Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Spigato Vivero visgraat click SRC

Merk

Ambiant

Tot 40% winkelvoordeel

Alleen in de winkel!

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van plinten

Laagste prijsgarantie

Winkel van meer dan 1.000m2

Klik PVC van Ambiant al voor €29,95 per m2
Volledige Ambiant PVC collectie in de winkel
Winkel van meer dan 1.000m2

Beschrijving

Ambiant Spigato Vivero visgraat click SRC is een rustieke klik PVC vloer in visgraat patroon geschikt voor zeer intensief gebruik. Het rustieke uiterlijk van de Ambiant Spigato Vivero visgraat click SRC PVC vloeren maken dat deze Ambiant PVC vloeren het goed doen in bijna elk interieur. Deze visgraat PVC vloer heeft een geïntegreerde IXPE ondervloer met een 10dB ISO-certificaat en is leverbaar in een aantal unieke kleuren. Alle Ambiant Spigato Vivero visgraat klik PVC vloeren zijn hiernaast ook nog voorzien van het unieke UNIZIP kliksysteem waardoor jij tegenwoordig in staat bent om zelf je visgraat PVC vloer te leggen.

 • Geintegreerde 10dB ondervloer
 • Silent Rigid Click visgraat
 • Unizip kliksysteem voor snelle en eenvoudige montage
 • Levenslang garantie
 • Tevens verkrijgbaar in een recht model
 • Ook leverbaar als Spigato Vivero visgraat dryback

 

Productinformatie

Extra informatie

Afmetingen

circa 73cm x 14.6cm x 7mm

Dikte

7mm

Dikte toplaag

0.55mm

Geïntegreerde ondervloer

Ja

Groef

micro v-groef

Installatie type

Zwevend

Merk

Ambiant

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

De Smidse 5 1969 NA Heemskerk

GERELATEERDE PRODUCTEN

Spigato Visgraat Dryback Natural

Spigato visgraat click SRC

Ambiant

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
Tot 40% winkelvoordeel

BEZOEK JOUW POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt is ruim 1.000m2 groot en wij hebben meer dan 2.000 vloeren op voorraad.

POPUP Vloerenmarkt
De Smidse 5
1969 NA Heemskerk

Routebeschrijving

SPIGATO VIVERO VISGRAAT CLICK SRC KOPEN

Hou je van een vloer die leeft, en dan ook nog gelegd wordt in het trendy visgraat patroon? Dan is de Ambiant Spigato Vivero visgraat click SRC vloer wellicht dé vloer voor jou! De Ambiant Spigato Vivero visgraat PVC vloeren hebben de looks van een echte parketvloer met een rustieke houtsortering. Binnen deze houtsortering vinden we kleine knoesten en scheuren zodat er bij het leggen een zeer levendig uiterlijk ontstaat. Daarnaast hebben alle kleuren binnen de Spigato Vivero click collectie een vergrijsd uiterlijk wat helemaal past binnen de huidige trends. Ben je nieuwsgierig geworden, of wil jij de Ambiant Spigato Vivero visgraat click PVC vloer kopen voor de allerlaagste prijs? Bezoek dan nu de winkel POPUP Vloerenmarkt bij jou in de buurt.

SPIGATO VIVERO SILENT RIGID CLICK VISGRAAT

Bij de Ambiant Spigato Vivero click SRC staan de letters SRC voor Silent Rigid Click, en in dit geval in een gebalanceerd rustiek visgraat patroon. We kunnen nu dus opmaken dat Silent Rigid Click in het geval van de Spigato Vivero click staat voor een stille, rigid core PVC vloer met een geïntegreerd kliksysteem. Een aantal andere grote voordelen van de Ambiant Spigato Vivero visgraat click vloeren zijn:

 • Zeer stil: op de Spigato Vivero visgraat click is een speciale IXPE onderlaag toegevoegd van 1.5 millimeter dik. Tezamen met het PVC behaalt de Spigato Vivero click een gecertificeerde loopgeluid reductie van 10dB
 • Makkelijk te leggen: de planken van de Ambiant Spigato Vivero visgraat click SRC vloeren zijn voorzien van een handig Unizip kliksysteem, hierdoor leg jij zelf snel en eenvoudig je eigen visgraat PVC vloer.
 • Leggen zonder eerst te egaliseren: de Ambiant Spigato Vivero click PVC vloeren hebben een dikte van 7 millimeter. Hierdoor is vooraf egaliseren meestal niet nodig, ook niet wanneer de PVC over plavuizen gelegd wordt

VISGRAAT PVC VLOER MET UNIZIP KLIKSYSTEEM

Bij de Spigato Vivero visgraat click heeft Ambiant ervoor gekozen om deze te voorzien van het handige UNIZIP kliksysteem. Hierdoor gaat het leggen van de visgraat veel sneller en hou jij tijd over voor leuke dingen! Andere voordelen van het UNIZIP kliksysteem bij de Spigato Vivero visgraat click zijn:

