Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

PVC vloer Zaandam

Merk

IVC RIGID CLICK

€23,49per m2

Alleen in de winkel!

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van plinten

Laagste prijsgarantie

Winkel van meer dan 1.000m2

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van plinten
Laagste prijsgarantie
Winkel van meer dan 1.000m2

Beschrijving

PVC vloer Zaandam is een mooie klik PVC vloer met een slijtvaste toplaag van 0.55mm en een handig kliksysteem. De planken van de PVC vloeren Zaandam zijn aan de onderzijde voorzien van een geïntegreerde ondervloer waardoor deze snel en eenvoudig te leggen is. Alle zijden van de PVC vloer Zaandam zijn licht afgeschuind waardoor er een subtiele rondom lopende v-groef ontstaat.

  • Inclusief ondervloer
  • Toplaag van 0.55
  • Handig kliksysteem

 

Productinformatie

Extra informatie

Afmetingen

122cm x 18.1cm x 6mm

Dikte

6mm

Dikte toplaag

0.55mm

Groef

micro v-groef

Geïntegreerde ondervloer

Ja

Merk

IVC RIGID CLICK

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

De Smidse 5 1969 NA Heemskerk

GERELATEERDE PRODUCTEN

Laminaat Zaandam

Laminaat Zaandam

Classen

Alleen in de winkel!

Extra breed
€15,75per m2

BEZOEK JOUW POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt is ruim 1.000m2 groot en wij hebben meer dan 2.000 vloeren op voorraad.

POPUP Vloerenmarkt
De Smidse 5
1969 NA Heemskerk

Routebeschrijving

PVC VLOER ZAANDAM KOPEN

Heb jij interesse gekregen in deze prachtige PVC vloer Zaandam, en wil je deze voor de laagste prijs kopen? Bezoek dan nu de POPUP Vloerenmarkt en ontdek alle PVC vloeren Zaandam.

GEINTEGREERDE ONDERVLOER

De PVC vloer Zaandam is een klik PVC vloer met een aangekleefde ondervloer. Hierdoor kun je zonder eerst een losse ondervloer te hoeven leggen de planken van deze PVC vloer direct op de basisvloer plaatsen.

VOELBARE STRUCTUUR

De prachtige klik PVC vloer heeft een stevige slijtlaag van 0.55mm waarin een voelbare structuur verwerkt is. Hierdoor lijken de PVC vloeren Zaandam niet alleen op echt hout maar voelt deze ook zo. Daarnaast zijn alle PVC vloeren Zaandam 6mm dik waardoor deze zelfs over een bestaande tegelvloer geplaatst kan worden.

HANDIG KLIKSYSTEEM

Om het voor jou makkelijk te maken is deze PVC vloer voorzien van een handig kliksysteem. Hierdoor laten de planken zich gemakkelijk aan elkaar verbinden en leg jij in een handomdraai je eigen klik PVC vloer. Het kliksysteem van de PVC vloer Zaandam is ontwikkeld door het Belgische UNILIN wat garant staat voor een stevige verbinding.

GOEDKOPE PVC VLOER ZAANDAM

Bij POPUP Vloerenmarkt begrijpen we goed dat je graag een goede PVC vloer wilt voor een lage prijs. Hiervoor hebben we samen met IVC Rigid de goedkope PVC vloer Zaandam ontwikkelt, en bewijzen we dat kwaliteit en schoonheid niet altijd duur hoeven te zijn.

PVC VLOEREN ZAANDAM BIJ POPUP VLOERENMARKT

Kom jij uit Zaandam-Centrum, Zaandam-Zuid, Zaandam-Noord, Zaandam-West, Poelenburg, Krommenie, Assendelft, Westzaan of uit één van de andere prachtige dorpen in de gemeente Zaanstad? En wil je deze PVC vloer Zaandam kopen? Bezoek de POPUP Vloerenmarkt vlakbij Zaandam en ontdek onze grote collectie klik PVC vloeren. Naast PVC Zaandam kun je bij de POPUP Vloerenmarkt ook terecht voor het kopen van PVC vloer Amsterdam, PVC vloer Amstelveen, PVC vloer Hoorn, PVC vloer Almere, PVC vloer Haarlem, PVC vloer Purmerend en de PVC vloer Velsen.

Loading...