Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Vivero dryback

Merk

Ambiant

Tot 40% winkelvoordeel

Alleen in de winkel!

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van plinten

Laagste prijsgarantie

Winkel van meer dan 1.000m2

Plak PVC van Ambiant al voor €23,75 per m2
Volledige Ambiant PVC collectie in de winkel
Winkel van meer dan 1.000m2

Beschrijving

Anders dan welke PVC vloer dan ook van Ambiant PVC vloeren is toch wel de Ambiant Vivero dryback PVC vloer. Met een gebalanceerd aantal knoesten, een matte toplaag en een prachtige vergrijsde tint maken de Ambiant Vivero dryback tot één van de meest verkochte vloeren van dit moment. Deze plak PVC vloer van Ambiant is leverbaar in een aantal prachtige rustieke kleuren welke allen zijn voorzien van een stevige toplaag met een dikte van 0.55mm. Daarnaast worden alle kleuren uit deze hoogwaardige collectie PVC vloeren geleverd met levenslange garantie.

 

Productinformatie

Extra informatie

Afmetingen

circa 152cm x 23.8cm x 2.5mm (lxbxh)

Dikte

2.5mm

Dikte toplaag

0.55mm

Installatie type

Verlijmd

Kleur

Beige, Bruin, Grijs, Naturel

Merk

Ambiant

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

De Smidse 5 1969 NA Heemskerk

GERELATEERDE PRODUCTEN

Ambiant Estino Dryback Beige

Estino dryback

Ambiant

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
Tot 40% winkelvoordeel

BEZOEK JOUW POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt is ruim 1.000m2 groot en wij hebben meer dan 2.000 vloeren op voorraad.

POPUP Vloerenmarkt
De Smidse 5
1969 NA Heemskerk

Routebeschrijving

AMBIANT VIVERO DRYBACK KOPEN

Voor wie opzoek is naar de Ambiant Vivero dryback PVC vloer en deze wil kopen is bij de goedkope vloerenwinkel van POPUP Vloerenmarkt aan het juiste adres. In onze winkels vind je de volledige Ambiant Vivero dryback collectie tegen de laagste prijs. En wist je dat deze prachtige collectie plak PVC vloeren van Ambiant altijd met levenslange garantie geleverd worden? Deze schitterende PVC vloeren van het Nederlandse Ambiant hebben dankzij een genuanceerd aantal kleine knoesten en scheuren een mooie rustieke uitstraling. Heb je alle informatie over deze prachtige PVC vloer, en wil jij één van de Ambiant Vivero dryback PVC vloeren kopen? Bezoek dan nu de winkel bij jou in de buurt!

WAT BETEKENT VIVERO DRYBACK?

Wanneer we het hebben over een zogeheten “dryback PVC vloer”, en in dit geval over de Ambiant Vivero dryback PVC vloer, bedoelen we een plak PVC strook van 2.5mm dik zonder kliksysteem of geïntegreerde ondervloer. De plakstroken van de Ambiant Vivero dryback laten zich dan ook eenvoudig verlijmen op een geëgaliseerde ondergrond, of op een speciale ondervloer voor PVC. Een aantal andere voordelen van de Ambiant Vivero dryback PVC vloer zijn:

  • Zeer lage warmteweerstand, dus ideaal voor het leggen op vloerverwarming
  • Laag loopgeluid dankzij directe verlijming op de basisvloer
  • Een verlijmde Ambiant PVC vloer is strak tegen de kozijnen en stofdorpels aan te snijden
  • Lage aanschaf kosten

AMBIANT VIVERO DRYBACK LEGGEN

Wil je zelf één van de prachtige Ambiant Vivero dryback PVC vloeren gaan leggen? We adviseren je om het leggen van de Ambiant Vivero dryback PVC vloer over te laten aan een gespecialiseerde vloerenlegger, op deze manier weet je zeker dat het PVC goed gelegd wordt en hoef je niet zelf eerst alle benodigde gereedschappen aan te schaffen. Wil je toch graag zelf aan de slag? Kies dan voor een klik PVC vloer, en hebben we goed nieuws, de Ambiant Vivero dryback PVC vloeren zijn ook leverbaar met handig kliksysteem én een geïntegreerde IXPE ondervloer.

VOORDELEN VAN DE VIVERO DRYBACK PVC COLLECTIE

Behalve de sterke toplaag van 0.55mm en de levenslange garantie op de Ambiant Vivero dryback PVC vloeren zijn er natuurlijk ook nog een groot aantal andere voordelen te noemen. We geven je hieronder alvast een kort overzicht van de belangrijkste:

  • Sterke en matte toplaag; de Ambiant Vivero dryback PVC vloer heeft een zeer matte toplaag waardoor de houtstructuur van de Vivero dryback goed zichtbaar blijft, zelfs wanneer er wat strijklicht op valt
  • Vierzijdige micro v-groef; de stroken van de Vivero dryback PVC vloer zijn rondom de plank licht afgeschuind waardoor er bij het leggen een fijne vierzijdge v-groef ontstaat
  • Natuurlijke decors; alle kleuren uit de Vivero dryback collectie van Ambiant zijn voorzien van een natuurgetrouw decor, en niet van een echte parketvloer te onderscheiden

VIVERO DRYBACK MET VLOERVERWARMING

Net als alle andere Ambiant dryback PVC vloeren heeft natuurlijk ook de Ambiant Vivero dryback PVC vloer een lage warmte weerstand van slechts 0,04. Ervan uitgaande dat 0,09 de bovengrens is kunnen we dus rustig opmerken dat de Ambiant Vivero dryback PVC vloeren dus ideaal zijn voor gebruik met vloerverwarming én vloerkoeling. Heb je vragen over het gebruik van de Ambiant Vivero dryback PVC vloeren met vloerverwarming? In onze winkels staan onze Ambiant PVC specialisten voor je klaar.

