Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Spigato Vivero visgraat dryback

Merk

Ambiant

Tot 40% winkelvoordeel

Alleen in de winkel!

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van plinten

Laagste prijsgarantie

Winkel van meer dan 1.000m2

Plak PVC van Ambiant al voor €23,75 per m2
Volledige Ambiant PVC collectie in de winkel
Winkel van meer dan 1.000m2

Beschrijving

Ambiant Spigato Vivero visgraat dryback is een rustieke visgraat PVC vloer geschikt voor intensief gebruik. Met het maken van de Ambiant Spigato Vivero visgraat dryback PVC vloeren is Ambiant PVC ingesprongen op de vraag naar rustieke visgraat PVC vloeren. Door het gebalanceerde aantal kleine knoesten en scheurtjes heeft de Spigato Vivero PVC vloer een levendige uitstraling gekregen. En met een slijtlaag van 0.55mm is de Vivero dryback van Ambiant geschikt voor iedere ruimte in huis. Maar wat maakt de Spigato Vivero visgraat nou nog meer zo bijzonder?

 • Trendy visgraat patroon
 • Stevige slijtlaag van maar liefst 0.55mm dik
 • Unieke houtsortering zorgt voor een rustige uitstraling
 • Levenslang garantie
 • Ook leverbaar als Spigato Vivero visgraat click SRC
 • Ook als rechte plank leverbaar

 

Productinformatie

Extra informatie

Afmetingen

circa 77cm x 15.4cm x 2.5mm

Dikte

2.5mm

Dikte toplaag

0.55mm

Groef

micro v-groef

Installatie type

Verlijmd

Merk

Ambiant

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

De Smidse 5 1969 NA Heemskerk

GERELATEERDE PRODUCTEN

Spigato Visgraat Dryback Beige

Spigato visgraat dryback

Ambiant

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
Tot 40% winkelvoordeel

BEZOEK JOUW POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt is ruim 1.000m2 groot en wij hebben meer dan 2.000 vloeren op voorraad.

POPUP Vloerenmarkt
De Smidse 5
1969 NA Heemskerk

Routebeschrijving

AMBIANT SPIGATO VIVERO VISGRAAT DRYBACK KOPEN

Opzoek naar een rustieke visgraat PVC vloer, en wil jij de Ambiant Spigato Vivero visgraat dryback PVC vloer kopen? Dan ben je in de goedkope vloerenwinkel van POPUP Vloerenmarkt aan het juiste adres! De Ambiant Spigato Vivero is een kwalitatief hoogwaardige visgraat PVC vloer met een gebalanceerde rustieke uitstraling. “Vivero = rustiek decor”. Alle varianten binnen deze Ambiant Spigato Vivero visgraat PVC vloeren collectie hebben een rustiek houtmotief, een stevige toplaag van 0.55mm en worden geleverd met levenslange garantie. Ben jij al net zo enthousiast als wij over de Ambiant Vivero visgraat PVC vloeren? Bezoek dan nu de winkel van POPUP Vloerenmarkt bij jou in de buurt en ontdek de complete collectie.

WAT IS EEN SPIGATO VIVERO VISGRAAT DRYBACK PVC VLOER?

Waar “Vivero” staat voor rustiek staat het “dryback” in deze Ambiant Spigato Vivero visgraat PVC vloeren letterlijk voor “droge rug”. Dit betekent dat de Ambiant Vivero visgraat dryback een plak PVC vloer is zonder geïntegreerde ondervloer en/of kliksysteem. Spigato duidt, zoals we van Ambiant gewend zijn, natuurlijk op het Italiaans voor visgraat. De visgraat PVC stroken van dit type vloerbedekking worden dan ook direct op een geëgaliseerde ondergrond verlijmd, of geplakt op een speciale zelfklevende ondervloer. Behalve “dryback” of “plak PVC” wordt dit type PVC vloerbedekking ook wel “lijm PVC visgraat” of “plak PVC visgraat” genoemd. Een aantal van de belangrijkste voordelen van de Ambiant Spigato Vivero dryback visgraat PVC vloer zijn toch wel:

 • Perfect voor vloerverwarming, dankzij de zeer lage warmteweerstand
 • Zeer laag loopgeluid dankzij directe verlijming op de basisvloer
 • Strak tegen kozijnen, stofdorpels en plinten aan te leggen
 • Lage aanschafprijs
 • Decors met gezonde knoesten en scheuren, door het genuanceerd toepassen van kleine scheurtjes en knoesten is de Ambiant Spigato Vivero visgraat dryback een PVC vloer die het in werkelijk elk interieur goed doet

HET LEGGEN VAN DE SPIGATO VIVERO VISGRAAT DRYBACK

Het leggen van de Ambiant Spigato Vivero visgraat dryback PVC vloer is een klus voor de professionele vloerenlegger. Deze dient eerst de ondergrond te egaliseren met een speciaal egalisatiemiddel. Hierna wordt de vloer in de PVC lijm gezet waarin dan de stroken van de Spigato Vivero visgraat dryback stevig worden aangedrukt. Wil je toch liever zelf aan de slag? De Ambiant Spigato Vivero visgraat is ook leverbaar als Silent Rigid Click variant met handig klikysteem én geïntegreerde ondervloer. Heb je toch nog vragen over het leggen van de Spigato Vivero visgraat dryback? Onze Ambiant PVC specialisten staan voor je klaar!

