVC vloer Heemskerk, PVC vloer Beverwijk, PVC vloer Hoofddorp, PVC vloer Hilversum, PVC vloer Uitgeest en natuurlijk PVC vloer Assendelft.

Loading...