GARANTIE OP DE AMBIANT VIVERO DRYBACK PVC VLOEREN

Met een sterke toplaag van maar liefst 0.55 millimeter is deze Ambiant Vivero dryback PVC vloer natuurlijk onverwoestbaar. Niet voor niets dat Ambiant ervoor heeft gekozen om deze vloeren te voorzien van levenslange garantie. Heb je toch nog vragen over de garantie op deze PVC vloer? In de winkels van POPUP Vloerenmarkt staan onze Abmiant vloerspecialisten voor je klaar.

DE KLEUREN VAN DE AMBIANT VIVERO DRYBACK COLLECTIE

De Ambiant Vivero dryback PVC vloeren collectie is leverbaar in een aantal schitterende kleuren. En wist je dat al deze kleuren ook leverbaar zijn in een Silent Rigid Click PVC variant? Hierdoor kun je prachtige combinaties maken. En welke kleur ook bij jouw persoonlijke stijl past, er is altijd een Ambiant Vivero dryback PVC vloer voor jou! Hieronder vind je alvast een uitgebreid overzicht van de kleuren binnen deze prachtige collectie plak PVC vloeren:

VIVERO DRYBACK DARK OAK

De Ambiant Vivero dryback Dark Oak is één van de twee kleuren uit de Ambiant Vivero dryback collectie met de meest natuurgetrouwe uitstraling. Tezamen met de Vivero natural oak maakt deze Ambiant Vivero dryback dark oak passend in elk interieur.

VIVERO DRYBACK NATURAL OAK

De volgende kleur binnen de Ambiant Vivero dryback collectie is de Ambiant Vivero dryback natural oak. Met zijn rustige kleur en zachte looks maakt dat er met deze kleur tal van combinaties mogelijk zijn. Van lichte muren en zwarte raamdecoraties tot lichte wanden en een antraciet bankstel, elke combinatie is mogelijk met de Vivero natural oak PVC vloer.

VIVERO DRYBACK SMOKY

Kijken we naar welke kleur er binnen de Vivero PVC collectie van Ambiant het meeste verkocht wordt, en in dit geval naar de dryback variant, dan kunnen we stellen dat de Ambiant Vivero dryback smoky met stip op nummer 1 staat! Dankzij de kleine knoesten en de gerookte kleur is de Ambiant Vivero dryback smoky een kleur die past in elk modern interieur.

VIVERO DRYBACK BEIGE

Voor wie houdt van zachte tinten en een vloer met een rustige uitstraling is er de Ambiant Vivero dryback beige! Dus voor iedereen die houdt van een licht en modern interieur is de Vivero dryback beige er zeker één om even in het echt te bekijken. Uiteraard vind je de volledige Ambiant Vivero dryback PVC collectie bij de POPUP Vloerenmarkt. En voor de laagste prijs. Beloofd.

VIVERO DRYBACK WARM OAK

Wil je geen donkere vloer maar toch een vloer die warmte uitstraalt? Dan is de Ambiant Vivero dryback warm oak wellicht de beste plak PVC vloer voor jou. Zachtjes vergrijsd en een zeer natuurlijk uiterlijk maken deze variant tot één van de populairste PVC vloeren binnen de volledige Ambiant PVC vloeren collectie.

VIVERO DRYBACK LIGHT OAK

Wanneer je opzoek bent naar de Ambiant Vivero dryback PVC vloer in een lichte tint dan is er de Ambiant Vivero dryback light oak. Deze variant binnen deze toch al schitterende collectie van robuuste PVC vloeren past in elke modern interieur.

AMBIANT VIVERO DRYBACK AANBIEDING

Ben je opzoek naar een aanbieding voor één van de prachtige Ambiant Vivero dryback PVC vloeren? Goed nieuws, bij POPUP Vloerenmarkt geven we geen korting maar is de Vivero dryback van Ambiant elke dag in de aanbieding! Zo koop je deze PVC vloeren niet alleen met meer dan 40% winkelvoordel maar vind je deze soms nog goedkoper in onze weekactie. En altijd voor de laagste prijs. Beloofd.

AMBIANT VIVERO DRYBACK PVC KOPEN BIJ POPUP VLOERENMARKT

De vloerenwinkel van POPUP Vloerenmarkt bevindt zich centraal gelegen in Heemskerk aan De Smidse 5. Wij zijn trotse leverancier van alle Ambiant Vivero dryback PVC vloeren voor iedereen uit Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Egmond, Limmen, Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard, Purmerend, Hoorn, Assendelft, Krommenie, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Amsterdam, Amstelveen, Uitgeest, Velsen-Noord, Hoofddorp, Haarlem, Heemstede, Driehuis, Santpoort-Noord, Velserbroek, IJmuiden en alles daar omheen!

 

 

Loading...