Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Boen Eik pale white live pure geborsteld

Merk

Boen

€67,95per m2

Alleen in de winkel!

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van plinten

Laagste prijsgarantie

Winkel van meer dan 1.000m2

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van ondervloer en plinten
Laagste prijsgarantie
Winkel van meer dan 1.000m2

Beschrijving

Deze Boen Eik Pale White Live Pure geborsteld is een prachtige en zeer sterke multiplank parketvloer. Uniek in de Boen rock parket collectie is het toestaan van gezonde knoesten, onbewerkt spint en kleine kopscheuren, welke tezamen zorgen voor de extra rustieke uitstraling. Deze parketvloer is eerst geborsteld en daarna voorzien van een ijzersterke ultra matte lak. Dankzij de geringe dikte, en daarmee lage thermische weerstand is deze parketvloer ideaal in gebruik met traditionele vloerverwarming. Deze onderhoudsvrije Boen parket vloer laat zich dankzij het Boen X-Press Click 5G systeem eenvoudig installeren.

 • Ultra mat gelakt
 • Eenvoudige montage
 • Gebruiksklaar
 • Unieke houtsortering

 

Productinformatie

Extra informatie

Afmetingen

18.1 cm x 220cm

Dikte

14mm

Dikte toplaag

3.5mm

Groef

V2

Kleur

Wit

Merk

Boen

Installatie type

Verlijmd, Zwevend

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

De Smidse 5 1969 NA Heemskerk

GERELATEERDE PRODUCTEN

Boen Eik Vivo Live Pure Geborsteld

Boen Eik vivo live pure geborsteld

Boen

Alleen in de winkel!

Parket met kliksysteem
€62,95per m2

BEZOEK JOUW POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt is ruim 1.000m2 groot en wij hebben meer dan 2.000 vloeren op voorraad.

POPUP Vloerenmarkt
De Smidse 5
1969 NA Heemskerk

Routebeschrijving

BOEN EIKEN PARKETVLOER

De Boen Eik Pale White Live Pure geborsteld is één van de parketvloeren van Boen die na het borstelen en schuren zijn behandeld met een ultra matte laklaag. Weet je wat het grootste voordeel is van een gelakte parket vloer? De lak van een parket vloer zorgt ervoor dat deze niet meer in de onderhoudsolie gezet hoeft te worden. Dus heb je de looks van een parketvloer met de voordelen van laminaat. Daarnaast is ervoor gekozen om een ultra matte lak te gebruiken, hierdoor heeft de vloer nog altijd een zeer matte uitstraling terwijl deze toch zeer goed beschermt is tegen vuil en vocht. Met de Boen Eik Pale White Live Pure geborsteld koop je een parketvloer die geheel onderhoudsvrij is én welke na het leggen direct belopen kan worden.

HOUTSORTERING

De Boen Eik Pale White Live Pure geborsteld heeft een stevige eiken toplaag van 3,5mm welke is vervaardigd uit een rustieke houtsortering. Deze variant binnen de eiken parketcollectie van Boen vertoond dan ook een gemiddeld aantal knoesten, scheuren en soms zelfs wat spint. Wil jij een nieuwe parketvloer kopen, maar zie je op tegen het onderhoud? Dan is deze onderhoudsvrije parketvloer van Boen misschien iets voor jou!

ULTRA MATTE LAKLAAG

Anders dan bij een geoliede parketvloer is de Boen Eik Pale White Live Pure geborsteld voorzien van een ultra matte laklaag. Deze laklaag zorgt ervoor dat je zonder onderhoud jarenlang kunt genieten van je nieuwe parket.

GEBORSTELDE STRUCTUUR

Ook deze Boen Eik Pale White Live Pure geborsteld is voorzien van een handmatig geborsteld oppervlak. Deze vloer is dus niet alleen onderhoudsvrij maar heeft ook nog eens een unieke uitstraling. 

TWEEZIJDIGE V-GROEF

Om de vloer een extra stoer uiterlijk te geven zijn de lange kanten van de Boen Eik Pale White Live Pure geborsteld afgeschuind. Hierdoor ontstaat er tijdens het leggen een unieke v2, ofwel tweezijdige v-groef.

LAMELPARKET MET KLIKSYSTEEM

Wil jij de Boen Eik Pale White Live Pure geborsteld kopen maar twijfel je of je deze wel zelf kunt leggen? Maak je geen zorgen, ook deze ultra mat gelakte variant is een parket met kliksysteem waardoor je deze zelf kunt leggen. Wil je meer weten over het leggen van deze vloer? Bij POPUP Vloerenmarkt staan we voor je klaar. Een aantal voordelen van parket met kliksysteem zijn:

 • Razendsnelle installatie: je legt het parket hetzelfde als een laminaatvloer
 • Ideaal voor vloerverwarming: de lage warmteweerstand zorgt voor het juiste rendement
 • Mogelijkheid tot zwevend leggen: wil je een ondervloer toepassen? Geen probleem!

VOORDELEN

 • Onderhoudsvrij parket
 • Ultra mat afgelakt
 • 25 jaar garantie
 • Geschikt voor vloerverwarming dankzij de HDF tussenlaag
 • Handgeborstelde oppervlaktestructuur

VLOERVERWARMING

Net als alle Boen parket vloeren is ook deze Boen Eik Pale White Live Pure geborsteld parketvloer geschikt voor het gebruik op vloerverwarming. Door te kiezen voor een basisplaat van multiplex heeft deze een warmteweerstand van slechts 0,09. Hierdoor kun jij niet alleen genieten van de moderne uitstraling van deze schitterend parketvloer maar ook het hoogste rendement behalen uit je vloerverwarming.

GARANTIE OP DE BOEN PARKETVLOEREN

Om maar aan te geven hoe sterk deze vloeren zijn worden alle Boen eiken parketvloeren geleverd met 25 jaar garantie. Zorgeloos genieten van een echte parketvloer met een handgeborsteld en ultra mat oppervlak? Met een parketvloer van Boen kan het!

BOEN EIK PALE PARKET POPUP VLOERENMARKT

Heb jij al iets moois gespot, en wil je een mat gelakte parket vloer van Boen kopen? Bezoek dan nu jouw POPUP Vloerenmarkt en bekijk dan ook zeker even deze prachtige Boen Eik Pale White Live Pure geborsteld.

 

Loading...