Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

PVC vloer Assendelft

Merk

IVC RIGID CLICK

€18,95per m2

Alleen in de winkel!

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van plinten

Laagste prijsgarantie

Winkel van meer dan 1.000m2

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van ondervloer en plinten
Laagste prijsgarantie
Winkel van meer dan 1.000m2

Beschrijving

PVC vloer Assendelft is een zeer rigide tegel PVC vloer die behalve eenvoudig te leggen, ook zeer onderhoudsvriendelijk is. Alle PVC vloeren Assendelft zijn tegel klik PVC vloeren met een stevige toplaag van 0.30mm. Ben je opzoek naar een tegel PVC vloer met kliksysteem? Dan is deze prachtige PVC vloer Assendelft wellicht iets voor jou. Daarnaast is de vloer ook leverbaar met geïntegreerde ondervloer

  • Tegelformaat PVC 30x60cm
  • Handig kliksysteem
  • Sterke toplaag

 

Productinformatie

Extra informatie

Afmetingen

60.7cm x 30.3cm x 4mm

Dikte

4mm

Groef

micro v-groef

Merk

IVC RIGID CLICK

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

De Smidse 5 1969 NA Heemskerk

GERELATEERDE PRODUCTEN

Pvc Vloer Beverwijk

PVC vloer Beverwijk

IVC RIGID CLICK

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
€18,95per m2

BEZOEK JOUW POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt is ruim 1.000m2 groot en wij hebben meer dan 2.000 vloeren op voorraad.

POPUP Vloerenmarkt
De Smidse 5
1969 NA Heemskerk

Routebeschrijving

PVC VLOER ASSENDELFT KOPEN

Ben jij net als ons overtuigd van de kwaliteit van de PVC vloeren Assendelft en wil je deze voordelige PVC vloer kopen? Bezoek dan nu de POPUP Vloerenmarkt en ontdek deze prachtige collectie klik PVC vloeren in tegelpatroon.

EXTRA MATTE TOPLAAG

Behalve de unieke looks bezit de PVC vloer Assendelft ook over een extra matte toplaag. Deze toplaag met een dikte van 0.3mm heeft een speciale behandeling ondergaan waardoor het één van de meest matte toplagen binnen zijn soort is.

TEGEL PVC VLOER MET KLIKSYSTEEM

Om tijd en energie te besparen is er bij de PVC vloeren Assendelft gekozen voor het aanbrengen van een kliksysteem. Hierdoor leg, net als bij laminaat, deze prachtige tegel PVC klik vloer in een handomdraai.

ONDERVLOER

De tegels van de klik PVC vloer Assendelft worden af fabriek expres niet voorzien van een geïntegreerde ondervloer. Hierdoor heb jij de zelf nog de mogelijkheid om een ondervloer te kiezen die voldoet aan jouw wensen. Dus wil je bijvoorbeeld een ondervloer voor appartementen toepassen, dan is dat geen enkel probleem. Indien gewenst is deze PVC vloer ook leverbaar met geïntegreerde ondervloer.

ONDERHOUDEN VAN HET PVC

In samenwerking met het Belgische IVC hebben we er alles aan gedaan om ook de PVC vloer Assendelft zo onderhoudsvriendelijk mogelijk te maken. De vloer is net alleen waterbestendig, maar ook 100% waterdicht. Hierdoor is er bij ‘ongelukjes’ niets om je zorgen over te maken, en kun je de vloer naar hartenlust dweilen.

GOEDKOPE PVC VLOEREN ASSENDELFT

Bij POPUP Vloerenmarkt zijn we dagelijks op zoek naar de beste koopjes. Op deze manier kunnen we jou de laagste prijs bieden voor je nieuwe PVC vloer. Zo ook met deze PVC vloer Assendelft waarmee we wederom bewijzen dat kwaliteit PVC niet altijd duur hoeft te zijn.

PVC VLOEREN ASSENDELFT BIJ POPUP VLOERENMARKT

Kom je uit Assendelft, Saendelft of een andere prachtige plek in Zaanstad? Bezoek dan nu de vloeren winkel van POPUP Vloerenmarkt vlakbij Assendelft. Naast deze prachtige PVC vloer kun je in onze winkel ook terecht voor het kopen van PVC vloer Heemskerk, PVC vloer Beverwijk, PVC vloer Hoofddorp, PVC vloer Hilversum, PVC vloer Uitgeest en natuurlijk PVC vloer Alkmaar

Loading...