 • Bepaal zelf de legrichting: doordat het UNIZIP kliksysteem bij de Spigat Vivero visgraat geen verschillende A en B planken bevat kun je zelf de richting bepalen waarin je de visgraat legt.
 • Je eigen startpunt kiezen: anders dan bij een visgraat klik PVC vloer met verschil tussen A en B planken bepaal je zelf je vertrekpunt. Hierna kun je alle richtingen uit werken zonder rekening te hoeven houden met het kliksysteem.
 • Alle kanten op werken: na het bepalen van de startpositie bepaal je zelf welke kant je opgaat. Naar voren, naar achteren of van links naar rechts, met het handige UNIZIP kliksysteem van deze Ambiant Spigato Vivero click visgraat heb je het zelf in de hand.
 • Leggen zonder dilateren: dankzij het unieke kliksysteem van de Ambiant Spigato Vivero visgraat click SRC vloeren kun je elke ruimte van je woning door leggen zonder de onderbreking van een storende dilatatievoeg.

DE AFMETINGEN VAN DE AMBIANT SPIGATO VIVERO CLICK

Anders dan bij de “gewone” Ambiant Spigato visgraat click SRC vloeren zijn de planken van de Ambiant Spigato Vivero visgraat click een heel stuk langer. Met een lengte van maar liefst 73 centimeter en een breedte van 15 centimeter kunnen we bij de Spigato Vivero visgraat click SRC dan ook bijna spreken van een walvisgraat of reuzenvisgraat.

HET LEGGEN VAN DE SPIGATO VIVERO VISGRAAT CLICK SRC

Waar we normaal gesproken het leggen het leggen van Spigato Vivero dryback aan een vakman over zouden laten heeft Ambiant speciaal voor jou iets nieuws ontwikkeld. Een visgraat PVC vloer met aangekleefde ondervloer en geïntegreerd kliksysteem. En waar je nou begint met leggen, of welke richting je opgaat, met de Spigato Vivero visgraat click kun je letterlijk en figuurlijk alle kanten op! Heb je toch nog vragen over het leggen van de Ambiant Spigato Vivero visgraat click? De visgraat specialisten in onze winkels staan voor je klaar, en geven je indien gewenst, zelfs een uitgebreide leginstructie.

VOORDELEN SPIGATO VIVERO VISGRAAT CLICK PVC COLLECTIE

Buiten de superieure kwaliteit en de prachtige rustieke uitstraling van de Ambiant Spigato Vivero click PVC collectie hebben deze PVC vloeren natuurlijk nog een groot aantal andere voordelen, hieronder lees je alvast een kort overzicht van de belangrijkste voordelen:

 • Stevige extra matte toplaag; met een toplaag van maar liefst 0.55mm is de Spigato Vivero visgraat click werkelijk onverslijtbaar en hierdoor dus geschikt voor elke ruimte in huis of op kantoor
 • Meest gebalanceerde visgraat PVC vloer op de markt; door de fijne knoesten en scheuren in het decor van de Spigato vivero visgraat klik PVC vloer geniet jij van een visgraat vloer zonder dat deze druk oogt
 • 7mm dik en een rigide kern; hierdoor is de Spigato Vivero visgraat click geschikt voor renovatie doeleinden én vaak zonder eerst te hoeven egaliseren, zelfs over bestaande plavuizen
 • Ook leverbaar in een “rechte plank” dus goed te combineren wanneer je bijvoorbeeld beneden een visgraat wenst maar boven voor een rechte plank kiest
 • Volledig recyclebaar dankzij het innovatieve vloerretour van Cotap
 • De Spigato Vivero visgraat click is perfect in combinatie met vloerverwarming dankzij de zeer lage warmteweerstand
 • Volledig waterbestendig, dus eenvoudig in schoonmaak en onderhoud
 • Geschikt voor het leggen in een appartement dankzij de ISO-gecertificeerde ondervloer van IXPE, dit dus zonder tussenkomst van een aparte ondervloer

SPIGATO VIVERO CLICK OP VLOERVERWARMING

Te danken aan de extreem lage warmteweerstand van 0,06 zijn de Ambiant Spigato Vivero visgraat click SRC PVC vloeren ideaal in combinatie met reguliere vloerverwarming. Denk er wel om dat tijdens het leggen de vloerverwarming is uitgeschakeld en dat deze niet boven de 27 graden Celsius uitkomt. Op deze manier kun jij zorgeloos gaan genieten van je luxe visgraat PVC vloer met vloerverwarming. En wist je trouwens dat de Ambiant Spigato Vivero visgraat click ook geschikt is voor lage temperatuur vloerverwarming? Onze Ambiant specialisten vertellen je er graag alles over!

