Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

PVC vloer Velsen

Merk

IVC RIGID CLICK

€23,49per m2

Alleen in de winkel!

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van plinten

Laagste prijsgarantie

Winkel van meer dan 1.000m2

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van plinten
Laagste prijsgarantie
Winkel van meer dan 1.000m2

Beschrijving

PVC vloer Velsen is een robuuste klik PVC vloer in een koperachtig tegelpatroon. Met een stevige toplaag van 0.55mm, een UNICLIC kliksysteem en een decor van warm natuursteen past deze klik PVC vloer Velsen in elk trendy interieur. De rechthoekige tegels van de PVC vloeren Velsen zijn aan de onderkant reeds voorzien van een geïntegreerde ondervloer. Daarnaast zijn alle zijden van de PVC vloer Velsen licht afgeschuind voor extra stevigheid en een mooie micro v-groef.

  • Met geïntegreerde ondervloer
  • Tegelformaat PVC 60x30cm
  • Zeer slijtvaste toplaag

 

Productinformatie

Extra informatie

Afmetingen

61cm x 30.5cm x 6mm

Dikte

6mm

Dikte toplaag

0.55mm

Geïntegreerde ondervloer

Ja

Groef

micro v-groef

Merk

IVC RIGID CLICK

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

De Smidse 5 1969 NA Heemskerk

GERELATEERDE PRODUCTEN

Laminaat Ijmuiden

Laminaat IJmuiden

Krono Original

Alleen in de winkel!

Extra breed
€12,95per m2

BEZOEK JOUW POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt is ruim 1.000m2 groot en wij hebben meer dan 2.000 vloeren op voorraad.

POPUP Vloerenmarkt
De Smidse 5
1969 NA Heemskerk

Routebeschrijving

PVC VLOER VELSEN KOPEN

Ben je gevallen voor de schitterende en unieke uitstraling van de PVC vloer Velsen en wil je deze voor de allerlaagste prijs kopen? Bezoek dan nu de POPUP Vloerenmarkt in de buurt en ontdek alle klik PVC vloeren Velsen.

GEINTEGREERDE ONDERVLOER

De PVC vloer Velsen is een prachtige klik PVC vloer met natuursteen decor én met een geïntegreerde ondervloer. Hierdoor kun je zonder eerst een losse ondervloer te hoeven leggen de stevige tegels van deze PVC vloer direct op de bestaande dekvloer plaatsen.

EXTRA MATTE TOPLAAG

De PVC vloer Velsen heeft een extra matte toplaag met een dikte van 0.55mm. Hierdoor is deze niet alleen zeer bestand tegen krassen maar heeft het PVC ook een zeer matte uitstraling. Daarnaast is een extra matte PVC vloer natuurlijk gemakkelijk schoon te houden.

TEGEL PVC MET KLIKSYSTEEM

De tegel PVC vloer Velsen is voorzien van handig en zeer stevig kliksysteem. Hiermee bestaat er geen kans op de vorming van kieren en leg jij in een record tempo je eigen PVC vloer.

GOEDKOPE PVC VLOER VELSEN

Niemand betaalt graag teveel voor een nieuwe vloer. Daarom hebben we samen met het Belgische IVC deze goedkope PVC vloer Velsen ontwikkeld. Met één van de goedkope PVC vloeren Velsen haal jij dus een betaalbare, maar kwalitatief hoogwaardige PVC vloer in huis.

PVC VLOER VELSEN BIJ POPUP VLOERENMARKT

Woon jij in de gemeente Velsen? Bijvoorbeeld in IJmuiden, Driehuis, Velsen-Noord, Velsen-Zuid of Velserbroek? En ben je benieuwd naar deze, of één van de andere prachtige PVC vloeren? Bezoek dan nu jouw POPUP Vloerenmarkt > Naast deze prachtige klik PVC vloer Velsen kun je bij de POPUP Vloerenmarkt ook terecht voor het kopen van PVC vloer Amsterdam, PVC vloer Almere, PVC vloer Zaandam, PVC vloer Haarlem, PVC vloer Amstelveen, PVC vloer Purmerend en natuurlijk PVC vloer Hoorn.

Loading...