VOORDELEN VAN DE SPIGATO VIVERO VISGRAAT DRYBACK

Behalve het rustieke uiterlijk en de mooie vergrijsde kleuren van de Ambiant vivero visgraat dryback PVC vloeren zijn er natuurlijk nog tal van andere voordelen te benoemen over deze prachtige collectie. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste:

 • Betaalbare rustieke visgraat PVC vloer
 • Warme kleuren passend in de huidige Nederlandse interieurs
 • Stevige toplaag van 0.55mm, dus ijzersterk en geschikt voor elke ruimte in de woning
 • Grote verscheidenheid aan gebalanceerde decors
 • Volledig recyclebaar dankzij het unieke vloerretour van Cotap
 • Perfect voor het gebruik vloerverwarming, dankzij de geringe dikte van 2.5mm
 • Door de volledige verlijming ook geschikt voor het leggen met band en bies

SPIGATO VIVERO VISGRAAT DRYBACK OP VLOERVERWARMING

Dankzij de zeer lage warmteweerstand van slechts 0,04 is zijn de Ambiant Spigato Vivero visgraat dryback PVC vloeren ideaal te combineren met vloerverwarming. Zorg er wel voor dat tijdens het leggen de vloerverwarming uit staat en dat deze nooit boven de 27 graden Celsius uitkomt. Op deze manier kun jij een leven lang genieten van het comfort van vloerverwarming gecombineerd met deze prachtige Spigato Vivero visgraat PVC vloer. Heb je vragen over Ambiant visgraat dryback PVC op vloerverwarming? Bij POPUP Vloerenmarkt staan we voor je klaar!

GARANTIE OP DE AMBIANT SPIGATO VIVERO VISGRAAT

Dat Ambiant achter de kwaliteit van de Spigato Vivero visgraat dryback PVC vloeren staat is natuurlijk wel te zien aan de garantietermijn. Levenslang! Hierdoor ben je na het kopen van de Vivero visgraat plak PVC vloer verzekerd van onbezorgd genieten, en dat een leven lang!

DE KLEUREN VAN DE SPIGATO VIVERO VISGRAAT DRYBACK

Je hebt gekozen en gaat de Ambiant Spigato Vivero visgraat dryback variant kopen, maar welke kleur moet je nou nemen? In de winkels van POPUP Vloerenmarkt geven we je uiteraard graag kleuradvies en staan onze Ambiant PVC specialisten natuurlijk voor je klaar. Maar, om je alvast een beetje voor te bereiden geven we je hieronder een kort overzicht per kleur uit de Vivero visgraat serie van Ambiant.

SPIGATO VIVERO VISGRAAT DRYBACK SMOKY

De donkerste variant binnen deze prachtige collectie visgraat PVC vloeren is de Ambiant Spigato Vivero visgraat dryback smoky.

SPIGATO VIVERO VISGRAAT DRYBACK LIGHT OAK

De meest lichte kleur uit deze serie is de Ambiant Spigato Vivero visgraat dryback light oak. Met zijn zachte lichte uiterlijk een kleur die het goed doet in bijna elk interieur!

SPIGATO VIVERO VISGRAAT DRYBACK NATURAL OAK

De variant binnen deze visgraat PVC collectie met de meest natuurlijke uitstraling is de wel de Ambiant Spigato Vivero visgraat dryback natural oak.

SPIGATO VIVERO VISGRAAT DRYBACK DARK OAK

Evenals de natural oak is ook de Ambiant Spigato Vivero visgraat dryback dark oak een variant met een zeer natuurgetrouw uiterlijk.

SPIGATO VIVERO VISGRAAT DRYBACK BEIGE

De best verkochte PVC vloer van dit moment is toch wel de Ambiant Spigato Vivero dryback beige. Met haar licht doch warme tint en zacht vergrijsd uiterlijk past de Spigato Vivero visgraat dryback beige in elke modern interieur.

SPIGATO VIVERO VISGRAAT DRYBACK WARM OAK

Voor wie van warme natuurlijke tinten houdt is er de Ambiant Spigato Vivero visgraat dryback warm oak. Nieuwsgierig geworden? Bekijk deze kleur dan snel in onze winkel!

SPIGATO VIVERO VISGRAAT DRYBACK AANBIEDING

Hierboven heb je kunnen leze over alle populaire kleuren uit de Ambiant Spigato Vivero visgraat dryback collectie. Maar wist je ook dat al deze kleuren bij ons iedere dag in de aanbieding zijn? Dus wil je niet teveel betalen, tot 40% winkelvoordel ontvangen en genieten van deze prachtige collectie visgraat PVC vloeren? Bezoek dan nu de POPUP Vloerenmarkt bij jou in de regio en ontdek de volledige collectie Spigato Vivero visgraat!

AMBIANT SPIGATO VIVERO VISGRAAT DRYBACK PVC BIJ POPUP VLOERENMARKT

Hebben we je interesse gewekt met deze schitterende collectie Ambiant Spigato Vivero visgraat dryback PVC vloeren? Bezoek dan nu de POPUP Vloerenmarkt bij jou in de buurt. Wij zijn trotse leverancier van Ambiant Spigato Vivero visgraat PVC vloeren voor iedereen uit Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Egmond, Limmen, Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard, Purmerend, Hoorn, Assendelft, Krommenie, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Amsterdam, Amstelveen, Uitgeest, Velsen-Noord, Hoofddorp, Haarlem, Heemstede, Driehuis, Santpoort-Noord, Velserbroek, IJmuiden en alles daar omheen!

 

Loading...