GARANTIE OP DE SPIGATO VIVERO VISGRAAT CLICK

Hoeveel garantie je krijgt op je nieuwe Ambiant Spigato Vivero visgraat click SRC ligt er helemaal aan hoe oud jij wordt! Ambiant geeft namelijk levenslange garantie op al haar PVC click vloeren, en dus ook op de Spigato Vivero visgraat click SRC. Hiermee ben je niet alleen verzekerd van een prachtige en oersterke PVC vloer, maar weet je zeker dat je er voorlopig zonder zorgen van kunt genieten.

DE KLEUREN VAN DE SPIGATO VIVERO VISGRAAT CLICK COLLECTIE

Je hebt je keuze gemaakt en gaat de Ambiant Spigato Vivero visgraat click PVC vloer kopen, maar welke kleur moet je dan kiezen? Om het je wat gemakkelijker te maken hebben we hieronder alvast een korte opsomming gemaakt van de verschillende kleuren van deze prachtige Spigato Vivero visgraat click PVC vloeren:

SPIGATO VIVERO VISGRAAT CLICK SRC DARK OAK

De Ambiant Spigato Vivero visgraat click SRC Dark Oak is één van de twee kleuren uit de Spigato Vivero visgraat click collectie met een zeer natuurlijke uitstraling. De lichtgele kleur van Spigato Vivero visgraat click dark oak maakt dan ook dat deze zeer goed combineert met verschillende kleuren meubels en muurverven.

SPIGATO VIVERO VISGRAAT CLICK SRC NATURAL OAK

Net als de dark oak is ook zeker de Ambiant Spigato Vivero visgraat click SRC natural oak een kleur die dankzij haar natuurlijke uitstraling goed te combineren is. Ben jij opzoek naar een visgraat PVC vloer waar werkelijk alles bij past? Dan is de Spigato Vivero visgraat click natural oak misschien wel de vloer voor jou!

SPIGATO VIVERO VISGRAAT CLICK SRC SMOKY

De meest unieke kleur binnen de Spigato click Vivero familie is toch wel de Ambiant Spigato Vivero visgraat click SRC smoky. Met een diep gerookt uiterlijk tevens de donkerste kleur.

SPIGATO VIVERO VISGRAAT CLICK SRC BEIGE

Voor wie opzoek is naar een lichte maar toch warme kleur is er de Ambiant Spigato vivero visgraat click SRC beige. Deze luxe topper binnen Spigato Vivero visgraat click collectie van Ambiant komt overal op een unieke manier tot zijn recht, en passend in elk modern interieur.

SPIGATO VIVERO VISGRAAT CLICK SRC WARM OAK

De warmste tint binnen de Spigato Vivero click collectie van Ambiant is de Ambiant Spigato Estino visgraat click SRC warm oak. Zoals de naam al verklapt heeft de Spigato Vivero visgraat click warm oak een zeer warme uitstraling en een prachtige eiken kleur. Benieuwd geworden naar de nieuwste variant binnen de toch al ruime Spigato Vivero visgraat click PVC collectie? Bezoek dan nu de vloerenwinkel van POPUP Vloerenmarkt!

SPIGATO VIVERO VISGRAAT CLICK SRC LIGHT OAK

De laatste maar niet de minste kleur in de Spigato Vivero visgraat click collectie is de Ambiant Spigato Vivero click SRC light oak PVC vloer. Met haar zachte licht eiken kleur en fijne houtsortering maken deze variant geliefd bij mensen die houden van een lichte en levendige visgraat PVC vloer.

SPIGATO VIVERO VISGRAAT CLICK AANBIEDING

Je hebt zojuist heel veel informatie gekregen over de kleuren binnen de Ambiant Spigato Vivero visgraat click vloeren, maar wist je dat alle kleuren bij ons elke dag in de aanbieding zijn? Betaal niet teveel en koop de Spigato Vivero visgraat click SRC vandaag nog bij jouw POPUP Vloerenmarkt.

SPIGATO VIVERO VISGRAAT CLICK SRC BIJ POPUP VLOERENMARKT

Is jouw interesse gewekt met deze schitterende collectie Ambiant Spigato vivero visgraat click PVC vloeren? Bezoek dan snel de POPUP Vloerenmarkt bij jou in de regio. Wij zijn trotse leverancier van alle Ambiant Spigato Vivero Silent Rigid Click PVC vloeren voor iedereen uit Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Egmond, Limmen, Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen, Den Helder, Purmerend, Hoorn, Assendelft, Krommenie, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Amsterdam, Amstelveen, Uitgeest, Velsen-Noord, Hoofddorp, Cruquius, Haarlem, Heemstede, Driehuis, Santpoort-Noord, Velserbroek, IJmuiden en alles daar omheen!

 

Loading...